Pages:
Author

Topic: [ANN] [BNT] Bancor Protokolü | Akıllı-Tokenler için protokol - page 24. (Read 74375 times)

hero member
Activity: 644
Merit: 501
Şuan Liqui exchange'de görünüyor token fakat volume yok. Tokenler ne zaman dağıtılacak ve diğer exchangelere ne zaman girecek coin ?

19 unda bittrex de işleme açılacak deniliyor. polo için de söylentiler çok ingilizce konusunda. temmuz başı gibi de poloya girebilir.
her altcoin için polo söylentileri yayılır, o kadar bounty dağıttınız 5-10 btc verin bu coini de eklesinler denir vs.
ama polo pek sallamaz bunları, parasına bakar önce Grin

Polo Bancor' u sallamayacaksa o zaman günde 500 BTC komisyon gelirini yakalamış demektir ki böyle bir parayı niyetlenip rüyaya yatarlarsa ancak görürler. ICO, Crowdsale adı her neyse, şu ana kadarkiler arasında en baba yatırımı almış token. Bundan parasına bakamayacaksa diktirip gitsin o zaman! Neye yarar polo ?
Son 24 saatlik hacmi: 24hr Volume: 164701 BTC
%0.4 (0.25+0.15 fee alıyor her iki taraftan) Sadece bitcoinden 66 BTC fee kazanıyor. Bunun ether marketi var, usdt marketi var...
Polo için bancor'dan gelecek 3-5 btc gelirin pek lafı olmaz Smiley
Önce trade yapacak kitle olmalı bancor'un arkasında. Hacim yaratacak bir kitle olmazsa polo ne diye bir de bununla uğraşsın?
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Şuan Liqui exchange'de görünüyor token fakat volume yok. Tokenler ne zaman dağıtılacak ve diğer exchangelere ne zaman girecek coin ?

19 unda bittrex de işleme açılacak deniliyor. polo için de söylentiler çok ingilizce konusunda. temmuz başı gibi de poloya girebilir.
her altcoin için polo söylentileri yayılır, o kadar bounty dağıttınız 5-10 btc verin bu coini de eklesinler denir vs.

Polo Bancor' u sallamayacaksa o zaman günde 500 BTC komisyon gelirini yakalamış demektir ki böyle bir parayı niyetlenip rüyaya yatarlarsa ancak görürler. ICO, Crowdsale adı her neyse, şu ana kadarkiler arasında en baba yatırımı almış token. Bundan parasına bakamayacaksa diktirip gitsin o zaman! Neye yarar polo ?
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Polo bu coini Normalde havada kapması lazım ama istermi bilinmez ama genelde neden bu şekilde algı oluyor her coinden sonra bu poloya girer denilse bile hiçbiri olmuyor. Grin
hero member
Activity: 518
Merit: 500
Polo icoya girmediyse peknihtimal vermiyorum polo zor
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Bittrexe zaten son dönemdeki tüm icolar rahatlıkla girebiliyor.Bancor'un aldığı yatırıma bakarsak poloya büyük bir aksilik olmazsa rahatlıkla gireceğini düşünüyorum ama anlaşma ne zaman olur bilmem belki bountycilerin az da olsa dumplamasından sonra açıklarlar.
hero member
Activity: 644

sr. member
Activity: 728
Merit: 263

sr. member
Activity: 854
bu tam bokunu çıkardı. şimdi bende mesenger ile giriş yapmaya çalıştım ve benim eski hesabımı görmedi sıfırdan yeni bir hesap açtırdı. Smiley
daha önce bu bounty için görünen hesap sıfırlanmış ve ulaşılamıyor herhalde.
bihalt çıkmaz bunlardan

edit: yönlendirdiği sayfa demo sayfası ve orda yeni hesap açtırdı. daha sonra site içerisinde gezinirken doğru sayfaya yönlendirdi. giriş yapmayı başardım.
giriş yapamayan arkadaşlar öncelikle mesenger sofpetlerini silsinler. daha sonra yeniden denesinler.

ben de tüm konuşmayı sildim. facebookta log off oldum. sonra messenger ile giriş yapıp sign in from this device dedim, oldu.
sr. member
Activity: 616
Merit: 251
Blockchain Marketing: tokensuite.io

12haziran + 7 gün = 19-20haziran'da tokenler serbest kalacak... bu tarihden sonra bountylerde dağıtıma başlar. hangi borsalara gireceğini bilmiyoruz.

Bu bounty dagitimi mantiken diger dagitimlara gore cok kolay olmali. Ben yanlis anlamadiysam bountylerin yapildigi app uzerinde rezerv bancorlar ile alim duvarlari gireceker. Bu alim duvarlarina ayrilan bounty tokenleri dumplanarak bancor alinacak. Eger sistem bu sekilde otomatik bir sekilde islerse olay cok kolay olur, cok da guzel olur.
hero member
Activity: 742

12haziran + 7 gün = 19-20haziran'da tokenler serbest kalacak... bu tarihden sonra bountylerde dağıtıma başlar. hangi borsalara gireceğini bilmiyoruz.
sr. member
Activity: 329
Merit: 250
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Bounty manager 1.5 gundur ortada yok. Iconomi, edgeless gibi duzgun bounty dagıtan ico cıkmıyor. Hep süründürüyorlar. Salı gunu bancora girmiştim pazartesi aksamı ico bitti hic stake alamadım. Saka gibi

Bounty Manager bugün onlıne olmuş durumda ama bir sürü bug atmışlar sanırım elde bir o kaldı 2 yıl boyunca sürekli olacak gibi duruyor.
sr. member
Activity: 317
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
Bounty manager 1.5 gundur ortada yok. Iconomi, edgeless gibi duzgun bounty dagıtan ico cıkmıyor. Hep süründürüyorlar. Salı gunu bancora girmiştim pazartesi aksamı ico bitti hic stake alamadım. Saka gibi
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
bu tam bokunu çıkardı. şimdi bende mesenger ile giriş yapmaya çalıştım ve benim eski hesabımı görmedi sıfırdan yeni bir hesap açtırdı. Smiley
daha önce bu bounty için görünen hesap sıfırlanmış ve ulaşılamıyor herhalde.
bihalt çıkmaz bunlardan

edit: yönlendirdiği sayfa demo sayfası ve orda yeni hesap açtırdı. daha sonra site içerisinde gezinirken doğru sayfaya yönlendirdi. giriş yapmayı başardım.
giriş yapamayan arkadaşlar öncelikle mesenger sofpetlerini silsinler. daha sonra yeniden denesinler.
sr. member
Activity: 854
Ben de hala giremeyenlerdenim. messengera yönlendiriyor, siteye girmiyor. beklemekten başka yapacağım bişey yok sanırım değil mi?
hero member
Activity: 742
Ana açıklamada buglar için iki yıl lık açıklama varsa neyse ama yoksa kesinlikle dagitmalari gerek bugcular olay çıkartır. Ödül dağıtımı yuksek tmm da adamların dagitacagi aslında aldıklarının yaninda küçücük bir mebla kesinlikle dagitmalilar . ozmanda şöyle bir durum olucak stake oranı bug bounty dagitildikca değişiyor şuanda 10 k alan 2 sene sonra 1k alçak belki de bence bug bounty kapatılıp raporlama yapanlara sabit 1000 banccor falan verilmeli ( rakamı salladim)

Şöyle bir durum var şimdi ucu açık oolarak bıraktılar başlangıçtan bu bug'u başlangıçta belirledikleri %0.5 lik kısımla normal ödemeleri yapmaları gerekiyor. Bundan sonra bu toplanan kısımdan kendine ayırdıkları kısım üzerinden sistemde bulunan açıklara ödülleri vermeleri gerekiyor yeni bir hesaplamayla. Çünkü gerçekten de ucu çok açık bir durumda.

Hayir. Bug bountynin sayfasinda hep surekli acik kalacaktir yaziyordu. Dolayisiyla su ana kadar bug bulmus ve bug tokeni almis olanlara %0.5'in kaci ayrilacak bilemiyoruz. Ama maalesef mantiken cok buyuk rakamlar olmayacaktir zira bug bountysinin surekli islevini kaybetmemesi icin acik birakmak isteyeceklerdir. Dolayisiyla bug tokenleri icin konan rezerv bancor az olabilir.

Ben hala giremiyorum soktuğumun sitesine messenger doğru hesap yazıyor ama siteye yönlendirmiyor hiç bir şekilde. Geçmiş çerezleri temizledim baştan başlattım facebook açtım 10 defa denedim olmuyor ne yapacağız?

Bunun icin bug report girmisler. Heyecan yapma, her turlu girersin.
Doğru.
bir şey bekliyordum,yaptilar bu bug mevzunda
sr. member
Activity: 462
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
Ana açıklamada buglar için iki yıl lık açıklama varsa neyse ama yoksa kesinlikle dagitmalari gerek bugcular olay çıkartır. Ödül dağıtımı yuksek tmm da adamların dagitacagi aslında aldıklarının yaninda küçücük bir mebla kesinlikle dagitmalilar . ozmanda şöyle bir durum olucak stake oranı bug bounty dagitildikca değişiyor şuanda 10 k alan 2 sene sonra 1k alçak belki de bence bug bounty kapatılıp raporlama yapanlara sabit 1000 banccor falan verilmeli ( rakamı salladim)

Şöyle bir durum var şimdi ucu açık oolarak bıraktılar başlangıçtan bu bug'u başlangıçta belirledikleri %0.5 lik kısımla normal ödemeleri yapmaları gerekiyor. Bundan sonra bu toplanan kısımdan kendine ayırdıkları kısım üzerinden sistemde bulunan açıklara ödülleri vermeleri gerekiyor yeni bir hesaplamayla. Çünkü gerçekten de ucu çok açık bir durumda.

Hayir. Bug bountynin sayfasinda hep surekli acik kalacaktir yaziyordu. Dolayisiyla su ana kadar bug bulmus ve bug tokeni almis olanlara %0.5'in kaci ayrilacak bilemiyoruz. Ama maalesef mantiken cok buyuk rakamlar olmayacaktir zira bug bountysinin surekli islevini kaybetmemesi icin acik birakmak isteyeceklerdir. Dolayisiyla bug tokenleri icin konan rezerv bancor az olabilir.

Ben hala giremiyorum soktuğumun sitesine messenger doğru hesap yazıyor ama siteye yönlendirmiyor hiç bir şekilde. Geçmiş çerezleri temizledim baştan başlattım facebook açtım 10 defa denedim olmuyor ne yapacağız?

Bunun icin bug report girmisler. Heyecan yapma, her turlu girersin.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
sosyal medyadan biriken tokenler BNCZUK bunları nasıl çekecegiz kendileri burda eth adresi vermişler bize
bu bounty i anlayamadım ben.Burdan myetherwalletdeki adresimize tokenleri transfer edebilecekmiyiz acaba

Tam olarak nasıl olacak belli değil şu andaki tokenler bnt olarak hesaplanıp gönderilcek sanırım. Daha sonrasında artık burdan withdraw seçeneğini aktif ettiklerinde herhalde cüzdanlara çekebileceğiz.

"Belirli bir zaman sonra takas yapılacak" yazıyordu açıklamada.

Umarım bu takas klasik exchage tarzında olmaz. İşte o zaman yandığımızın resmidir. Örnek: BNCHDL > BNT exchange, 3-5 reel emir eritir akabinde fiyatı öldürüp, gömerler. Nabza şerbet çakma buy wall' ler görürüz o durumda. Hiç kimse "Hani %1" diye de soramaz. Ağzımdan yel de almıyor ki Smiley
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!

Pages:
Jump to: