Pages:
Author

Topic: [ANN] [BNT] Bancor Protokolü | Akıllı-Tokenler için protokol - page 22. (Read 74375 times)

hero member
Activity: 1582
Merit: 670
Telegramdan duyuru yaptılar simdi perşembe birşeyler yqpcaklarmis ama İng çok iyi olmadığından takasmi yoksa borsada işlem gorucek mi onu anlamadim
Duyuru görselini ekleyebilir misin? Benimde Telegramda bir şey var ama Bancor'un botu sanırım telegram grubunu göremedim.

Slack ten takip ediyorum ben adım adım. Yarın tokenları walletlara aktarabilicez. Exchange sitelerine giricek al sat yapılabilicek. Hangi siteye gireceği belli değil henüz. 1 BNT=0.01 olarak açılıcak.
Sadece platformun açılması ileri bir tarihte olucak...

Link burda : https://goo.gl/sjDuV2
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Telegramdan duyuru yaptılar simdi perşembe birşeyler yqpcaklarmis ama İng çok iyi olmadığından takasmi yoksa borsada işlem gorucek mi onu anlamadim
Duyuru görselini ekleyebilir misin? Benimde Telegramda bir şey var ama Bancor'un botu sanırım telegram grubunu göremedim.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
sr. member
Activity: 476
Şu Bountyler dağıtılsada yolumuzu bulsak zaten elden çıkarmayı düşünmüyorum şu an çıkan altcoinler arasında PTOY ve Bancor bana göre diğerlerinden ön planda
hero member
Merit: 520
imza icin stake gelmeye devam ediyor mu? isyerinde fb ye giremiyorum kontrol edemedim Cheesy
 en son 5. hafta geldigini gormustum 5 haftada sonlandi herhalde?
Evet  gelen stake yok artık en son ayın 12 si gibi gelmiş bana sanırım bitti, dün facebok messenger dan girme problemini bende yaşadım ama mesengerdaki mesajları sildim bugün yeniden denedim ve girmeyi başardım. önemli olan bundan sonra elimizdekilerle ne yapağız tam olarak konuya hakim olan arkadaşlar varsa , aydınlatırlarsa seviniriz?
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
imza icin stake gelmeye devam ediyor mu? isyerinde fb ye giremiyorum kontrol edemedim Cheesy
 en son 5. hafta geldigini gormustum 5 haftada sonlandi herhalde?
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
Coinin cikmasi icin 24 saat onceden haber vericez dediler ama dun sadece persembe cikabilir demisler. Bence ihtimal dahilinde soylenmis. Haftasonunu bulacak sanirim

Bounty içinde bu hafta sonuna demişlerdi beraber aynı zamanda dağıtsınlar da Cheesy
hero member
Activity: 658
Merit: 500
Elimizdeki coinleri swap ne zaman yapabileceği bir bildiri oldu mu yada ogrenen
sr. member
Activity: 710
Merit: 255
Coinin cikmasi icin 24 saat onceden haber vericez dediler ama dun sadece persembe cikabilir demisler. Bence ihtimal dahilinde soylenmis. Haftasonunu bulacak sanirim
hero member
bug kampanyası devam ediyor sanırım. o ne zamana kadar devam edecek merak ediyorum

Yok ikinci bir emre kadar  durdurdular hocam 19nda  Grin Grin Grin
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
bug kampanyası devam ediyor sanırım. o ne zamana kadar devam edecek merak ediyorum
hero member
Merit: 520
Bancor kampanyası bitti şimdi elimizde BNCHDL ler var bundan sonraki adım tam olarak ne olacak ?
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
İmzaları ne zaman kaldırabileceğiz. Söyle bir baktım kimse imzalarını değiştiresi gelmemiş sanki.

Telegram'dan sordum ben bunu. İmzaları ico tamamlandıktan sonra zaten kaldırabilirsiniz gibi bir cevap aldım. Yani imzaları kaldırabiliriz gibi duruyor fakat siz yine de kendiniz tekrar sorun. Yanlış bir şeye sebep olmayayım. Aşağıdaki "Bancor bounty Hunters QA" kanalı:

https://t.me/bancorbounty
hero member
Activity: 742
Merit: 501
birkaç gün içinde açıklama yapılır. açıklama blog post yayınlayacaklar.(tokenlerin serbest kalması ve bountylerle alakalı) Şuan büyük bir  ihtimalle emin sirer'in makalesine cevap hazırlamakla meşguller... o da yarın öbür gün gelir. birkaç yerden  cevaplar (bancor resmi açıklaması değil) geldi, ama resmi bir cevap yazısı yayınlayacaklardır.

Perşembe günü.
sr. member
Activity: 392
Ne zaman tokenlar aktif olacak bilgi var mı? Ya scam mcam acın yolu. Millet al satını yapsın.
hero member
Activity: 644
Merit: 502
İmzaları ne zaman kaldırabileceğiz. Söyle bir baktım kimse imzalarını değiştiresi gelmemiş sanki.
hero member
Activity: 698
Merit: 506
umarım bir çakallık peşinde değillerdir. bu güne kadar en sağlam dağıtımlar matchpool'da oldu bana göre. sırf adamların sağlamlığı yüzünden sepette 6k kadar gup tutuyorum. bunlar bir çakallık yaparsa devamınıda düşünmeleri lazım. ilk günlerden kötü nam yapmak hiç işlerine yaramaz.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Bancor pek ilgilendiğim bir proje değil fakat twitter'da gezerken gözüme çarptı.

Emin Gün Sirer, Bancor hakkında eleştirel bir yazı yazmış yarım yumalak ingilizcemle anladığım kadarıyla baya yerden yere vurmuş.

http://hackingdistributed.com/2017/06/19/bancor-is-flawed/
Yazısı burada okumak isteyenler okuyabilir.

Bancor ekibinin cevabı hiç profesyonelce gelmedi bana.
Adam haksız bile olsa, oturup bu kadar analiz edip yazmış diye teşekkür etmeleri lazımdı. Geçen sene TheDAO'daki açığı da bu adam farkedip yazmıştı. DAO Hacklenene kadar sallamamışlardı adamı hiç.

Bancor'dan gelen cevap trajikomik

Bu proje fena bi şekilde fiyaskoya dönüşürse hiç şaşırmam, bu kadar yüksek miktar toplandıysa bir ibnelik döner bu işte zaten demedi demeyin.
Adam o twitleri attığında burada paylaşmıştım ama herkes görmezden gelmişti Cheesy ilerde çıkar kokusu
hero member
Şu anda bugları dondurmuş vaziyetteler bu bugçular için iyi haber bundan sonra bence daha fazla stake dağıtımı yapılmaz diye düşünüyorum. Umarım imzaya girenler için 12 temmuz sürecine kadar bir bekleme durumu olmaz.

Bence çok fazla konuşmaya gerek yok bu durumu bountyler dağıtılana kadar ayıya dayı demeleri lazım.

Bakalım daha düne kadar olanları hala review kısmında olanlara falan da verirler tahminime göre en baba 40kya çıkar hadi zorla 50 k olsun minimum bi bug tokeni kazanan %1 lik kısımı alır.
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Şu anda bugları dondurmuş vaziyetteler bu bugçular için iyi haber bundan sonra bence daha fazla stake dağıtımı yapılmaz diye düşünüyorum. Umarım imzaya girenler için 12 temmuz sürecine kadar bir bekleme durumu olmaz.

Bence çok fazla konuşmaya gerek yok bu durumu bountyler dağıtılana kadar ayıya dayı demeleri lazım.
Pages:
Jump to: