Pages:
Author

Topic: [ANN] COBINHOOD - SIFIR işlem ücretli kriptopara borsası - page 4. (Read 3185 times)

sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Bende üyelik açtım ancak kimlik doğrulama istiyorlar. O sebeple çok uğraşmadım. Binance veya Kucoin de ki etki burada da görülebilir. Loto olayını bilmiyorum uzak duruyorum. Dikkatli davranmak lazım. Çeker gider bu borsa kalınır ortada. Bu yerel boesa coinleri başka yerlerde işlem görmüyor.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Evet arkadaşlar dün yeni coinlerin borsaya eklenmesi ile hem borsanın hacmi hem de cobinhoodun fiyatı arttı.
Loto sonuçları da ayın 16sında açıklanacak.

Loto konusunu birisi bizi anla bilir mi acaba
 Bir şey anlamadım. Bnb ve kcs fırsatlarını kaçıranlar için fiyat ı çok uygun
Uzun vadeli taşımak üzere 1.10 dolardan aldım bi tutam.
full member
Activity: 588
Merit: 125
Borsası bayağı hoşuma gitti valla yatırım yapmayı düşünüyorum ama bayağı pahalı geldi sanki bana düşer mi sizce şimdi girmek mantıklı mı
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Borsa güzel ama hala yetersiz özellikle yatırma ve çekmede süre çok fazla.Zamanla düzeleceği kanısındayım.Yeni coinler eklenip işlem hacmi attığında Cob değerlenecektir.Biraz daha zamana ihityaç var.Hala alım fırsatı devam ediyor.Aldım bir miktar bekletmeyi düşünüyorum.
newbie
Activity: 11
Merit: 0
18 saat gecmesine rağmen acountumu onaylıyamadım. Onay olmadığı içinde içerideki coinlerimi transfer edemiyorum. Onay alan varmı acaba ?
sr. member
Activity: 490
Merit: 278
Evet arkadaşlar dün yeni coinlerin borsaya eklenmesi ile hem borsanın hacmi hem de cobinhoodun fiyatı arttı.
Loto sonuçları da ayın 16sında açıklanacak.
sr. member
ben bir miktar daha cobinhood aldım, umarım yarın borsaya yeni coinleri eklerler.
Bugun yeni coinlerin borsaya eklenmesini bekliyoruz, tahmini tarih olarak bugunü belirttiler. Umarım yol haritasından sapmazlar.
member
Activity: 108
Merit: 14
ROBOTINA
ben bir miktar daha cobinhood aldım, umarım yarın borsaya yeni coinleri eklerler.
sr. member
Bunlardan önce major coinleri soksalar da biraz hareket gelse borsaya.
ben 1 haftadır inceliyorum cobinhood'u tip olarak kucoin e benziyor ama ekranları sanırım sistem boş olduğu için hızlı açılıyor.
siteyi yük altında görmek gerek. herşeye rağmen ben fikri orjinal buluyorum. eğer sürdürülebilir bir iş modeli yapabilirler ise gider buda.

Hocam alacakları coinleri hep oylama ile belirledir.

sistemin yükü şüphesiz etken ama cobinhood'un borsa teknolojisinde şöyle bri açıklama var. (whitepaper'dan alıntı ilk sayfada türkçe çevirisi mevcut.

İşlemler ve sipariş defteri güncellemeleri, her onay işaretinde gerçek zamanlı bilgi güncelleme sağlamak için Web Application Messaging Protocol (WAMP) aracılığıyla gönderilir. Stres testlerinde COBINHOOD saniyede 1.154.284 sipariş işleyebiliyor ve ortalama olarak her bir işlem çifti için saniyede 10.142 sipariş defteri güncelleştirmesi yapabiliyor-böylece dünyanın ilk şifreleme alışverişi yüksek frekanslı ticaret yapabiliyor. COBINHOOD'da yazılım geliştirme, test odaklı geliştirme (TDD) 'yi izler. Docker ve kubernet'leri CircleCI, sürekli dağıtım (CD) ve sürekli entegrasyon (CI) ile birlikte kullanarak sistemin kararlılığını ve sağlamlığını sağlayabiliriz.

COBINHOOD’un sipariş eşleştirme motoru  yüksek erişilebilirlik ve yüksek ölçeklenebilirlik elde etmek için, ön uç, API arka uç, sipariş eşleştirme sistemi ve Docker ve Kubernet'lerle birlikte konuşlanan iş / ileti sırası hizmetleri gibi mikro servislerden oluşur.
İşlem kayıtlarının tümü, güçlü tutarlılık ve yatay otomatik ölçeklendirme yapma olanağı
sunan  bir Google Cloud Platform veritabanı ile Spanner DB'de saklanır.
Sipariş defterinin bilgileri, bir bellek içi veritabanı olan Redis kümesinde saklanır.
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
Bunlardan önce major coinleri soksalar da biraz hareket gelse borsaya.
ben 1 haftadır inceliyorum cobinhood'u tip olarak kucoin e benziyor ama ekranları sanırım sistem boş olduğu için hızlı açılıyor.
siteyi yük altında görmek gerek. herşeye rağmen ben fikri orjinal buluyorum. eğer sürdürülebilir bir iş modeli yapabilirler ise gider buda.

aşağıda belirttiğim tarihlerde yeni coinler borsaya eklenecek arkadaşlar.
12 ocak (tahmini)
Augur (REP)
Basic Attention Token (BAT)
EOS (EOS)
Ethos (ETHOS) (the winner of our first token-listing vote!)
Game (GTC) (updated on 8th January)
GOLEM (GNT)
NAGA COIN (NGC)
Omisego (OMG)
Qtum (QTM)
Santiment (SAN)
SophiaTX (SPHTX)
Status Network (SNT)
TenXPay (PAY)
TRON (TRX) (updated on 8th January)

25 Ocak (tahmini)
INS Ecosystem (INS)

tarihi belli olmadan da Raiblocks eklenecek.
Raiblocks (XRB) (exact date TBD)
sr. member
bu coinler eklendikten sonra cobinhood token daha değerlenir mi? yoksa şu anda hali hazırda fiyatlamış mıdır?
Ben değerleneceğini düşünüyorum ama şu anda bitcoinin durumundan dolayı belli olmaz. Altlar şu anda kan ağlıyor. kademeli alım yapılabilir diye düşünüyorum.
member
ROBOTINA
bu coinler eklendikten sonra cobinhood token daha değerlenir mi? yoksa şu anda hali hazırda fiyatlamış mıdır?
sr. member
aşağıda belirttiğim tarihlerde yeni coinler borsaya eklenecek arkadaşlar.
12 ocak (tahmini)
Augur (REP)
Basic Attention Token (BAT)
EOS (EOS)
Ethos (ETHOS) (the winner of our first token-listing vote!)
Game (GTC) (updated on 8th January)
GOLEM (GNT)
NAGA COIN (NGC)
Omisego (OMG)
Qtum (QTM)
Santiment (SAN)
SophiaTX (SPHTX)
Status Network (SNT)
TenXPay (PAY)
TRON (TRX) (updated on 8th January)

25 Ocak (tahmini)
INS Ecosystem (INS)

tarihi belli olmadan da Raiblocks eklenecek.
Raiblocks (XRB) (exact date TBD)
member
Activity: 224
Merit: 12
Yeni coinlerin ekleneceğini açıklamıştılar tarihini tam hatırlamıyorum ama eklenecek
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
telegram grubunda üyelerin 40 dolar beklentisi var, siz ne düşünüyorsunuz coin hakkında arkadaşlar?

COB, CMT, ETH dışında coin yok, çeşitlilik olsa insanlar işlem ücreti vermemek için tercih etsin diyeceğim ancak ben cobinhood'da işlem yapamayacaksam para yatırmamın anlamı da yok. Çeşitlilik artsa çok değerlenir
sr. member
telegram grubunda üyelerin 40 dolar beklentisi var, siz ne düşünüyorsunuz coin hakkında arkadaşlar?
Hocam benzer muhabbetlere sürekli ben de denk geliyorum, borsa coinlerinin yükselen trendi göz önünde bulundurulduğunda cobinhood'un geleceğinin sağlam olduğunu düşünmekteyim. Ne kadar olacağını öngörmek zor, ama dev team'den cobinhood'un uzakdoğu pazarına girmeye yönelik çalışmalar yaptığını öğrendim. Özellikle japonya pazarına girebilmeleri durumunda muazzam bir artış olacağını söyleyebiliriz.
member
ROBOTINA
sr. member
Bu lotadan faydalanabilenmek için muhakkak borsada işelm yapılmış olması lazım dimi elimizde cobinhood bulunmasının bir anlamı yok herhalde
evet hocam snapshot alındğı tarih itibariyle borsada işlem yapmanız gerekiyor.
aşağıdaki linkten kaç çekiliş hakkı kazandığınızı kontrol edebilirsiniz. Ben bu çekilişten nedense ümitliyim:)
https://cobinhood.com/campaign/lottery
member
Activity: 378
Merit: 11
Bu lotadan faydalanabilenmek için muhakkak borsada işelm yapılmış olması lazım dimi elimizde cobinhood bulunmasının bir anlamı yok herhalde
sr. member
arkadaşlar cobinhood'un lotosunun bitmesine yaklaşık 16 saat kaldı.
Detayları burada yazıyor, https://cobinhood.com/lottery

Receive 1 lottery ticket for every 10 successful trades on the COBINHOOD Exchange (20 trades = 2 tickets, 30 trades = 3 tickets, and so on).
Multiply your tickets by 2 everytime you do a US$1,000 equivalent trade. This will only apply when you have at least 1 ticket.

ödüller güzel tavsiye ederim.

REWARDS
There will be a total of 2,018 winners who will split the pool of 100,000+ COB prize.
The system will randomly select the winners:
1 grand prize winner of 20,180 COB,
30 winners of 2,018 COB,
And 1,987 winners will equally split the remaining COB pool prize.
The COB rewards will be sent directly to the winners' COBINHOOD Exchange accounts at the earliest convenience of the COBINHOOD team.
Try your luck today!

loto şartları güzel ama ben sisteme giriş yapmama rağmen loto sayfasında hala giriş yap seçeneği geliyor. yani katılamıyorum.

edit: loto sayfasında kayıt linki çıkmasına bakmayın. işlem yaparsanız zaten sistem otomatik algılıyor. benim gibi takılan olursa diye ekliyorum bu bilgiyi.
hocam ekiple iletişime geçtim, sizin dediğiniz gibi olduğunu teyit ettim, işlem yapan herkes otomatik olarak katılmış lotoya. şu anda borsada çok fazla hacim olmadığı için yaptığım 50-60 işlemden bana bişiler çıkacağını düşünmekteyim.

Ayrıca dün gece çok güzel bir artış yaptı, önümüzdeki günlerde benzeri artışları daha fazla göreceğimizi düşünmekteyim.
Pages:
Jump to: