Pages:
Author

Topic: [ANN] [BNT] Bancor Protokolü | Akıllı-Tokenler için protokol - page 58. (Read 74375 times)

hero member
Activity: 882
Merit: 507
Telegram stickerlarına gereksiz fazla ödül veriyorlar blog yazmak daha zahmetli diye düşünüyorum bence bunu kampanya yöneticisine iletmelisiniz çünkü blog ödüllerinden eksiliyor.

Bounty Manager neye göre ödülleri veriyor pek bilmiyoruz. Mesela bazılarına çok fazla verirken ama aynı uzunlukta gönderilen bloglara ve videolara daha az verebiliyor. Zaten bazı cümleleri bozuk plak gibi tekrarlaması var sinir bozucu. Cheesy

Zaten en baştan söylemiştik aslında şu anda sosyal medya kampanyasında 500 kişi var imza kampanyasında 300 kişi var. Bir kişinin uğraşması zor olur.
hero member
Activity: 700
Merit: 553
forum stake i gelmiş ama sosyal medya için kasamıcam fazla o da eksik olsun.
full member
Activity: 196
Merit: 100
Telegram stickerlarına gereksiz fazla ödül veriyorlar blog yazmak daha zahmetli diye düşünüyorum bence bunu kampanya yöneticisine iletmelisiniz çünkü blog ödüllerinden eksiliyor.
hero member
Activity: 658
Merit: 500
valla ben okadar blog ve video gönderdim daha paralarını göndermediler moral bozucu
emek harcamadan yazıdğım blog para gönderdiler özendiğime  gelmedi Cheesy demek ki kasmamak lazım.
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
Haydi bakalım bizde katıldık neler bekliyor bizi bekleyelim görelim Smiley
hero member
Activity: 742
Merit: 501
Bunun imzasını kaldırırsam, gelen tokenları geri alırlar mı? Yoksa onlar artık benim malım mı ?
evet, kazandığın stake tokenleri artık senin (üye olurken oluşturduğun hesabın).dursun ve bnc ile takas zamanı geldiğinde bnc ile takas edeceksiniz.
hero member
Bunun imzasını kaldırırsam, gelen tokenları geri alırlar mı? Yoksa onlar artık benim malım mı ?

Bence onlar senin malın senin, çünkü hesabına tanımlanmışlar. Birde bancor güzel proje hangisini girmeyi düşünüyorsunuz. Walletinde gözüküyor olması lazım.
Gözüküyor, öylesine sordum güzel bir proje çıkarsa ona geçebilirim. Şu an için böyle bir düşüncem yok. Fakat çok az bounty veriyorlar: "All Hodls = 0.2% of the total supply of BANCOR at the end of the ICO"  5 milyon dolar toplasalar imza için toplam dağıtılacak miktar 10.000 usd. Çok az bana göre.

5 milyon dolarmı? En az 30-40 milyon dolar yatırım alır bu proje. Mathcpool kadar yatırım alır bana göre çünkü şu anda bana göre en düzgün ico bu. Evet bounty az olması sıkıntı o yüzden en baştan girdik.
hero member
Activity: 546

Bence onlar senin malın senin, çünkü hesabına tanımlanmışlar. Birde bancor güzel proje hangisini girmeyi düşünüyorsunuz. Walletinde gözüküyor olması lazım.
Gözüküyor, öylesine sordum güzel bir proje çıkarsa ona geçebilirim. Şu an için böyle bir düşüncem yok. Fakat çok az bounty veriyorlar: "All Hodls = 0.2% of the total supply of BANCOR at the end of the ICO"  5 milyon dolar toplasalar imza için toplam dağıtılacak miktar 10.000 usd. Çok az bana göre.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR

ikm
sr. member
Activity: 420

artık senin malın ico sonunda takas edebilyorsun diye yazmıştı beyinsi sorun olmaz sonra geri bile geleliyormuşsun
hero member
Activity: 546
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Önce Bitcad daha sonrasında sonm ve Bancor bu icoların amacı nedir böyle durmadan erteleme yapıyorlar.
hero member
Bounty sayfasına girmiyor şu anda çöktü sanırım tam twitter raporlarına atarken bari bunu atsaydık öyle çökseydi. Cheesy
hero member
Activity: 658
Merit: 500

2. Hafta imza stake'i biraz önce yatmış. ICO tarihi ertelensede, Kampanyalar devam ediyor...

iyi bari en azından güzel bişeyler oluyor Cheesy .
ico ertelenmesi mantıklıydı o kadar beklentisi yüksek ico varki millet neye gireceğini şasırdı. geçerli bir karar zaten bancorcu yahudi yaş tahtaya basmaz bu boşlukta girecek balina bile bakıyordur bana kalırsa.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
İco tarihi ertelenmesindeki asıl amaç belli arkadaşlar Yaz olması büyük bir etken milletin yatırım yapması için doğru zamanı bulmaya çalışıyorlar. Bence bir sıkıntı olmaz ama imzasında olanlar için tabi diğer projelerin kaçması veya yeni projelerin gelmesi bir problem olabilir. Zaten İco bitse bile bir süre imza sonuçta kalıyor.
hero member

2. Hafta imza stake'i biraz önce yatmış. ICO tarihi ertelensede, Kampanyalar devam ediyor...
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
öZGÜRLÜÜÜÜÜKKKK

bug bountylerden msj gönderdim cevap gelmedi aynı mesajı tekrar göndersem spam yapıyorsun demezler demi goggle translate ile gönderiyorum mesajı ya ondan emin olamadım Cheesy
cevapları kontrol etme süresi uzun olduğundan mı bekletiyorlar
hero member
Resmi duyuruyu bekleyim. uydurma haberler olabilir. tahminim, haftasonuna kadar birşeyler çıkar...
sr. member
Activity: 448
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
Bütün sağlam gördüğümüz icoların ertelenmesi ilginç oldu. Bir ay çok uzun bir süre coinler için.
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
wings başlığında bancor ile wingsin ortaklığı gibi birşeyler yazmışlar. ne gibi bir bağ var?

neler yazmıslar hocam, ico olarak ortak fon oluşturacaklarını falan mı, küçük bir bilgilendirme yapabilirsen cok sevinirim.
Pages:
Jump to: