Pages:
Author

Topic: [ANN] COBINHOOD - SIFIR işlem ücretli kriptopara borsası - page 10. (Read 3177 times)

sr. member
Activity: 490
Merit: 278
Merhaba Arkadaşlar,
iconun bitimine 6 gün 15 saat kaldı, şu anda toplanan miktar 39100 eth, son 3-4 sadece 500 eth yatırım alabilmişler. altcoinlerdeki kötü gidişatın bunda etkili olduğunu düşünmekteyim.
member
Activity: 108
Merit: 14
ROBOTINA
binance gibi bir strateji belirlemek lazım
nasıl bir strateji belirlemeli hocam? biraz daha açar mısın? bu coinden biraz almak istiyorum ama kararsız kaldım
member
Activity: 264
Merit: 12
binance gibi bir strateji belirlemek lazım
sr. member
evet arkadaşlar iconun bitmesine 10 gün 10 saat kaldı.
şu an için 38.600 ETH toplanmış durumda. 1 eth karşılığı 4000 COB dağıtılıyor şu anda.
member
ROBOTINA
guzel olmus bu verdikleri tokenlar para etmiyor ben bu projeye yatirim yaptim ama anket baya kisa 2 dakika surmeden doldurabiliyorsunuz. tesekkurler paylasim icin burda ne kadar fazla insan faydalanirsa o kadar iyi. proje bitince yollicaz diyorlar ben etherdeltadan aldim tokenlari ico fiyatindan daha ucuza satiliyor Cheesy
myetherwallet adresini kopyalayıp yapıştırdığınız adres kısmına değil mi hocam?
full member
Activity: 154
Merit: 100
guzel olmus bu verdikleri tokenlar para etmiyor ben bu projeye yatirim yaptim ama anket baya kisa 2 dakika surmeden doldurabiliyorsunuz. tesekkurler paylasim icin burda ne kadar fazla insan faydalanirsa o kadar iyi. proje bitince yollicaz diyorlar ben etherdeltadan aldim tokenlari ico fiyatindan daha ucuza satiliyor Cheesy
member
ROBOTINA
hocam, myetherwallet kullanmayı bilmiyorum, bununla ilgili yardımcı olur musunuz acaba?
sr. member
Hocam bu anket için istedikleri correct adres dedikleri eth adresimi sitelerine üye olayım dedim bulamadım bir yer Cheesy Kasımda açılacak galiba.
evet hocam eth adresi, myetherwallet adresinizi göndererek doldurabilirsiniz anketi, diğer cüzdanlardan oluşturduğunuz adreslerde olur, ancak exchange sitelerinin verdiği eth adresleri olmaz.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Hocam bu anket için istedikleri correct adres dedikleri eth adresimi sitelerine üye olayım dedim bulamadım bir yer Cheesy Kasımda açılacak galiba.
sr. member
Arkadaşlar merhaba, anketi doldurana 100 COB veriyorlar, slack kanalında yayınladılar az önce.

Your opinions mean a lot to us because you are a soon-to-be COBINHOOD exchange user. Today we will be gaining your thoughts and opinions in order to better serve you in the future, and we would like to offer 100 COB to express our sincere gratitude when you answer this quick survey.

https://www.surveymonkey.com/r/cobinhood_survey

This survey should only take 1 to 2 minutes to complete. Be assured that all answers you provide will be kept in the strictest confidentiality.

*Please fill in the correct wallet address. COBINHOOD has the right not to send COBs if the wallet address is invalid or with bad intent. Filling in the wallet address will be treated as agreed that COBINHOOD retain the right to submit COBs.*

Thanks for @everyone helping us grow. (edited)

En son 6 centlerdeydi. 100 tanesi 6 dolar yapacak. Projenin kendisi borsa olduğu için bunu diğer borsaların eklemesi cok zor.
şu anda etherdelta'da işlem görüyor, ama onun dışında muhtemelen hiç bir borsada işlem görmeyecek, o konuda kesinlikle haklısınız.
kendi borsası 20 gün sonra açılıyor, açılışla birlikte biraz daha artabilir fiyatı.
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Arkadaşlar merhaba, anketi doldurana 100 COB veriyorlar, slack kanalında yayınladılar az önce.

Your opinions mean a lot to us because you are a soon-to-be COBINHOOD exchange user. Today we will be gaining your thoughts and opinions in order to better serve you in the future, and we would like to offer 100 COB to express our sincere gratitude when you answer this quick survey.

This survey should only take 1 to 2 minutes to complete. Be assured that all answers you provide will be kept in the strictest confidentiality.

*Please fill in the correct wallet address. COBINHOOD has the right not to send COBs if the wallet address is invalid or with bad intent. Filling in the wallet address will be treated as agreed that COBINHOOD retain the right to submit COBs.*

En son 6 centlerdeydi. 100 tanesi 6 dolar yapacak. Projenin kendisi borsa olduğu için bunu diğer borsaların eklemesi cok zor.
sr. member

hero member
Activity: 698
Merit: 506
proje mantıklı. zaten güzel bir topluluk oluşturabilirlerse ileride işlem ücretleri getirmeleri kaçınılmaz olabilir o zamanda parayı her türlü kırmış olurlar. kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyor işte adamlar her şey topluluk oluşturabilmekte.
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Komisyonsuz borsa mı olur ya? Decentral da değil taş mı yiyecek bu projenin sahipleri topladıkları para projeyi yaptıktan sonra hayatlarının sonuna kadar yeteceğini falan mı sanıyorlar. Ben hiç bişey anlamadım bu işten
sr. member
Yeni bir Binance geliyor sanırım. Sıfır komisyonla kazancı nasıl sağlayacaklar kendi coinlerine değer kazandırarak mı kazanmayı düşünüyorlar? Takibe değer proje.

Ileride komisyon almayi dusunuyorlardir white paper turkce olsada okusak bi daha cok anlardik. Bu borsa islerinde para var bu belli oldu Smiley
türkçe whitepaper 2.mesajda var hocam, ilk mesaja da ekleyeyim. sormak istediğiniz bir husus olursa elinden geldiğince cevaplamaya çalışırım

https://drive.google.com/open?id=0BygUCDWXbfSUb2JoVXZqWkFnMEE
full member
Activity: 448
büyük ihtimal kendi coinlerine değer katarak kazanacaklar ya da ufak tefek reklamlarla geçinecekler ama bu durum sonsuza kadar sürmez diye tahmin ediyorum. belli bir ivme kazandıktan sonra kesintiler başlar.
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
Yeni bir Binance geliyor sanırım. Sıfır komisyonla kazancı nasıl sağlayacaklar kendi coinlerine değer kazandırarak mı kazanmayı düşünüyorlar? Takibe değer proje.

Ileride komisyon almayi dusunuyorlardir white paper turkce olsada okusak bi daha cok anlardik. Bu borsa islerinde para var bu belli oldu Smiley
hero member
Activity: 644
Merit: 502
Evet cobinhood da baya reklam yapıldı ülküler tweetledi ama pek birdeğişiklik olmadı . Anca 30 k dı şimdi 34k olmuş .
full member
Activity: 336
Bu ünlülerin tweet atma işi de yaygınlaştı iyice. İlk başlarda çok etkisi oluyordu ancak yayıldıkça sıradanlaşacak pek etkisi olmayacaktır.
sr. member

iyide yatırım toplamişlar aslinda az para değil . projelerde gerçek hayatta gerçek anlamda iş yapan bi şekilde daha real  sektörlerde sağlam pozisyonlarda calişanlarin bi cv'si olanlarin bu tarz projelerde gittiğini daha önceden örnekleriyle gördük bu da bi 2. si belki de 3. sü oldu bize Smiley reklam olarak demiyorum kastettiğim aslinda direkt proje içerisine danişman veya  bi şekilde yönetici pozisyonunda veya   fikrin ve ico nun sahibi olarak geldiklerinde kolay hardcap ve hızlı değerlenme yaşaniyor fikrindeyim. bundan sonra da sistem ufak ufak bunlara kayacak artık gerçekten sağlam cv'leri yakın zamanda icolarda görebilirz.

az önce  baktigimda 1 eth karşiliginda  etherdelta üzerinden 5500 küsür tane cob token alinabiliyor. dağitim oranindan 1000 fazla aliniyor yani. muhtemelen kendileri borsalarinda işlem görürse daha iyi olacaktir  diye düşünüyorum. coss binance örnekleri karşimizda.
[/quote]

Kesinlikle haklısınız hocam,  bahsettiğiniz durum icoların başarısını direkt olarak etkilemeye başladı.

Ayrıca Jamie FOX (akademi ödüllü aktör,) COBINHOOD hakkında attığı twitte "Looking forward to participating in the new @cobinhood Token! ZERO fee trading! #CryptoCurrency #BitCoin #ETH – http://cobinhood.com" ico ile ilgili bu şekilde konuşması da kriptopara piyasasında insanları heyecanlandırdı.

https://twitter.com/iamjamiefoxx/status/909864791249846277
http://www.the-blockchain.com/2017/09/21/jamie-foxx-dives-into-cryptocurrency-invests-in-cobinhood/
Pages:
Jump to: