Pages:
Author

Topic: [ANN] COBINHOOD - SIFIR işlem ücretli kriptopara borsası - page 8. (Read 3211 times)

member
Activity: 560
Merit: 12
Fiyatı çok değişkenlik gösteriyor. Beta sürecinden çıktıktan sonra ciddi bir artış bekliyorum. Telegramda bir ara airdrop yapmışlardı.Ordan gelen COB lar duruyorlar kenarda beklesinler bakalım.
sr. member
Activity: 518
Merit: 251
2500 adet coinhood'um var ben aldıktan sonra iyi değerlendi aslında daha da yükselir mi bilemiyorum satacağım sanırım..
full member
Activity: 266
Merit: 242
Bende buyuk beklenti içindeyim ama 1 ileri 2 geri gidiyor uzun vadede birşey beklememek gerekiyor sanırım gerçi borsalar açılana kadar beklemek gerekıyor
hero member
Activity: 698
Merit: 506
sosyal medyadan biraz gelmişti sürekli düzenli olarak yükseliyor 2 gündür hızlı yükselişi var biraz daha aldım dursun bakalım sıfır işlem ücreti olması diğer borsalara göre avantaj sağlayacak gelecek görüyorum.
full member
Activity: 200
Merit: 100
SWISSBORG- THE NEW ERA OF CRYPTO WEALTH MANAGEMENT
Eğer borsanın beta süreci başarılı olursa Coinbhood uçuşa geçecektir fakat beta süreci olduğundan dolayı sorunlar yaşanacağını ve bu sorunların fiyata olumsuz etkiyeceğini düşünüyorum bundan dolayı elimdeki 2000 küsür Cobinhood'u fiyat tavan yaptıktan sonra okutmayı düşünüyorum.
sr. member
Activity: 490
Merit: 278
cybermiles dağıtması çok önemli etken fiyat artışında, cybermilesin başarılı ico süreci de önemli oldu. ama en önemlisi borsanın beta sürecinin çok başarılı geçmesi.
newbie
Activity: 28
Merit: 0
Bugun bir miktar kendisini attı yukarı %30 kadar bır degerlenme kazandı benım beklentım bıraz daha yuksek %50 daha yaparsa satacagım elımdekılerı
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
Bir süre elde tutmak lazım borsaları iş yapacak gibime geliyor. Sanırım bu hardcap yapan cybermilesten dağıtacak olmaları da fiyatına etki yaptı son günlerde.
member
Activity: 108
Merit: 14
ROBOTINA
ilginiz için teşekkür ediyorum. bir miktar daha yatırım yapacağım, biraz daha fiyatlanacağını düşünüyorum. Umarım hep beraber kazanırız.
sr. member
Böyle böyle çekeceğiz derdindeler ama exchange çalışmadan primlenmez bu anlık pump dump ayrı ama gerçek değer istiyorlarsa çalışarak vaadettiklerini yapmaları gerekiyor
exchange'in open betası şu anda çalışıyor hocam. sadece btc/usd eth/usd ve cob/usd işlem yapılabiliyor. early request isteyenlere geldi mailler ve kullanabiliyorlar borsayı. ben de kullanıyorum ama çok hareket yok haliyle ve sistemin yoğun yük altında ne yapacağı belirsizliğini koruyor.

Dün cobinhoodun ico değerlendirmesi yaptığı cybermiles sadece 45 dakikada hard cap olan 25.5 milyon dolara ulaştı. Bu cobinhood ekibine güveni tazeledi, fiyata da olumlu olarak yansıdı. exchange'i açtıkları an fiyatlayacağını düşünüyorum şu anda.

icodan bir miktar almıştım hocam, teşekkür ediyorum, sizce elimdekileri biraz daha bekletmeli miyim?
bu arada 44 dakikada hardcape ulaşmaları ciddi bir başarı.

hocam elinizdekileri tutun ya da tutmayın diye tavsiyede bulunamam size ama ben bir süre daha bekleme kararı aldım kendi cob coinlerim için. bir miktar bountyden gelmişti, 4 eth da icoda yatırım yaptım.
member
Activity: 108
Merit: 14
ROBOTINA
Böyle böyle çekeceğiz derdindeler ama exchange çalışmadan primlenmez bu anlık pump dump ayrı ama gerçek değer istiyorlarsa çalışarak vaadettiklerini yapmaları gerekiyor
exchange'in open betası şu anda çalışıyor hocam. sadece btc/usd eth/usd ve cob/usd işlem yapılabiliyor. early request isteyenlere geldi mailler ve kullanabiliyorlar borsayı. ben de kullanıyorum ama çok hareket yok haliyle ve sistemin yoğun yük altında ne yapacağı belirsizliğini koruyor.

Dün cobinhoodun ico değerlendirmesi yaptığı cybermiles sadece 45 dakikada hard cap olan 25.5 milyon dolara ulaştı. Bu cobinhood ekibine güveni tazeledi, fiyata da olumlu olarak yansıdı. exchange'i açtıkları an fiyatlayacağını düşünüyorum şu anda.

icodan bir miktar almıştım hocam, teşekkür ediyorum, sizce elimdekileri biraz daha bekletmeli miyim?
bu arada 44 dakikada hardcape ulaşmaları ciddi bir başarı.
sr. member

full member
Activity: 266
Merit: 242
sr. member
cobinhood teknik değerlendirmesini yaptığı ilk ico cybermiles tokenlerinin bir kısmını cüzdanında cobinhood tutanlara ücretsiz olarak dağıtacaktır. Konu ile ilgili detaylı bilgi için aşağıdaki medium linkini ziyaret edebilirsiniz.
ayrıca bu linke göre cobinhood hesabı açmak zorunlu bu da çok yakın bir sürede exchange'in açılacağını gösteriyor bence.
https://medium.com/@Cobinhood/how-to-get-your-cybermiles-token-if-youre-a-cob-token-holder-b8884f030754
sr. member
Etherdelta'da ucuza bulabilirsem almayı düşünüyorum ama hype bitip fiyat düştükten sonra alacağım. Örneğin millet sell emri versin, ben aşağıdan toplarım bu tarz projeler uzun vadelidir ve uzun vade de 3x bırakır gibi geliyor.
valla ucuz bulsam ben de toparlarım. bounty hunterlar çoktan sattı ellerindeki. umarım biraz daha alım yapacak seviye verir bize. uzun vadeli bir proje olarak düşünüyorum ve ekibe güveniyorum.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Etherdelta'da ucuza bulabilirsem almayı düşünüyorum ama hype bitip fiyat düştükten sonra alacağım. Örneğin millet sell emri versin, ben aşağıdan toplarım bu tarz projeler uzun vadelidir ve uzun vade de 3x bırakır gibi geliyor.
newbie
Activity: 53
Merit: 0
Dendiği gibi borsa açıldığında bi hypelanır sonra yavaş yavaş düşüşe başlar. Topladıkları miktar gayet iyi fork zamanına göre insanlar projeye inanıyor. Ama merkezsiz borsaların çok daha revaşta olduğu şu zamanlarda ne kadar sağlıklı olur bilemem.
sr. member
Activity: 392
Merit: 252
Eğer borsa aktif olursa yeni olduğundan dolayı sorunlar oluşacaktır ve aynı Coss Token'de olduğu gibi fiyat aşağı çekilecektir, borsa yayınlanmadan önce fiyat tavan yapabilir o tavan fiyatta elinizden çıkartmanızı tavsiye ederim.
aslında haklısınız hocam, açılış söylentisi ile fiyatlandığında en azından %50sini çıkarayım elimdekilerin, kalan yüzde 50'yi ise uzun vadeli bekletmeyi düşünüyorum.

Bende arkadaşa katılıyorum, projeler genel olarak verdiği sözleri zamanında yerine getiremiyor. Cobinhood'un da getirebileceğini sanmıyorum, getirse bile beta versiyon olduğundan dolayı borsanın arayüzü işlevsel olmayacaktır, bunu gören yatırımcılar sell emri verebilir. Bu söylenti çıktığı anda fiyat değerlenir, fiyat değerlenince en az eldekilerin yarısını satıp diğer yarısını bekletmek gerekir.
sr. member
Eğer borsa aktif olursa yeni olduğundan dolayı sorunlar oluşacaktır ve aynı Coss Token'de olduğu gibi fiyat aşağı çekilecektir, borsa yayınlanmadan önce fiyat tavan yapabilir o tavan fiyatta elinizden çıkartmanızı tavsiye ederim.
aslında haklısınız hocam, açılış söylentisi ile fiyatlandığında en azından %50sini çıkarayım elimdekilerin, kalan yüzde 50'yi ise uzun vadeli bekletmeyi düşünüyorum.
sr. member
Activity: 548
Merit: 251
Pages:
Jump to: