Pages:
Author

Topic: [ANN] [BNT] Bancor Protokolü | Akıllı-Tokenler için protokol - page 55. (Read 74375 times)

sr. member
Activity: 392
Merit: 250
ahh şu ruslardan çektğimiz kadar kimseden çekmemişizdir. dört bir yanımızı sardılar valla. tam güzel bir proje deniliyor hemen arkasından ruslar gümmmm. imzasına katılamadık. icosuna bende katılmayı düşünüyorum. tabi hızlı olablirsem. çok hızlı bteceğini düşünüyorum.
başarılar..

coininiz bol olsun. Smiley
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Bari uğraşıyozda ödülleri dağıtsalar. Rusların hepsi bizden bir gömlek üstün adamlar bütün her yere bildiğin örümcek ağlarını atmış yayılmış durumdalar.
hero member
Activity: 742
Merit: 501
ico detayları açıklansın da, boşunamı uğraştık göreceğiz. Bana kalırsa ICOsu güzel geçecek.

Haydi hayırlısı demek lazım şu 20 sayfayı dolduranların kesesini doldursunlarda ne kadar uğraştırırlarsa uğraştırsınlar Cheesy

valla bounty uygulamaları tam bir zülum, sıkıldım açıkçası haftalık takip et, yok twitterı faceyi yaz, yok imza parası yattımı diye kontrol et, şu işi tam otomatik yapan bir sürü proje var, tam angarya,

Diğer bazı ico'larda olduğu gibi excel' de tablo oluşturup, Drive' den paylaşmalarından yine iyidir. Peşin görü...
Evet. bir yönden iyi diğer yönden uğraştırıcı...
Aslında bu da güzel bir durum. Angarya gören çoğu kişi uğraşmayacak ve uğraşanlar, kendi stake'inin peşinde koşanlar ödülünü alacak ve dolayısıyla stake'ler azalacak.
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
ico detayları açıklansın da, boşunamı uğraştık göreceğiz. Bana kalırsa ICOsu güzel geçecek.

Haydi hayırlısı demek lazım şu 20 sayfayı dolduranların kesesini doldursunlarda ne kadar uğraştırırlarsa uğraştırsınlar Cheesy

valla bounty uygulamaları tam bir zülum, sıkıldım açıkçası haftalık takip et, yok twitterı faceyi yaz, yok imza parası yattımı diye kontrol et, şu işi tam otomatik yapan bir sürü proje var, tam angarya,

Diğer bazı ico'larda olduğu gibi excel' de tablo oluşturup, Drive' den paylaşmalarından yine iyidir. Peşin görü...
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070

hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!

hero member
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
Beyler takip edin ne atarsanız atın 1 hafta içerisinde ödeme yapılmadı söyleyin zaten tek bir kişi olduğu için bazen atlanabiliyor. Benim blog ve memeler unutuldu mesela ben yazdım inceliyoruz diyor ama dümen kesinlikle atlıyor uyutuyorlar bakıyorumda benden sonra gönderen daha önce zukları alırken benimkiler hala incelemede.

hay ben onlarin zuklarini sikiyim. o kadar ozenip emek verip sifirdan yazdigim makaleye 150 vermisler. herkese bol keseden dagitiyorlar. bounty bastan asagi sacma zaten.
ben artık yazmayı bıraktım kasıtlı olarak türklere düşük stake verildiğni düşünüyorum rusların dandik blog ve memelerine verdikleri ödüller bizim iki katımız nerdeyse hiç blog yazasım gelmiyor..

lan olm sen de yatip kalkip blog yaziyorsun. Cheesy bence en guzeli video yapip view satin almak. ona baya veriyormus.
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
Beyler takip edin ne atarsanız atın 1 hafta içerisinde ödeme yapılmadı söyleyin zaten tek bir kişi olduğu için bazen atlanabiliyor. Benim blog ve memeler unutuldu mesela ben yazdım inceliyoruz diyor ama dümen kesinlikle atlıyor uyutuyorlar bakıyorumda benden sonra gönderen daha önce zukları alırken benimkiler hala incelemede.

hay ben onlarin zuklarini sikiyim. o kadar ozenip emek verip sifirdan yazdigim makaleye 150 vermisler. herkese bol keseden dagitiyorlar. bounty bastan asagi sacma zaten.
ben artık yazmayı bıraktım kasıtlı olarak türklere düşük stake verildiğni düşünüyorum rusların dandik blog ve memelerine verdikleri ödüller bizim iki katımız nerdeyse hiç blog yazasım gelmiyor..
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024

hero member
Activity: 882
Merit: 507
hero member
3. Hafta imza stake tokenleri yatırılmaya başlandı...

Kendi kaydınızı kendiniz takip edin ve Bounty Manager'i uyarın. Atlanıyor...
sr. member
Activity: 415
Merit: 250
Bancor ekibine yeni bir danışman eklendi

Yoni Assia
Ticaret Danışmanı

Yoni Assia, dünyanın en büyük sosyal yatırım ağı olan eToro'nun CEO'su.

Yeni birileri katılması ico için güven verecektir. Anonim ekipli projelere fazla eth toplanmıyor.
hero member
Bancor ekibine yeni bir danışman eklendi

Yoni Assia
Ticaret Danışmanı

Yoni Assia, dünyanın en büyük sosyal yatırım ağı olan eToro'nun CEO'su.

hero member
Activity: 518
Merit: 500
aynn icolara girmek mi karlı yoksa eth demi beklemek her ico girdiğimde ethe yüzde 50 yaptı aq 10 dolardan beri bieri icolara gönderiyorum sanki ico girilince yanıyor piyasadan kalkıyorda değer yapıyor anlam veremdim Cheesy
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Ben bunun ICO suna girmek isitiyorum. Güvenilir projemi acaba. Bir ETH çok değer kazandığı için icolarda eskisi gibi yığılma olmayacağını düşünüyorum.

O kadar emin olmayın. MobileGo ico' su son 24 saatte 6,5 milyon $ yatırım topladı. Artış da devam ediyor.
sr. member
Activity: 546
Merit: 251
Ben bunun ICO suna girmek isitiyorum. Güvenilir projemi acaba. Bir ETH çok değer kazandığı için icolarda eskisi gibi yığılma olmayacağını düşünüyorum.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
Coin özellikleri açıklandı mı sitesinde göremedim?Toplam coin ve ico miktarı nedir?
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
3-4 Tane meme göndermiştim . Tamam çok komik olmayabilir ama en azından "kabul edilmedi" yazabilirler. Biraz adaletsizlik var sanırım.
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
-
Benim bloğun üstüne yatmaya çalışmışlar bu bountynin gözünü oyarım. Meme'de zaten onuda yatırmamışlar dikkat edin derim türk olarak bizi kayırıyorlar bu bounty manager şikeci çıktı başımıza.
Grin  Grin bende aynısını dedim bugun benimde blog ödüllerinden birisi 1 haftadır gelmemişti 2 kez mesaj attım dönüş yapmadı. bende herkesin görebileceği şekilde bancor forumuna yazınca hemen damladı. aldığm ödüllerin listesini yazdı baktım hesabıma yansımayan bi tane var düzelttirdim hemen. üstüne gidip söylemesek hiç edecekler.
türklere özellikle az stake verdikleride gözden kaçmıyor rusların dandik memelerine verdiği stakeler çok uçuk benim meme onaylanmamış rusların onaylanan memelerinin yanında on numaraydı...

Bir blogpost' unuz onaylanmış. 250 şekspir hesabınıza atanmış. Tebrik ederim.
evet o 19 mayısın ödemesiydi o ama adam benim hesaba geçirmeyi unutmuş arada kaynayacaktı.
Pages:
Jump to: