Pages:
Author

Topic: [ANN] | EDO | EIDOO Cüzdan - Hibrit Borsa | 80k ETH TOPLANDI | - page 8. (Read 2453 times)

full member
Activity: 461
Merit: 112
valla iyi yatırım almışlar tebrik etmek gerek adamları. cüzdanı indirdim bende ama şu an sadece eth  ve  eth tabanlı tokenlerin desteği var tek güzel noktası exchange olacak sanırım yoksa sadece mobil wallet olarak bunu yerine imtoken kullanmayı tercih ederim.
ICO fiyatı neydi bunun şu an alsak ico altında mı yoksa üstünde mi fiyatı ?

Aynen cidden sağlam yatırım aldı hemde bu piyasada. ICO fiyatının biraz altında, ICO da 1 ether ile 130 EDO alınıyordu şimdi yaklaşık 140 EDO alınıyor. Etherdeltada işlem görüyor.
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
valla iyi yatırım almışlar tebrik etmek gerek adamları. cüzdanı indirdim bende ama şu an sadece eth  ve  eth tabanlı tokenlerin desteği var tek güzel noktası exchange olacak sanırım yoksa sadece mobil wallet olarak bunu yerine imtoken kullanmayı tercih ederim.
ICO fiyatı neydi bunun şu an alsak ico altında mı yoksa üstünde mi fiyatı ?
hero member
Activity: 826
Merit: 502
Vay anam vay . Güzel yatırım almış adamlar. Tebrik etmek lazım . Şu sıkıntılı süreçte 80 K eth herkesin harcı değil gerçekten. Hiç dikkatimi çekmemişti . İmza kampanyası değerlendirilebilir. Güzel de kazandıracak gibi duruyor . Geç kalmış sayılmayız halen .
full member
Bounty Programlarının bir kısmı kapatıldı. Artık katılımcı kabul etmeyeceğiz
 Katagoriler:
  • Twitter
  • facebook
  • Blog&Article

İmza kampanyası hala devam ediyor.

Blog&Article kapatıldı yeni katılımcı kabul etmeyeceğiz.

Twitter ve Facebook katılımı önümüzdeki Cuma gününe kadar yapılabilir. 21 ekim (cumartesi) gününden itibaren 2. haftanın etkinliğini bildirmeye başlayabilirsiniz.

İnceleme başladı ve devam ediyor, sonuç Bounty kampanyasının sonunda yayınlanacak.
sr. member
Activity: 532
Merit: 256
Bu karışık ortamda sağlam proje bulmak zor, iyi iş yapmışlar helal olsun. 80K ether toplamak kolay iş değil bence. bu arada çeviri için teşekkürler.
full member
Ben tam olarak sorumun cevabını alamadım eğer bugün itibariyle imzasına girsem bountyler dağıtılana kadar 50 postu tamamlasam yine de alabilecek miyim bountyi?

"6 kasıma kadar 50 mesaj attığımda sayacaklarsa hemen o imzaya geçeyim." yazmışsınız ben onu soru olarak değil aa iyimiş hemen geçeyim manasında anladım kusara bakmayın. Katılabilirsiniz bir sıkıntı yok zaten imzada sadece 1 hafta geçti daha 3 hafta var.
full member
Merit: 100
Ben tam olarak sorumun cevabını alamadım eğer bugün itibariyle imzasına girsem bountyler dağıtılana kadar 50 postu tamamlasam yine de alabilecek miyim bountyi?
full member
Güzel proje, çeviri için teşekkürler sayende farkedebildim bu projeyi nasıl kaçmış gözmden. gerçekten sağlam yatırım toplamışlar.

Rica ederim, ICO baya kısa sürdü bir çok insanın gözünden kaçtı umarım güzel kazanç elde edersin Cheesy
full member
ICO SONA ERMİŞTİR.

ICO boyunca 82,372 Ethereum karşılığında 10,708,403 EDO satılmıştır. Herkese teşekkürler.

6 ay boyunca EIDOO tutanlar için airdrop yapılacaktır.

hero member
Activity: 574
Merit: 500
Güzel proje, çeviri için teşekkürler sayende farkedebildim bu projeyi nasıl kaçmış gözmden. gerçekten sağlam yatırım toplamışlar.
full member
Son 7 saat. Yatırım yapmak için hala geç değil!

Çeviri için teşekkürler. Ico dediğin böyle olur 4 ünde başlamış 16 sında bitiriyorlar. Helal olsun adamlara o kadar hızlılar ki arkadaş  çevirene kadar ico bitmiş.

Aynen öyle oldu  Cheesy Çeviren kişinin Eidoo imzası alma zorunluluğu vardı. Eski imzamın bitmesini bekledim yayınlamak için ondan biraz gecikti.

6 kasıma kadar 50 mesaj attığımda sayacaklarsa hemen o imzaya geçeyim. Çok güzel para toplamışlar bu kadar parayı gördükten sonra geçen çok olacaktır benim gibi düşünen

Başka ICO'ların soft capi geçip geçemeyeceği belli olmuyor. İnsan boşa kürek çekmiş oluyor. eidoo bu konuda   avantajlı çoktan soft cap geçildi çok sağlam yatırım toplandı.
full member
Merit: 100
6 kasıma kadar 50 mesaj attığımda sayacaklarsa hemen o imzaya geçeyim. Çok güzel para toplamışlar bu kadar parayı gördükten sonra geçen çok olacaktır benim gibi düşünen
hero member
Activity: 658
Merit: 500
Arkadaşlar herkes çok geç kalmışız gibi konuşmuş ama ICO hala bitmedi yatırım yapmak isteyen yatırım yapabilir. Bounty kampanyası da devam ediyor hala geç kalmadınız Smiley

Şimdi bunun imza kampanyası ne olacak devam edecek mi etmeyecek mi ben onu anlamadım? ICO erken bittiği için heralde imza kampanyasını devam ettirmemek gibi bir şey yapmazlar imza kampanyası devam eder bildiğim kadarıyla 5 hafta daha.

bounty kampanyasının 6 kasıma kadar devam edeceğini söylediler.

Hocam toplam 50 mesaj atılması şart koşulsa ve her hafta sayım yapmasalar daha iyi olur diye düşünüyorum. Yani 1 ay sonunda sayım yapılsın ve 50 mesaj toplamda yayınlanmak zorunda olsun. Bunu rica etsem kendilerine iletir misiniz?

İletirim tabi ama değiştireceklerini sanmıyorum çünkü amaçları hem en az 50 mesaj olması hem o mesajların her haftaya yayılması. Dediğiniz gibi olursa adaletsiz olur projenin başından beri mesaj atanla son hafta 50 mesaj atan bir olmamalı.

beklenti güzel son gün gir 50 mesajı salla bountyi sıyır bu bounty hunterlar süper çakal valla haftalarsa msj atan adamla aynı statüye geçmeye çalışmalak bari proje giren türklerin hakkını yemekyi düşünmesniz süper olur Cheesy bunu yapan projeler oluyor kampanya yöneticileri beceriksiz olanlar..
hero member
Activity: 923
Merit: 534
Arkadaşlar herkes çok geç kalmışız gibi konuşmuş ama ICO hala bitmedi yatırım yapmak isteyen yatırım yapabilir. Bounty kampanyası da devam ediyor hala geç kalmadınız Smiley

Şimdi bunun imza kampanyası ne olacak devam edecek mi etmeyecek mi ben onu anlamadım? ICO erken bittiği için heralde imza kampanyasını devam ettirmemek gibi bir şey yapmazlar imza kampanyası devam eder bildiğim kadarıyla 5 hafta daha.

Hocam toplam 50 mesaj atılması şart koşulsa ve her hafta sayım yapmasalar daha iyi olur diye düşünüyorum. Yani 1 ay sonunda sayım yapılsın ve 50 mesaj toplamda yayınlanmak zorunda olsun. Bunu rica etsem kendilerine iletir misiniz?
full member

İletirim tabi ama değiştireceklerini sanmıyorum çünkü amaçları hem en az 50 mesaj olması hem o mesajların her haftaya yayılması. Dediğiniz gibi olursa adaletsiz olur projenin başından beri mesaj atanla son hafta 50 mesaj atan bir olmamalı.
full member

hero member
Activity: 923
Merit: 534
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
acayip bir para toplmamışlar heleki böyle bir karışık ortamda  Cheesy yatırımcı varsa bol kazançlar onlar bountycileri en azından ihya edeceklerdir bizde hero girdik sürünüyoruz işte  Grin Grin
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Ben izliyordum uzundur sırf cuzdan oluşturma derdine girmedim, bu kadar yatırımı bir anda aldı bu proje yani sallamada olabilir arkadaşlar
sr. member
Activity: 588
Merit: 354
80K çok iyi yatırım almış . Benim geç haberimiz oldu ama 3-5 ETH atabilirim .
Pages:
Jump to: