Hocam adamsın adam, parayı aldıktan sonra mesaj atmamazlık yapmıyorsun, heriflerin verdiği miktardan sonra yine de konuyu güncel tutuyorsun eyv
bizde bir miktar kaptık zamanında, Eidoo gerçekten iyi bir proje.
Eyvallah hocam sonuçta vicdani sorumluluğu da var
Aynen Eidoo gerçekten iyi proje tebrik ederim sizi de.
İlginçmiş valla acaba kimlik bilgileri falan mı istiyorlar çok ilginç.Bu aralar her taraf bilgi topluyor tek korktuğum bu her şeye verillir mi sırf 200 dolar için onu düşünüyorum
Size ve sizin vasıtanızla diğer merak edenlere açıklamış olayım. 200 dolar benim de ilgimi çekti ama Tier1'de bile telefon numarası adres gibi bilgileri istediği için Tier2 muhtemelen kimlik bilgilerini falan ister diye hiç doldurmadım, airdropa katılmaktan vazgeçtim. Ancak bu konuda hassas olmayanlar elbette vardır. Ubiatar umut vaadeden bir proje, soft capi geçeceğini düşünüyorum. Ico'dan sonra fiyatı biraz düşse bile 150 dolar civarı fena para değil.
Herkese bol kazançlar dilerim.
Edit: Tekrar baktığımda çok güvenilmez gibi yazdığımı farkettim ama ekip kriptopara evrenindeki en profesyonel ekiplerden biri, bir çok airdroptan daha güvenilir olduğuna eminim ama sadece bireysel olarak kendi bilgilerimi verecek kadar güvenmediğimi belirtmek istedim.
Ayrıca asıl amaç bilgileri almak değil ICO motorunun ve partner oldukları projelerinin icosunun tanıtımını yapmak.