Pages:
Author

Topic: [ANN] COBINHOOD - SIFIR işlem ücretli kriptopara borsası - page 6. (Read 3177 times)

newbie
Activity: 31
Merit: 0
etherdeltadan almak sıkıntılı, alabileceğimiz başka market var mı?

Neden sıkıntılı ? etherdelta güvenli bi borsa sadece hızlı değil.
sr. member
Activity: 490
Merit: 278
cobinbood bugun güzel artış gerçekleştirdi. (diğer altlar düşmesine rağmen)
sizce bu artış devam eder mi?
keşke tamamen bilebilsek hocam, artacağını öngörüyorum borsa açılınca, ama kesin artıp artmayacağından emin değilim.
member
Activity: 108
Merit: 14
ROBOTINA
cobinbood bugun güzel artış gerçekleştirdi. (diğer altlar düşmesine rağmen)
sizce bu artış devam eder mi?
sr. member
Böyle böyle çekeceğiz derdindeler ama exchange çalışmadan primlenmez bu anlık pump dump ayrı ama gerçek değer istiyorlarsa çalışarak vaadettiklerini yapmaları gerekiyor
exchange'in open betası şu anda çalışıyor hocam. sadece btc/usd eth/usd ve cob/usd işlem yapılabiliyor. early request isteyenlere geldi mailler ve kullanabiliyorlar borsayı. ben de kullanıyorum ama çok hareket yok haliyle ve sistemin yoğun yük altında ne yapacağı belirsizliğini koruyor.

Dün cobinhoodun ico değerlendirmesi yaptığı cybermiles sadece 45 dakikada hard cap olan 25.5 milyon dolara ulaştı. Bu cobinhood ekibine güveni tazeledi, fiyata da olumlu olarak yansıdı. exchange'i açtıkları an fiyatlayacağını düşünüyorum şu anda.

projeyi okudum ve çok idaalı bir proje ve umarım başarıya ulaşır. ama birkaç sorum olacaktı.
1-) bu elemanların yaptığı ico değerlendirmelerine nereden ulaşabiliriz? eğer bu değerlendirmeler ico süreci içerisinde yapılıyor ve halka açık ise bizde faydalanırsak güzel olur.
2-) bunların kendi borsası şuan işlem alıyor sanırım ama onun dışında hangi borsada işlem görüyor bu tokenler.
3-) ben kısaca göz attım ama hiçbir yerde DEX diye bir şey görmedim. acaba bu projenin DEX olayı tam olarak ne?

not: istediğiniz sorudan cevaplamaya başlayabilirsiniz Grin Grin Grin

1) kendi web sitelerinde yayınlıyorlar, ico teknik değerlendirmesinin tüm süreçlerini kendileri yönetiyorlar. tüm icoları değerlendirmiyorlar, kendilerine başvuran bir projeyi ico haline getirip token satışı yapıyorlar.
2) etherdelta'da işlem görüyor sadece şu anda (ufak bir hacim de mercatox'da var) özellikle borsalara girmiyorlar. Kendi borsalarında işlem yapmak istiyorlar.
3) projenin dex olayı ilk sayfada paylaştığım yol haritasında var, 2018 ikinci çeyrekte geçmeyi planlıyorlar.
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
Böyle böyle çekeceğiz derdindeler ama exchange çalışmadan primlenmez bu anlık pump dump ayrı ama gerçek değer istiyorlarsa çalışarak vaadettiklerini yapmaları gerekiyor
exchange'in open betası şu anda çalışıyor hocam. sadece btc/usd eth/usd ve cob/usd işlem yapılabiliyor. early request isteyenlere geldi mailler ve kullanabiliyorlar borsayı. ben de kullanıyorum ama çok hareket yok haliyle ve sistemin yoğun yük altında ne yapacağı belirsizliğini koruyor.

Dün cobinhoodun ico değerlendirmesi yaptığı cybermiles sadece 45 dakikada hard cap olan 25.5 milyon dolara ulaştı. Bu cobinhood ekibine güveni tazeledi, fiyata da olumlu olarak yansıdı. exchange'i açtıkları an fiyatlayacağını düşünüyorum şu anda.

projeyi okudum ve çok idaalı bir proje ve umarım başarıya ulaşır. ama birkaç sorum olacaktı.
1-) bu elemanların yaptığı ico değerlendirmelerine nereden ulaşabiliriz? eğer bu değerlendirmeler ico süreci içerisinde yapılıyor ve halka açık ise bizde faydalanırsak güzel olur.
2-) bunların kendi borsası şuan işlem alıyor sanırım ama onun dışında hangi borsada işlem görüyor bu tokenler.
3-) ben kısaca göz attım ama hiçbir yerde DEX diye bir şey görmedim. acaba bu projenin DEX olayı tam olarak ne?

not: istediğiniz sorudan cevaplamaya başlayabilirsiniz Grin Grin Grin
member
ROBOTINA

eth bazında biraz düşüş var hocam haklısınız ama dolar bazında bakarsanız fiyatta gerileme yok, hatta ufak ufak artıyor, 18inde borsanın açılması ile biraz daha fiyatlayacağını düşünüyorum.
18 aralıkta mı açılacak borsa acaba ve aktıf olarak kullanılacakmı bılıyormusunuz ona gore bugun bıraz cobınhood almak ıstıyorum sonrasında erteleme yaparak elımıze bırakmasınlar, nereden cobınhood haberlerını takıp edıyorsunuz acaba

bu soruyu ben de merak ediyorum, biraz daha almalı mıyız?
sr. member

eth bazında biraz düşüş var hocam haklısınız ama dolar bazında bakarsanız fiyatta gerileme yok, hatta ufak ufak artıyor, 18inde borsanın açılması ile biraz daha fiyatlayacağını düşünüyorum.
18 aralıkta mı açılacak borsa acaba ve aktıf olarak kullanılacakmı bılıyormusunuz ona gore bugun bıraz cobınhood almak ıstıyorum sonrasında erteleme yaparak elımıze bırakmasınlar, nereden cobınhood haberlerını takıp edıyorsunuz acaba

hocam şu ana kadar yol haritasından bir sapma olmadı, ama bundan sonra olmayacağı anlamına gelmez.
haberleri telegramdan ve twitterdan takip ediyorum.
https://twitter.com/cobinhood
sr. member
Activity: 630
Merit: 267

sr. member
fiyattaki olumlu hareketlerin önümüzdeki hafta daha da artacağını düşünüyorum. 18ini takip etmek lazım:)
nu olumsuzluk neden oluyor ethereın yukselmesımı tetıkledı dersınız ben daha gerı gelmez dıyorum ama hala gelıyor
full member
Activity: 266
Merit: 242
fiyattaki olumlu hareketlerin önümüzdeki hafta daha da artacağını düşünüyorum. 18ini takip etmek lazım:)
nu olumsuzluk neden oluyor ethereın yukselmesımı tetıkledı dersınız ben daha gerı gelmez dıyorum ama hala gelıyor
member
ROBOTINA
etherdeltadan almak sıkıntılı, alabileceğimiz başka market var mı?
sr. member
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Gerçekten süper bir proje oldu.Öyle parayı toplayıp ne bountyle ne de projeyle ilgilenmeyi bırakmadılar..Borsayı daha aktif etmediler esas yükseliş ondan sonra olabilir.
jr. member
Activity: 68
Merit: 6
VOXXO | New ICO for Music
Son zamanlardaki en geçerli proje bu diyebilirim. Yatırımcısıda, bountycilik memnun etti. İcosu kaçırdım için kafamı duvarlara vurmak istiyorum Smiley
sr. member
Kim o sosyal medyadan 5 ether alan ya? Blog ödülleri kısmında dağıtılan ödüller çok komik olmuş insanlara 100'er dolar verip göndermişler ve insanlar aylarca beklemiş ayrıca proje uzun vade de iş yapabilir diye düşünüyorum. Bu şekilde çok fazla borsa var, rakipleride fazla..
tüm ödül listesi burada hocam, detaylı olarak inceleyebilirsiniz.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1jSOjdv1EcqpozWx2a_yj809p-2n5W8tT_Iwmk665up4/edit#gid=2058069099
Ama dediğiniz gibi 100 dolar blog ödülü alan çok az insan var, blog ödülleri sizin de çok iyi bildiğiniz üzere içeriğin kalitesine göre veriliyor.  baktığınız zaman blog ödüllerine 15.000 cob ya da 7-8k cob dağıtılan blog ödüllerini de görebilirsiniz.
Facebook ödüllerine değinirsek bir kişiye en çok 16800 cob dağıtıldığını görmekteyiz. o da anlık kurla yaklaşık 4000 dolar yapmaktadır.
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
Kim o sosyal medyadan 5 ether alan ya? Blog ödülleri kısmında dağıtılan ödüller çok komik olmuş insanlara 100'er dolar verip göndermişler ve insanlar aylarca beklemiş ayrıca proje uzun vade de iş yapabilir diye düşünüyorum. Bu şekilde çok fazla borsa var, rakipleride fazla..
full member
Activity: 350
Merit: 106
Sirf facebooktan bizim bir arkadas 5 ether aldi hemde erken satarak su an 2 kati yapiyordu cok guzel bounty odulu dagittilar ama kacirdik

ota boka kampanyaya girerken bunu nasıl gözümden kaçırdım hayret ediyorum ya.kaçan fırsat büyük olmuş gerçekten
sr. member
Bu token nasıl iş yaptı hala merak içerisinde yok. Proje baktığımda ekipte yanlış hatırlamıyorsam 2 yada 3 kişi vardı galiba, ya fazla yatırım alamaz yada vurup kaçacaklar diye düşündüm.Bilseydim imza, blog, sosyal medya ne varsa girerdim Smiley
hocam aslına bakarsanız ekip sağlam, o yüzden icoya katıldım mesela ben
https://cobinhood.com/about
özellikle Tony Scott'u (Eski U.S. Federal Chief Information Officer) adviser olarak ekibe katmaları kripto para piyasasında ciddi sükse yaptı. Ceo'ları Popo Chen genç, ama bilişim sektöründe çok başarılı start-upları var.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Sirf facebooktan bizim bir arkadas 5 ether aldi hemde erken satarak su an 2 kati yapiyordu cok guzel bounty odulu dagittilar ama kacirdik
full member
Activity: 457
Merit: 101
Bu token nasıl iş yaptı hala merak içerisinde valla. Proje baktığımda ekipte yanlış hatırlamıyorsam 2 yada 3 kişi vardı galiba, ya fazla yatırım alamaz yada vurup kaçacaklar diye düşündüm.Bilseydim imza, blog, sosyal medya ne varsa girerdim Smiley
Pages:
Jump to: