Pages:
Author

Topic: [ANN] [BNT] Bancor Protokolü | Akıllı-Tokenler için protokol - page 4. (Read 74375 times)

hero member
Activity: 728
Merit: 501
Bancor ico fiyatının yarısına kadar düştü neredeyse valla ben eskiden çok para toplayan ico iyi gözüyle bakıyordum hatta biraz izliyordum ico sürecini iyi para topluyorsa ben de katılıyordum.Çok yanlış yapıyormuşum onu dahada iyi anladım.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
vitalik i bilmiyorum ama emin gun sirer bancor un olayi ile ilgili olumlu olumsuz epey tweet atmisti.
ekip bazi noktalarda bildigini okudu. ama benim likidasyondan anladigim bu isin tek tarafli olamayacagi.
yani bancor:eth kadar onemli olani, xx:bancor seklinde bir likidasyon olacak ki hem bancor u hem de platforma aldigi token/projeyi degerleyip arada denge unsuru saglayacak.
full member
Activity: 350
Merit: 100
Sanırım tokenin başarısızlığında Vitalik'in açıklamalarının da payı var. Elimde bir miktar bancor bulunduğu dönemde Vitalik proje hakkında bir demeç vermişti nerede olduğunu hatırlamıyorum. Projenin başarılı olamayacağını belli nedenlerle sıralamıştı. Ondan sonra satmaya karar verdim. Malum Vitalik kripto piyasasında en çok sözü geçen kişi.
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Uzun süre ciddi bir güncelleme, açıklama yapılmadığı için bir süre tutunduğu Eth kurundan koptu bancor. Ben dolar bazında ufak bir karla çıkarttım elimdekileri. Şimdi fiyatı ne onu bile bilmiyorum. Yaklaşık 1 aydan bu yana takip etmiyorum. Sanırım Bancor' un tek faydalı olduğu zümre ödül avcıları oldu. Gelecekte neler yaşanır bilmiyorum ama bu tavırla ilerlemeye devam ederlerse bir halt olacağı da yok.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
ICO fiyatı 4 dolar civarındaydı, şu anda 2.35 dolardan işlem görüyor. Çok para toplaması iyi bir şey değilmiş. Güzel bir ders oldu bana.

Hepsi için bu geçerli tek bir haber veya yapılacak işlemlere göre bir sıçrama yapabilir bir ara 3.30 seviyelerine doğru çıkış yaptı ama o sırada bölünme durumu olacağı için tekrardan dump yedi şimdi toparlamaya çalışıyor.
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
ICO fiyatı 4 dolar civarındaydı, şu anda 2.35 dolardan işlem görüyor. Çok para toplaması iyi bir şey değilmiş. Güzel bir ders oldu bana.
sr. member
Activity: 266
Merit: 271
Bancoru sepete ekledim tekrardan 3,5 dolar seviyelerini geçip 5 dolarlara çıkacağını düşünüyorum, kendi fikrim bu yönde. Tabikide herkes kendi iradesiyle seçsin neye yatırım yapacağını.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
benim hala umudum var icodan beri bekliyorum satmıyorum satmayacağım da neyi zararına sattıysam uçtu elimde sadece zararı kaldı bekleyeceğimiz daha istediğim fiyata gelinceye kadar
Malesef böyle oluyor Smiley ne satsak uçuyor şaka gibi.Bende şuan 8-10 coin tutuyorum elimde paraya ihtiyacım olsada borç alıp bir şekilde işlerimi hallediyorum ama satmıyorum.
sr. member
Activity: 588
Merit: 354
Bir süre yeni ICO ve coin ile partnership lik yapıyorlar eninde sonunda bir patlama yapacaktır.
full member
Activity: 392
Merit: 107
Bancor tarih yazmis bir ico ve oyle kolay kolay yokolmaz. Mutlaka bir sicrama yapacaktir. Bancor protokolunun daha aktif kullanilmasi lazim. Bu forumda bancoru bilmeyen yoktur heralde. Bilinirligi yuksek ama bu popularite bir turlu fiyata yansimiyor. Bu da zaman isteyen bir sey. Sabirli olan bancorla kazanir
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
bancoru liquid reserve olarak kullanacak ICOlar/coinler.

https://www.reddit.com/r/Bancor/comments/7364mc/list_of_all_known_projects_committed_to_using/

Bunlar bnt'yi almaya başladıkça coinmarketcapteki smart contract hacmi/oranı yükselecek ve bnt de artmaya başlayacaktır. Uzun vadede mutlaka yükselecek.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
benim hala umudum var icodan beri bekliyorum satmıyorum satmayacağım da neyi zararına sattıysam uçtu elimde sadece zararı kaldı bekleyeceğimiz daha istediğim fiyata gelinceye kadar

hocam hala lık bir durum yok zaten.
bancor gelecek vaad eden,bir işlevi olan koin.
hiçbir işe yaramayan yuzlerce koin var.
dump pumpluk koin değil yani.
o yuzden fiyatı bunun waves gibi oyle cok oynamıyor.
sabit kaldı 50-55k arasında.
icolar arttıkça bancor fiyaıda artacaktır illa ki.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
1 ether e 100 bancor satıldı icoda, ether fiyatınıı tam hatırlamamıyorum ama

Teşekkürler. Şuan 1 ethere 128 bancor ediyor. Az daha bekleyip düşerse alırım en kötü trade yaparım
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
1 ether e 100 bancor satıldı icoda, ether fiyatınıı tam hatırlamamıyorum ama
sr. member
Activity: 476
Bancor'a icodan giremediğim için çok üzülmüştüm ama şuan elimde bulunan bancor'un maaliyeti ico fiyatının yarısı neredeyse ve benim beklentim ico fiyatına göre bancorun x3 yapması.

Bancor'un ICO fiyatı neydi acaba ? Belki bir miktar alıp kenara koyup unutabilirim. Maliyetiniz nedir acaba çok özel olmazsa. Teşekkürler
sr. member
Activity: 546
Bancor'a icodan giremediğim için çok üzülmüştüm ama şuan elimde bulunan bancor'un maaliyeti ico fiyatının yarısı neredeyse ve benim beklentim ico fiyatına göre bancorun x3 yapması.
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
Arkadaşlar selam. Elimde bir miktar bancor bulunuyor. Projeyi yakından takip edenler var mı aramızda ? Orta ve uzun vadeli neler olabilir herhangi bir bilgisi yada fikri olan var mı? Ona göre elimdeki coinleri elimden çıkarmayı düşünüyorum.

"The projects have to actually launch their smart tokens first, and buy BNT to put in reserve for the price to move.
As BNT supply increases, so will the price of BNT."

Bancor bir protokol, Pump and dump coini değil. bancor bir yığın yeni çıkacak coin ile anlaşma yaptı, çoğu eth yerine bnt'yi liquid reserve olarak kullanacak icolarında. dolayısıyla ne kadar çok anlaşma olursa o kadar yüksek bnt reservi alınacak ve bnt fiyatı da artacak doğrudan olarak. Birkaç aya çok daha farklı fiyatlar görürüz diye düşünüyorum, ama kasımdaki btc hardforku altcoinleri ne derece etkiler, ona bir yorum getiremem.
full member
Activity: 350
Merit: 100
Arkadaşlar selam. Elimde bir miktar bancor bulunuyor. Projeyi yakından takip edenler var mı aramızda ? Orta ve uzun vadeli neler olabilir herhangi bir bilgisi yada fikri olan var mı? Ona göre elimdeki coinleri elimden çıkarmayı düşünüyorum.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Artık bir dönüş yapması lazım açıkcası bir yerlerden aslında bir ivme yakalamıştı ama bu çin haberleri falan ortalığın içine etti biraz da onla alakalı bir durum gibi duruyor.
Pages:
Jump to: