Pages:
Author

Topic: [ANN] [BNT] Bancor Protokolü | Akıllı-Tokenler için protokol - page 20. (Read 74375 times)

sr. member
Activity: 672
Merit: 281
Benim 2 tane blog ödülüm vardı . Ne zaman alabiliriz bunları ?
hero member
Activity: 658
Merit: 500
Su bounytleri dagitsalardabkurtulsak artik ilkez iyi bir kazanç almış olucam . bir bountyden imzasına girmedigimede pismanim mal gibi bir imzadaydim olmadı şimdiki de limiti asamazsa bundan da birşey kazanamiyacaz
hero member
Activity: 742
Merit: 501
bancor.network'e messenger ile girerken error veriyor, bir haftalık imzada kalmıştım 100 bnchodl olması lazım hesapta ne kadar bnt yapar biliyor musunuz?
Messenger sohbet geçmişini sil tekrar dene. 500 küsür bancor alırsın ama belli olmaz bunların işi.

dediğinizi yaptım sildim tekrar giriş yapmaya çalıştım :"There was an internal error, please try again!"
browserin cache ini temizle. face den tekrar login ol sonra app dan tekrar sign in dene. hata gelirse 3_4kere daha sign in yapip linki almata çalisirsin.

bu soylediklerimi zaten yapmis olabilirsin ama baska cozum bilmiyorum. bir sekilde login olabiliyoruz. sende neden olmuyorsa...

sonucunu tekrar yazarsin 1melyun

https://ethplorer.io/address/0xef4de5e7bc351aa6571dbaa44f54ed554037c7eb. 100hodl in duruyor hesabinda

beyinsi rica etsem bounty manager'a durumu bildirir misin ben hiçbir türlü giriş yapamıyorum. Slack'ten de yazdım cevap veren olmadı. İletişim kurabileceğim biri varsa linkte atabilirsin. Yabana atılacak bir para değil Smiley
pm attim. birde telegramdan ulasabilirsin : https://t.me/bancor

bounty islemleri icin 1-2haftalik bir sure verdiler. biraz daha bekleyecegiz. gerekli açiklama ve bilgi icin bancor blog sayfasindan yazi paylasacaklar. arada bir siteyi kontrol edebilirsiniz : https://blog.bancor.network

bountylerle aciklama yapildiginda buradan haber paylasirim. suan sadece bekleyecegiz...
hero member
Activity: 546
bancor.network'e messenger ile girerken error veriyor, bir haftalık imzada kalmıştım 100 bnchodl olması lazım hesapta ne kadar bnt yapar biliyor musunuz?
Messenger sohbet geçmişini sil tekrar dene. 500 küsür bancor alırsın ama belli olmaz bunların işi.

dediğinizi yaptım sildim tekrar giriş yapmaya çalıştım :"There was an internal error, please try again!"
browserin cache ini temizle. face den tekrar login ol sonra app dan tekrar sign in dene. hata gelirse 3_4kere daha sign in yapip linki almata çalisirsin.

bu soylediklerimi zaten yapmis olabilirsin ama baska cozum bilmiyorum. bir sekilde login olabiliyoruz. sende neden olmuyorsa...

https://ethplorer.io/address/0xef4de5e7bc351aa6571dbaa44f54ed554037c7eb. 100hodl in duruyor hesabinda

beyinsi rica etsem bounty manager'a durumu bildirir misin ben hiçbir türlü giriş yapamıyorum. Slack'ten de yazdım cevap veren olmadı. İletişim kurabileceğim biri varsa linkte atabilirsin. Yabana atılacak bir para değil Smiley
hero member
bounty dagitimiyla ilgili bancorun bir blog yayinlamasini bekliyoruz. 1haftaya kadar belli olur. suan beklemedeyiz.

bounty manager imzalari degistirebilirsiniz demisti. istersen degistirebilirsin. ama odullerini alincaya kadar tutacaksan tutabilirsin.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
imza degisikligi yapabiliyo muyuz artik? 2. extra haftaya girildi bugun itibari ile?

sr. member
Activity: 854
Merit: 256
@beyinsi, bizim hold stakeler nasıl olacak? benim hesapta 350 hodl var, ne zaman bunu bnt ye dönüştürecekler ve bize atacaklar bilgi yok mu halen? ayrıca 350 hodl kaç bnt yapıyor hala hesaplayamadım Cheesy
hero member
Activity: 868
Merit: 502
bende hala giriş yapıyorum .adamlara her seyın kanıtı attım bugun msj atıp orjınal hesabınız gerı yuklendı dedıler sevındım giriş yaptım gene yanlıs hesaba girdim .ümidım azalıyor gitti paracıklar mk  Cry
hero member

hero member

legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
ico biteli kaç gün oldu halen millete stake eklemeye devam ediyorlar ödüllerdeki max stake miktarınıda güncellemediler daha ordada bi dalavere yapıp bizi kel çıkarma olasılıkları yüksek bu paraları bize yedireceklerini hiç sanmıyorum. ha olduki erkenden dağıttılar zaten şuan liquiden başka yerde yok liquidede satmaya değmez.
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
bende 1 hafta twittere katılmıştım sonra bu lanet app bağlantısı yüzünden bıraktım gitti Cheesy
şimdi panele baktım bana 155 ZUK vermişler Grin bu zukkumların karşılığı nedir acaba.
işe yarar bir şey mi?
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
1 haftalık imzaya 500 bnt mi??

500 bancor 2200 kusur dolar yapıyor..
bir yanlışlık olmasın?

bu arada bnt neden bittrexe girmeyecek miydi aynı gün?
100 hodl vermislerse alir. Oda yaklasik 5 ether eder. Imzacilar cok iyi kazandilar
iyi mi Cheesy hayatlarının vurgunlarını yapmışlar yahu
sr. member
Activity: 710
Merit: 255

bir yanlışlık olmasın?

100 hodl vermislerse alir. Oda yaklasik 5 ether eder. Imzacilar cok iyi kazandilar
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418

bir yanlışlık olmasın?

legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
hero member
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
eppek bekleyen beleş bountyciler olarak ne zaman hayallerimize kavuşacağız  Cry
hero member
Activity: 560
tabi ki myetherwallet azizliginden kaynakli giremedigim bir ico daha Smiley herşeyi ayarlamiştim halbuki fakat kısmet değilmiş yapacak bişey yok. bountylerle yapilan hesaplamalar efsane düzeyde seyrediyor şuan umarım stakelerinizin karşiligi ne ise alirsiniz.borsada dumptan kaynakli aynı hızda cakilir gibi değeri fakat o arada illa ki cok güzel para birakmali diye düşünüyorum. bountylerle ilgili işlemleri de burada canli paylaşirsaniz sevinirim release bölümlerinden dumpa kadar.
Pages:
Jump to: