Pages:
Author

Topic: [ANN] COBINHOOD - SIFIR işlem ücretli kriptopara borsası - page 9. (Read 3177 times)

sr. member
Activity: 490
Merit: 278
borsalarını bu ay içerisinde aktif etmeyi planlıyorlar. borsa açılırsa açıldığı gibi 2-3x yapabilir, ama açamazlarsa sıkıntı yaşanabilir. Ben ekibin ilgisini gördükten sonra borsayı 10 gün içerisinde açabileceklerini düşünüyorum, umarım yanılmam.
borsanın demosunu şu adresten inceleyebilirsiniz.
https://beta.cobinhood.com/trade
full member
Activity: 1414
Merit: 161
az bi şey yollamışlar bana şu anda. Etherdeltada bozmayı düşünüyorum
full member
Activity: 266
Merit: 242
Benim beklentim yüksekti biraz bende yatırım yaptım attım kenara 3x e satış yazdım gelirse satarım ama borsa falan açılırsa ki hiç sanmıyorum o zaman 30x bıle yapabılır
full member
Activity: 350
Merit: 100
Ben açıkçası projenin bu kadar çok toplamasına şaşırdım, kendim fiyat biçsem bu kadar biçmezdim. Bu kadar para toplayacağını da hiç tahmin etmezdim. Bu yapılan yatırım, projenin ileride bir yerlere geleceğinin şimdiden bir göstergesi.
full member
Activity: 336
Fiyatı sürekli aynı seviyede dolaşıyor biraz iniyor çıkıyor çok değişiklik yok. Borsalarını ne zaman aktif edecekler acaba o zaman fiyatta canlanma olacaktır.
full member
Activity: 448
Arkadaşlar merhaba, ico başarılı bir şekilde tamamlandı.
17.433 katılımcı toplam 45.254,90 ETH yatırım yaptı.
imza kampanyasına katılanlar henüz ayrılmasınlar.

gerçekten çok iyi rakam. sosyal medyasına katılmıştım keşke diğerlerinede katılsaydım. umarım ödül avcıları için kazançlı olur.
sr. member
Arkadaşlar merhaba, ico başarılı bir şekilde tamamlandı.
17.433 katılımcı toplam 45.254,90 ETH yatırım yaptı.
imza kampanyasına katılanlar henüz ayrılmasınlar.
member
Activity: 108
Merit: 14
ROBOTINA
ico tamamlandı herhalde?son durum nedir bilgi verebilir misiniz?
sr. member
Çok sağlıklı değil gibi
newbie konuştu. neye göre kime göre çok sağlıklı değil gibi? gayette olumlu gidiyor şu anda her şey. iyi bi yatırım topladılar bence.

Smiley)) kesinlikle haklısınız hocam, özellikle bu çalkantılı dönemde bir ico daha ne yapsın ki?
ekibin süreçteki ilgisini gördükten sonra bu coine güvenmeye başladım, uzun vadeli sepetimde bir miktar bulunduracağım.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
Çok sağlıklı değil gibi
newbie konuştu. neye göre kime göre çok sağlıklı değil gibi? gayette olumlu gidiyor şu anda her şey. iyi bi yatırım topladılar bence.
full member
Activity: 364
43000 ether cok iyi bir yatirim. projelerini gerceklestirmeleri icin yeterli bir tutar olarak goruyorum. islem ucreti almadan nasil ayakta kalacaklarini da guzel aciklamislar.
newbie
Activity: 42
Merit: 0
Çok sağlıklı değil gibi
sr. member
Arkadaşlar merhaba
ico'nun bitmesine 3 gün 16 saat kaldı. Şu an itibariyle 40.111 eth yatırım aldılar.
Bu saatten sonra hardcape ulaşmaları zor gözüküyor. Ama yine de iyi yatırım topladıklarını düşünüyorum.

yahu bu hardcape ulaşma muhabbeti nedir? deli gibi para toplamışlar zaten. ulaşsa ne olur, ulaşmasa ne olur.

hard cap olayı yol haritalarının yapılacak kısımlarıyla alakalı olyur genelde hard cap yapan brojeler 2 yılda yapacaklarını kadme kademe olarak 1.5 yıla 1 yıl 6 ay diye kısalıyor hard cap yapması en azında  1yıl öne atıyor porjeleri gereken ama firma ipnelik yaparak örnek veriyorum hard cap olmasına 1k eth kaldı yapmadı 49k eth eopladı adam yol haritasına göre seni 6 ay daha projenin gelişmesi için bekletir o 6 ayda olaşacak durumları beklemek zorunda bırakır.
çok güzel açıklamışsınız hocam teşekkür ediyorum, arkadaşlar iconun bitmesine 1 gün 7 saat kaldı.
Toplanan yatırım miktarı 43572 eth.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Arkadaşlar merhaba
ico'nun bitmesine 3 gün 16 saat kaldı. Şu an itibariyle 40.111 eth yatırım aldılar.
Bu saatten sonra hardcape ulaşmaları zor gözüküyor. Ama yine de iyi yatırım topladıklarını düşünüyorum.

yahu bu hardcape ulaşma muhabbeti nedir? deli gibi para toplamışlar zaten. ulaşsa ne olur, ulaşmasa ne olur.

hard cap olayı yol haritalarının yapılacak kısımlarıyla alakalı olyur genelde hard cap yapan brojeler 2 yılda yapacaklarını kadme kademe olarak 1.5 yıla 1 yıl 6 ay diye kısalıyor hard cap yapması en azında  1yıl öne atıyor porjeleri gereken ama firma ipnelik yaparak örnek veriyorum hard cap olmasına 1k eth kaldı yapmadı 49k eth eopladı adam yol haritasına göre seni 6 ay daha projenin gelişmesi için bekletir o 6 ayda olaşacak durumları beklemek zorunda bırakır.
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
Arkadaşlar merhaba

sr. member
Activity: 630
Merit: 267
çok güzel yatırım aldılar umuyorum buda diğer merkezsiz borsayız diye proje yapanlar ama ortalıkta hala gorunmeyenler gibi olmaz
sr. member
Arkadaşlar merhaba
member
Activity: 113
Merit: 10
güzel fikir aslında komısyonlar can yakıyor
sr. member
Benzer bir proje daha gördüm ismi soferox tu galiba onlarda sıfır kesinti diyorlardı. Hatta 40$lık bir yatırım yapmıştım. Suanki değeri 80$ olmuş. Daha önceden haberim olsa bir miktar da buna yapardım. Bonuslar bitti herhalde.
evet hocam şu an itibariyle bonus roundlar bitti.
icodan alırsanız 1 eth karşılığı 4000 cob gelecek .
https://etherdelta.com/#COB-ETH adresinde de fiyat hemen hemen aynı, alacağınız zaman kontrol etmekte fayda var, etherdeltada daha uygun olduğu zamanlar oluyor. ona göre karar verebilirsiniz alıp almamaya.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Benzer bir proje daha gördüm ismi soferox tu galiba onlarda sıfır kesinti diyorlardı. Hatta 40$lık bir yatırım yapmıştım. Suanki değeri 80$ olmuş. Daha önceden haberim olsa bir miktar da buna yapardım. Bonuslar bitti herhalde.
Pages:
Jump to: