Pages:
Author

Topic: [ANN] [BNT] Bancor Protokolü | Akıllı-Tokenler için protokol - page 59. (Read 74375 times)

sr. member
Activity: 415
Merit: 250
ne olup bitecek
bekleyip görelim Undecided
imzasını taşımaya devam ederim. girebileceğim uygun kampanya bulamadım. kumar site reklamıda almak istemiyorum
sr. member
Activity: 350
CrowdWiz
wings başlığında bancor ile wingsin ortaklığı gibi birşeyler yazmışlar. ne gibi bir bağ var?
hero member
Activity: 742
Merit: 501
birkaç hafta ertelendiği söylendi. ekstrem olumlu gelişmeler oldu deniyor birde. o yüzden ertelenmiş bende merak içindeyim. Nedir bu ekstrem gelişmeler/haberler...
sr. member
Activity: 350
CrowdWiz
ne zaman sonra ico başlayacakmış. ortalama bir tarih varmı?
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Türkçe forum beleşçilerle, 'oturduğum yerden kazanayım' zihniyetine sahip insanlarla dolu. İmza ekleyeyim, logo ekleyeyim, 300-500 aksın. Yoluma bakayım kafası. Mesaj yazma şartı olmasa şuraya bir allahın sevgili kulu çıkıp tek bir cümle bile yazmaz. Projeler ve oluşturulmak istenen teknolojiler bunların umrunda değil.

Sonrada çıkıp "şu proje scam, bu proje scam" diye ahkam keserler. Saygı nedir bilmediklerinden olsa gerek.

Bu tip arkadaşlara sorarım: Şu ana kadar kaç tane projeyi gerçekten benimsediniz, inandınız? Yatırım alması ve büyümesi için ne kadar emek verdiniz ? Cevabı da biliyorum: Koca bir HİÇ!

Bir başka ico TaaS' ı izliyorum. Bounty ödemeleri geciktiği için olayı hakarete vardıran insanlar doluşmuş. Nereye ? Türkçe konuya Smiley Başka hiç bir memleketin konusunda söven, küfreden yok.

Not: beyinsi, torikan, bileq, fkod gibi tarzı farklı, işine saygıyla yaklaşanda bir çok arkadaşımız var tabi. Scam yaftası yapıştırmadan önce en azından bir sorun bu insanlara. Aksi durumda gerek ico ekibi içinde çalışan, gerekse projeyi dışarıdan destekleyen bu gibi arkadaşlarımıza karşı edepsizlik etmiş olursunuz. Lüzumu yok.
hero member
Activity: 868
Merit: 502
hayırlısı olsun vardır bır bıldıklerı hayırlısı demekten baska care yok
hero member
hemen de scam demeye ne meraklısınız...  Matchpool'un önceden belirlenmiş ICO tarihi bir gün önce, 1 hafta öteye ertelenmişti, olur böyle şeyler...

kampanyalar işbaşı veya haftalık stakeler ödeniyor, Beklemek istemiyorsanız veya riskli buluyorsanız, çıkıp başka projeye geçersiniz. Sonra canınız isterse geri gelirsiniz ve tekrar başvurursunuz.

bir gelişme olursa paylaşırım, konu uyuyabilir..

Guy ve Eyal, Hangzhou/Çin
Bugün

Belki çinde bazı gelişmeler oldu, ico tarihini ertelediler...
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Zaten scam bir projeydi ertelenmesi isabet olmuş. "Akıllı-Tokenler için protokol, likidite probleminin çözümü" bundan bir şey anlayan var mı?
Bancor protokolü akıllı tokenler için standarttır demiş bir de. Yok öyle bir standart. Hayal satmaya çalışıyorlar, tabi alan olursa.
Hangisi scam değil ki veya hangisi hayal satmıyor? Satış yapılana kadar süslü püslü yazılar reklamlar imzalar vb ondan sonra koy borsaya unut gitsin zengin olduk hadi eyv alıcıyı takan yok  Smiley
arkadaşlar nasıl scamdı ya olmaz öyle şey. fb twitter kampanyaları ne olacak peki. devam edecek mi onlar?

coininiz bol olsun.

Ne scamı hemen İco tarihi erteleniyor diye scammı olur demekki o zamana kadar projeyi tamamlayamayacaklar yada yatırım alabilmek için erteleme yapıyorlar başka açıklaması yok.
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Zaten scam bir projeydi ertelenmesi isabet olmuş. "Akıllı-Tokenler için protokol, likidite probleminin çözümü" bundan bir şey anlayan var mı?
Bancor protokolü akıllı tokenler için standarttır demiş bir de. Yok öyle bir standart. Hayal satmaya çalışıyorlar, tabi alan olursa.
Hangisi scam değil ki veya hangisi hayal satmıyor? Satış yapılana kadar süslü püslü yazılar reklamlar imzalar vb ondan sonra koy borsaya unut gitsin zengin olduk hadi eyv alıcıyı takan yok  Smiley
arkadaşlar nasıl scamdı ya olmaz öyle şey. fb twitter kampanyaları ne olacak peki. devam edecek mi onlar?

coininiz bol olsun.

Sadece bu aralar çok fazla ülke geziyorlar yatırım toplayabilmek için ve limitleri belirleye bilmek için herhalde. Ama bende Ico tarihlerini erteleyen projelere güvenim azalıyor genelde .
sr. member
Activity: 392

coininiz bol olsun.
hero member
Activity: 784
Hangisi scam değil ki veya hangisi hayal satmıyor? Satış yapılana kadar süslü püslü yazılar reklamlar imzalar vb ondan sonra koy borsaya unut gitsin zengin olduk hadi eyv alıcıyı takan yok  Smiley
hero member
Activity: 686
Blockchain Just Entered The Real World
hero member
ico tarihi ertelenmiş arkadaşlar, herhangi bir tarih verilmiyor. ileride bir bilgi olursa paylaşırım...
hero member
ICO detayları daha açıklanmadımı ?

yok biraz zaman istediler. Bu hafta içinde açıklanacakmış.
hero member
Activity: 644
ICO detayları daha açıklanmadımı ?
hero member
Bu adamlar buglar da yardırıyorlar arkadaşlar geride kaldık durmadan site içerisinde bug arıyor herifler ben yandex kullandığım için bir şey yapamıyorum.

yandex tarayici uyumlulugu ile ilgili web services altinda epey bug bildirimi yapildi. yandex kullananlar durumu avantaja cevirdi ama sen kacirmissin Smiley mobile, chatbot vs inceleyip degerlendirilebilir.
chatbot ile ilgili bir bug bildirmistim mail ile, o fixlendiginde sitede chatbot baglantili ozellikler calismamaya basladi 1 tasla 2 bug vurdum o esnada xd

Geç kalmadım ben hiç yandex kullanırken bancor sitesine onunla giriş yapmadım yapsaydım zaten paylaşırdım. Zaten sorunu biliyorlar desteklemiyormuş yandex browserı ondan dolayı o problemi çözmeyecekler sanırım.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
Bu adamlar buglar da yardırıyorlar arkadaşlar geride kaldık durmadan site içerisinde bug arıyor herifler ben yandex kullandığım için bir şey yapamıyorum.

yandex tarayici uyumlulugu ile ilgili web services altinda epey bug bildirimi yapildi. yandex kullananlar durumu avantaja cevirdi ama sen kacirmissin Smiley mobile, chatbot vs inceleyip degerlendirilebilir.
chatbot ile ilgili bir bug bildirmistim mail ile, o fixlendiginde sitede chatbot baglantili ozellikler calismamaya basladi 1 tasla 2 bug vurdum o esnada xd
sr. member
Activity: 710
Merit: 255
Bountylerde turk rus cekismesi var anladigim kadariyla. Bancor sistemine girdiniz diyelim tekrar giris yapmasi cok karisik olmus. Telegram yada facebook kullanmassan giris yapamiyorsun. Sanirim multi onlemi icin ama buda bence onlem olmaz
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
Bountylerde ruslar tekrar öne geçti sosyal medyadan yardırıyorlar geri kalmayalım bu arada sorun yaşayanlar facebook messenger kullanıyor galiba telegramda hiç sorun yaşamadım.

yav ruslar öne geçti de, yazıyoruz, şu tarihte tekrar yaz diyorlar. o tarihler gelmeden bişi yapamıyoruz ne yapalım.
hero member
Pages:
Jump to: