Pages:
Author

Topic: [ANN] [BNT] Bancor Protokolü | Akıllı-Tokenler için protokol - page 25. (Read 74375 times)

hero member
Activity: 518
Merit: 500
Ana açıklamada buglar için iki yıl lık açıklama varsa neyse ama yoksa kesinlikle dagitmalari gerek bugcular olay çıkartır. Ödül dağıtımı yuksek tmm da adamların dagitacagi aslında aldıklarının yaninda küçücük bir mebla kesinlikle dagitmalilar . ozmanda şöyle bir durum olucak stake oranı bug bounty dagitildikca değişiyor şuanda 10 k alan 2 sene sonra 1k alçak belki de bence bug bounty kapatılıp raporlama yapanlara sabit 1000 banccor falan verilmeli ( rakamı salladim)
hero member
Activity: 882
Merit: 507
sosyal medyadan biriken tokenler BNCZUK bunları nasıl çekecegiz kendileri burda eth adresi vermişler bize
bu bounty i anlayamadım ben.Burdan myetherwalletdeki adresimize tokenleri transfer edebilecekmiyiz acaba

Tam olarak nasıl olacak belli değil şu andaki tokenler bnt olarak hesaplanıp gönderilcek sanırım. Daha sonrasında artık burdan withdraw seçeneğini aktif ettiklerinde herhalde cüzdanlara çekebileceğiz.
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
sosyal medyadan biriken tokenler BNCZUK bunları nasıl çekecegiz kendileri burda eth adresi vermişler bize
bu bounty i anlayamadım ben.Burdan myetherwalletdeki adresimize tokenleri transfer edebilecekmiyiz acaba
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
Bug ödüllendirmesinde düzeltme yaparlar ama büyük ihtimal şuana kadar olanları düzgün şekilde dağıtıp gerisininde düzeltme yaparlar
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
2 yıl boyunca açıksa sıkıntı harbiden şimdiki bug bulanları 1-2 hafta sonra ödüllendirir anca.  O zaman onun ödüllerini dağıtmayacaklar herhalde.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
miktar yüksek olabilir ama bounty dağıtımında adil davranmadılar ödüllerin %80 i ruslarda ben tokenleri dağıtırken de adil olmayacaklarını düşünüyorum muhtemelen parça parça dağıtacaklar tüm bounty tokenlerini birden piyasa süreceklerini düşünmüyorum.

Aynen oyle. Zaten odulleri dagitirken son derece adaletsizlerdi. Bence en adaletli odul imza kampanyalarindakilere oldu, dil ve contenttekiler iyi tokatlandi. Bu arada bug bountysinden cok almayi bekleyenler bence beklemesinler. Bug bountysi forever acikmis. Herhalde ayrilan %0.5'in hepsini size vermeyecekler.
Bug bountysi 2 yıl boyunca devam edecekmiş. Şuan bulanlarınkini 2 sene bekletmezler heralde. toplam ödül miktarı belli. Onu bir miktara bölüp bir token fiyatı belirleyebilirler.
sr. member
Activity: 462
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
miktar yüksek olabilir ama bounty dağıtımında adil davranmadılar ödüllerin %80 i ruslarda ben tokenleri dağıtırken de adil olmayacaklarını düşünüyorum muhtemelen parça parça dağıtacaklar tüm bounty tokenlerini birden piyasa süreceklerini düşünmüyorum.

Aynen oyle. Zaten odulleri dagitirken son derece adaletsizlerdi. Bence en adaletli odul imza kampanyalarindakilere oldu, dil ve contenttekiler iyi tokatlandi. Bu arada bug bountysinden cok almayi bekleyenler bence beklemesinler. Bug bountysi forever acikmis. Herhalde ayrilan %0.5'in hepsini size vermeyecekler.
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Bu icoların verdikleri imza bitiş tarihinden önce yatırımı toplasalar bile imzayı belirledikleri tarihe kadar sürdürmeleri gerek diye düşünüyorum etik olarak. İnsanlarda ona göre planlamasını yapıp giriyor 3 hafta diye giriyorsun 5 gün sonra biteceğini bilsem hiç girer miyim bir haftam zayi oldu.

Ayı/Dayı politikası izleyecekler izlenimi veriyorlar. Yatırımı topladılar destek çekildi. Sorulara cevap alamayan arkadaşlar oldu. Bounty manager ortada yok. Telegram'da millet birbiriyle geyik yapar durumda. Umarım bounty dağıtımlarında disiplinli olurlar. Hayırlısı...
sr. member
Activity: 294
Bu icoların verdikleri imza bitiş tarihinden önce yatırımı toplasalar bile imzayı belirledikleri tarihe kadar sürdürmeleri gerek diye düşünüyorum etik olarak. İnsanlarda ona göre planlamasını yapıp giriyor 3 hafta diye giriyorsun 5 gün sonra biteceğini bilsem hiç girer miyim bir haftam zayi oldu.
hero member
Activity: 742
Merit: 501

bu cevap bounty'lerin dağıtım zamanını söylüyor.... Yani, 25 Hazirana kadar dağıtılır.
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
Ben 1yıl boyunca bancor imzasını taşımaya karar verdim. Teşekkürümü bu şekilde iletmek istiyorum  Grin
Fair play vari bir davranış ama hocam ama belki bancor gibi 2-3 bountyide kaçırma bu şekilde Cheesy
Lafın gelişi hocam. Köleliğe gerek yok  Cheesy
hero member
Ben 1yıl boyunca bancor imzasını taşımaya karar verdim. Teşekkürümü bu şekilde iletmek istiyorum  Grin
Fair play vari bir davranış ama hocam ama belki bancor gibi 2-3 bountyide kaçırma bu şekilde Cheesy
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
full member
Activity: 352
Merit: 100
ben sisteme girebiliyorum. ilk ciktiginda girip bir blog yazmistim. sonradan hatirladim. bounty manager'a ozel mesaj attim ve bana shakespearelerimi gonderdi. cok sevindirik oldum vallahi. Smiley benim vesilemle kadinlar da kripto para dunyasina giriyor olacak. kiz grubumun hepsine anlatacagim bu olayi. siz beyler kazaniyorken ozellikle biz ev kadinlari icin de bu tarz programlar cok yararli.
sr. member
Activity: 546
Tam olarak beklentiniz ne kadar ah zamanında rütbem yetmiyordu ilk mesajlara yazmıştım giremedim  Cry yazık oldu umarım katılan herkes beklentilerinin karşılığını alır  Cry
hero member
Beyinsi, imzalari kaldirabiliriz sanirim degil mi? Zaten daha fazla stake alinmicak. Ekipten ulasabildigin olursa sorabilir misin?
sorayim ama bende ulasamiyorum. Or denen adamla kontağim var ama o bountylerle ilgili hic birsey bilmiyor. bounty manager 8saattir offline. tutalim 4-5 gun fazladan nolacak Smiley zaten tarihin en yuksrk imza gelirkerini verecek bancor.. biraz daha faydamiz olsun.

Valla hocam bahsettiğimiz meblağlar gelirse düldülü yeniler plakayı da bnt yaparım sende diyorsun ki 4-5 gün daha kalsın Cheesy
hero member
Activity: 742
Merit: 501
Beyinsi, imzalari kaldirabiliriz sanirim degil mi? Zaten daha fazla stake alinmicak. Ekipten ulasabildigin olursa sorabilir misin?
sorayim ama bende ulasamiyorum. Or denen adamla kontağim var ama o bountylerle ilgili hic birsey bilmiyor. bounty manager 8saattir offline. tutalim 4-5 gun fazladan nolacak Smiley zaten tarihin en yuksrk imza gelirkerini verecek bancor.. biraz daha faydamiz olsun.
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
sr. member
Activity: 392
Merit: 257
Sonunda düzelttiler giriş yapabiliyoruz iyi oldu bu olay. Ama dahada bounty falan verilmiyecek boşuna yazmaya gerek yok. Bounty manager tatile çıktı herhalde. Grin

Nasıl giriş yapıyorsunuz? messenger butonuna basıyorum mail şifre giriş yapıyorum facebook messengere yönlendiriyor geri geldiğimde yada bot üzerindeki bounty linklerine tıklayınca giriş yapmıyor.
Girmediginde bir kac kez daha deneyin. Facebook browserda acik olsun. Bugun 3. Denememde girebildim
Pages:
Jump to: