Pages:
Author

Topic: [ANN] [BNT] Bancor Protokolü | Akıllı-Tokenler için protokol - page 23. (Read 74375 times)

anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Bountylerde oyun oynandığına inanıyorum. Bounty programı boyunca ortada görünmeyen adamlara çok yüksek miktarlarda Shake dağıtıldı ve dağıtılmaya devam ediliyor. Bence ekip kendi yan hesaplarını Bounty hesaplamasına dahil ediyor. Bountyler dağıtılacak ama payları düşürme yarışı içerisinde gibiler. Heleki benim A kalite blog yazıma çok düşük miktarda BNCSHK dağıtılmış. Bundan önceki yazıma çok daha yüksek dağıtılmıştı ve bu yazım daha kaliteliydi.

Kesinlikle buna inanmakta haklısınız. Ali Cengiz oyunu çeviriyorlar şu anda alenen. Dün Telegramdan sert yaptım bu konuda. "Hayırdır ? Bounty token supply' leri sürekli artıyor" dedim. Birileri çıkıp bana "bu baştan beri artıyordu" dedi. Hasss'tir diyecektim ki sonra eldeki bounty yanmasın diye susmayı tercih ettim. Bunların alayı yalan dolan arkadaşlar. Çoğu imzacı 3000 kadar (ico fiyatına göre 12K $) Bancor kazanabilecek potansiyele erişti. Şimdi bunu boktan bir rakama indirmek için ellerinden geleni yapıyorlar.
hero member
Activity: 629
Merit: 508
Bancor pek ilgilendiğim bir proje değil fakat twitter'da gezerken gözüme çarptı.

Emin Gün Sirer, Bancor hakkında eleştirel bir yazı yazmış yarım yumalak ingilizcemle anladığım kadarıyla baya yerden yere vurmuş.

http://hackingdistributed.com/2017/06/19/bancor-is-flawed/
Yazısı burada okumak isteyenler okuyabilir.

Bancor ekibinin cevabı hiç profesyonelce gelmedi bana.
Adam haksız bile olsa, oturup bu kadar analiz edip yazmış diye teşekkür etmeleri lazımdı. Geçen sene TheDAO'daki açığı da bu adam farkedip yazmıştı. DAO Hacklenene kadar sallamamışlardı adamı hiç.

Bancor'dan gelen cevap trajikomik

Bu proje fena bi şekilde fiyaskoya dönüşürse hiç şaşırmam, bu kadar yüksek miktar toplandıysa bir ibnelik döner bu işte zaten demedi demeyin.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Bug'ı dondurmuşlar bi 10 k daha dağıtırlar daha herhalde bugune kadar girilen buglardan buglardan beklentisi olanlar birazcık yüzdemiz düşer gibi.Gerçi ödemeler hakkında yine bi detay vermemişler ama bakalım hayırlısı

Benim bugları kabul etsinlerde amk hep benimkini kabul etmiyorlar ondan sonra kapasınlar. Grin
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
Bug'ı dondurmuşlar bi 10 k daha dağıtırlar daha herhalde bugune kadar girilen buglardan buglardan beklentisi olanlar birazcık yüzdemiz düşer gibi.Gerçi ödemeler hakkında yine bi detay vermemişler ama bakalım hayırlısı
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
bu 1k üstü stake alanlar katıksız oç meetup ayağına bunların torpilli tayfasına yığdılar stakeleri ya kendi farm hesapları yada kendi adamları her ne hikmetse o meetupların adı var sanı yok tek görsel atıp kanıtlamadılar. 1 saat uğraşıp blog yazdık elin rusu 2 dakika copy paste attı bizden çok stake aldı. bu piyasada adalet parası ve rus olandan yana her zaman.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
Yahudi adamlar o kadar parayı bize yedirecekmeyecekleri belliydi zaten en fazla shakespeare şu dan nickli adamda var bounty boyunca hep 1k 2k ödül aldı 7k toplamış
https://ethplorer.io/address/0x0a84c95327c2142c07e74ba212d6440bf1d5a0f2

Adam Shakespeare ve zuklardan köşeyi dönecek.
member
Activity: 64
Merit: 10
Yahudi adamlar o kadar parayı bize yedirecekmeyecekleri belliydi zaten en fazla shakespeare şu dan nickli adamda var bounty boyunca hep 1k 2k ödül aldı 7k toplamış
https://ethplorer.io/address/0x0a84c95327c2142c07e74ba212d6440bf1d5a0f2
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
Bountylerde oyun oynandığına inanıyorum. Bounty programı boyunca ortada görünmeyen adamlara çok yüksek miktarlarda Shake dağıtıldı ve dağıtılmaya devam ediliyor. Bence ekip kendi yan hesaplarını Bounty hesaplamasına dahil ediyor. Bountyler dağıtılacak ama payları düşürme yarışı içerisinde gibiler. Heleki benim A kalite blog yazıma çok düşük miktarda BNCSHK dağıtılmış. Bundan önceki yazıma çok daha yüksek dağıtılmıştı ve bu yazım daha kaliteliydi.

Şu Bug kısmına bi bak marco köşeyi döndü ister istemez senin bu dediklerine katılıyorum şimdi,

Sen birde blog kısmını gör katliam oldu şu an üç bin üç bin shake dayıyor adamlar.

Ağzına sıçtılar gerçekten shakes'in. Boktan boktan tek satır bloglara 250 falan veriyorlar. Bizim elle sıfırdan yazdığımız bloglara 100-150 vermişlerdi.

Gerçekten beter olsunlar.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
sig camp uzerinde fazla oynama yapamazlar herhalde Cheesy

Önemli olan imza zaten eğer imza üzerinde bol keseden bu şekilde ödül verirse türkün gücünü göstermek lazım. Diğerleri zaten çöptü artık kesinleşti.

en yuksek kazanclisi bug bounty ydi. hem %1.2 lik bounty tokenlerinin %0.5 lik buyuk dilimi hem de az katilimcisi ile aslan payi bundaydi ama kolpa yaptilar iste.
hero member

Önemli olan imza zaten eğer imza üzerinde bol keseden bu şekilde ödül verirse türkün gücünü göstermek lazım. Diğerleri zaten çöptü artık kesinleşti.
legendary
Merit: 1291

Şu Bug kısmına bi bak marco köşeyi döndü ister istemez senin bu dediklerine katılıyorum şimdi,

Sen birde blog kısmını gör katliam oldu şu an üç bin üç bin shake dayıyor adamlar.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!

hero member
https://coinmarketcap.com/currencies/bancor-network/#charts

bancor 0.00948600 neredeyse 0.01 btcye dayanmış durumda şu an. ama bu fiyat ne kadar gerçekçi hiç bilmiyorum.

Lansman öncesi oluyor bu. Kolpadır.
legendary
Merit: 1291
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
https://coinmarketcap.com/currencies/bancor-network/#charts

bancor 0.00948600 neredeyse 0.01 btcye dayanmış durumda şu an. ama bu fiyat ne kadar gerçekçi hiç bilmiyorum.
anu
legendary
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Poloniex semalarında artık un eledik, eleğimiz asılı görüşü hakim. Gerek teknik destek gerek müşteriye saygı, her şey sıfırın altında. Pek tabiiki bu da sağlam bir tokat yememiş olduklarından kaynaklanıyor. Birilerini kızdırıp kendilerini ıslah ettirmeleri an meselesidir. Bir ekstra olmazsa önümüzdeki 2-3 sene içerisinde tahtını Bittrex'e bırakacak gibi görünür.
full member
Activity: 196
Merit: 100
Poloyu boşaltıyım dedim 2000 dolar limiti yüzünden 4 gündür parça parça bittrexe aktarıyorum etherlerimi 6 saatte gönderdiler. Liskleri göndermediler 24 saattir pendingde bekliyor. İlginç bir şekilde steemler anında 2 saniye içerisinde gönderiliyor.
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
Şuan Liqui exchange'de görünüyor token fakat volume yok. Tokenler ne zaman dağıtılacak ve diğer exchangelere ne zaman girecek coin ?

19 unda bittrex de işleme açılacak deniliyor. polo için de söylentiler çok ingilizce konusunda. temmuz başı gibi de poloya girebilir.
her altcoin için polo söylentileri yayılır, o kadar bounty dağıttınız 5-10 btc verin bu coini de eklesinler denir vs.
ama polo pek sallamaz bunları, parasına bakar önce Grin

Polo Bancor' u sallamayacaksa o zaman günde 500 BTC komisyon gelirini yakalamış demektir ki böyle bir parayı niyetlenip rüyaya yatarlarsa ancak görürler. ICO, Crowdsale adı her neyse, şu ana kadarkiler arasında en baba yatırımı almış token. Bundan parasına bakamayacaksa diktirip gitsin o zaman! Neye yarar polo ?
Son 24 saatlik hacmi: 24hr Volume: 164701 BTC
%0.4 (0.25+0.15 fee alıyor her iki taraftan) Sadece bitcoinden 66 BTC fee kazanıyor. Bunun ether marketi var, usdt marketi var...
Polo için bancor'dan gelecek 3-5 btc gelirin pek lafı olmaz Smiley
Önce trade yapacak kitle olmalı bancor'un arkasında. Hacim yaratacak bir kitle olmazsa polo ne diye bir de bununla uğraşsın?
Bancorun ilk 24 hacmini en az 50k btc bekliyorum 50-100k arasında hacim dönecektir. Çok ciddi bir rakam bu. Polo olsam kaçırmam ama polo uzun süredir coin eklemiyor. Sanki başka bir durumları var. Bircok coini çıkardılar yerine cok az coin eklediler.

Geçenlerde biri yazmıştı Polo'nun legal sıkıntılar yaşadığı ile ilgili. Hatta o yüzden coin ekleyemiyorlar diye bir söylenti de dolaşıyordu. Bu sessiz durum biraz bunu anımsatmıyor değil. Bancor'u geçtim piyasaya 260m cap'le giren BAT var. Arkasında da koskocaman brave var yani.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Şuan Liqui exchange'de görünüyor token fakat volume yok. Tokenler ne zaman dağıtılacak ve diğer exchangelere ne zaman girecek coin ?

19 unda bittrex de işleme açılacak deniliyor. polo için de söylentiler çok ingilizce konusunda. temmuz başı gibi de poloya girebilir.
her altcoin için polo söylentileri yayılır, o kadar bounty dağıttınız 5-10 btc verin bu coini de eklesinler denir vs.
ama polo pek sallamaz bunları, parasına bakar önce Grin

Polo Bancor' u sallamayacaksa o zaman günde 500 BTC komisyon gelirini yakalamış demektir ki böyle bir parayı niyetlenip rüyaya yatarlarsa ancak görürler. ICO, Crowdsale adı her neyse, şu ana kadarkiler arasında en baba yatırımı almış token. Bundan parasına bakamayacaksa diktirip gitsin o zaman! Neye yarar polo ?
Son 24 saatlik hacmi: 24hr Volume: 164701 BTC
%0.4 (0.25+0.15 fee alıyor her iki taraftan) Sadece bitcoinden 66 BTC fee kazanıyor. Bunun ether marketi var, usdt marketi var...
Polo için bancor'dan gelecek 3-5 btc gelirin pek lafı olmaz Smiley
Önce trade yapacak kitle olmalı bancor'un arkasında. Hacim yaratacak bir kitle olmazsa polo ne diye bir de bununla uğraşsın?
Bancorun ilk 24 hacmini en az 50k btc bekliyorum 50-100k arasında hacim dönecektir. Çok ciddi bir rakam bu. Polo olsam kaçırmam ama polo uzun süredir coin eklemiyor. Sanki başka bir durumları var. Bircok coini çıkardılar yerine cok az coin eklediler.
Pages:
Jump to: