Pages:
Author

Topic: [ANN] COBINHOOD - SIFIR işlem ücretli kriptopara borsası - page 7. (Read 3177 times)

sr. member
Activity: 490
Merit: 278
Çok guzel bır proje cobınhood ama dagıtılacak coınler sonrası buyuk bır dump beklıyorum 20k bandına donecektır dıkkatlı olun beyler, ne zaman kendı borsaları tam olarak çalışırsa kımse cobınhood2u tutamaz
05 ocak 2018'de cybermiles dağıtımı yapıldıktan sonra fiyatta biraz düşüş olabilir, ama ben dump olacağını düşünmüyorum. Yine de bu piyasaya belli olmaz, zaman gösterecek neler olacağını.
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
Çok guzel bır proje cobınhood ama dagıtılacak coınler sonrası buyuk bır dump beklıyorum 20k bandına donecektır dıkkatlı olun beyler, ne zaman kendı borsaları tam olarak çalışırsa kımse cobınhood2u tutamaz
sr. member
evet arkadaşlar altcoinler için kanlı geçen haftasonunda bile cobinhood'un fiyatının sabit kaldığını gördük. Borsanın açılmasına 1 hafta kaldı, borsa açıldıktan sonra fiyatlayacağını düşünüyorum. Şu an için tedarik etme kısmı sıkıntılı, etherdelta'da sadece satılıyor ve satmak isteyen çok yok. Herkes bekletiyor tokenleri elinde. (mercatox'da da var ama hacim yok denecek kadar az orada)
sr. member
Activity: 415
Merit: 250
nasıl bu kadar prim yaptı bu token Grin sattığıma çok pişman oldum. birde ben sattıktan 1 gün sonra iki katına çıktı. bahtsızım ben, hemde çok
hero member
Activity: 698
Merit: 506
vay be şu an $0.237234 güzel ilerliyor hatrı sayılır bir miktar vardı bunun yarı fiyatına verdim ne olacağı belli olmuyor.
full member
Activity: 462
Merit: 102
Cobinhood nedir yav daha yaratıcı bir isim yok muymuş arkadaş böyle saçma coin ismimi olur vizyon sıfır bence bu ismi koyarak arkadaş basit bir isim koysanız daha etkili olurdu
sr. member
borsası 18inde açılacak, borsa açıldıktan sonra fiyatının artacağını düşünüyorum. Kendi borsaları olduğu için başka borsalara girmiyorlar.
member
Activity: 112
Merit: 11
güzel bir token cobinhood kendi borsaları sanırım hala aktif degil ama token dağılımdan sonra digerleri gibi ben fıyatının dusecegını sanmıyorum
sr. member
vay be 17900 adet vardı benden 40k dan sattım, nerdeyse 2x yaptıgında verdım bunu bılmıyordum açıkcası bılseydım tokenlerı alana kadar satmazdım hem su an 46k olmus durumda
sr. member
COB to CMT hesap makinesi burada arkadaşlar. Bu linkten elinizdeki cob tokenler için ne kadar cmt alacağınızı hesaplayabilirsiniz.
500 adet ve fazlası olanlara CMT dağıtılacak, üzülerek belirtiyorum ki 100 COB tokeni olan arkadaşlara herhangi bir dağıtım yapılmayacak.
https://cobinhood.com/cob2cmt/?utm_source=medium&utm_medium=post&utm_campaign=openbeta
member
Activity: 108
Merit: 14
ROBOTINA
Elimde az sayıda Cobinhood var çok fazla olanlar yaşadı dağıtacakları CyberMiles Binance'ye girmiş durumda henüz alım satım yok ama 10xe alım emri verenler var. Bu cobinhoodları mewde tutarak cybermiles dağıtımından yararlanabiliyor muyuz yoksa Cobinhood borsasına mı aktarmamız gerekiyor? Borsada hesap açtım ama henüz deposit yok sanırım.

Airdroptan gelen 100 adet var. Bize de verilecek mi acaba CyberMiles tan
evet bana da airdroptan 100 tane gelmiş. Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum.
 Ayrıca aranızda cobinhood'un exchange yarışmasına katılan var mı? mail gelmişti ciddi ödüller veriyorlar.
sr. member
Elimde az sayıda Cobinhood var çok fazla olanlar yaşadı dağıtacakları CyberMiles Binance'ye girmiş durumda henüz alım satım yok ama 10xe alım emri verenler var. Bu cobinhoodları mewde tutarak cybermiles dağıtımından yararlanabiliyor muyuz yoksa Cobinhood borsasına mı aktarmamız gerekiyor? Borsada hesap açtım ama henüz deposit yok sanırım.
hayır hocam mewde tutarak cybermiles kazanamazsınız. 05 ocak 2018'e kadar cobinhood borsasına aktarıp en az bir adet cybermiles almanız lazım faydalanabilmek için.
sr. member
Activity: 476

Airdroptan gelen 100 adet var. Bize de verilecek mi acaba CyberMiles tan
member
Activity: 112
Merit: 11
ben 5 adet aldım 2x ıle sattım guzel kar bıraktı ama dagıtım yapacaklarını bılseydım satmazdım sımdı dahada yukselır tekrar alınırmı dersınız
sr. member
Activity: 308
Twitter'dan bir miktar kazanmıştım ama hala elime geçmedi. Takipte edemedim. Bugün değerine baktım elimdekilerin değeri 300 dolar olmuş.
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
hero member
Activity: 736
Merit: 504
Komisyon oranlarinin 1000'de 3 olduğunu öğrendiğimden beri sifir komisyonlu borsalara ilgim bulunuyor, ileride değerlenecek bir proje olabilir.
full member
Activity: 154
Merit: 100
guzel bir proje. icodan girmedim etherdelatadan daha uyguna aldim sayilir biraz artti ben aldiktan sonra ama yeterince arttigini dusunmuyorum bir sure daha tutacagim elimde. elinde tutmak isteyenler varsa henuz fazla artmis sayilmaz. alirsaniz para kazandirabilir belki
sr. member
Benimde ilğimi çekiyor gelişmelerden birileri haberdar edebilirmi arkadaşlar almak istiyorum ama fiyatın düşmesini bekliyorum, bunların borsaları ne zaman tam olarak aktif olacakmış hiç bilgi varmı acaba
full member
Activity: 266
Merit: 242
Bende 18bin adet var ben sakliyorum su an 4 etherden biraz fazla yapiyor 8 ether olmadan satmayi dusunmuyorum
Pages:
Jump to: