Pages:
Author

Topic: [ANN] | EDO | EIDOO Cüzdan - Hibrit Borsa | 80k ETH TOPLANDI | - page 7. (Read 2453 times)

sr. member
Activity: 336
Merit: 259
Bu smas list dediğiniz listeye neye göre sokuyorlar negatif trustlarla falan alakası yok sanırım? Ayrıca bu listeye bakabiliyor muyuz?
full member
Activity: 461
Merit: 112
Girdik kampanyalarına Smas list diye rejected yapmışlar. sayfayı açan arkadaş bilgi verebilir mi? ne yaptık da böyle birşey yapmışlar?

Edit: Geçen sene ki Lauda'nın bitmixer kampanyasında herkesi banlamasının yankıları... Deli oldum bak şimdi hatırladıkça...
Ban meselesi kötü olmuş Lauda ile konuşup banı kaldırtırsanız bounty yöneticisine durumu anlatırım halledilir. Lauda banı kaldırmazsa yine de sorarım isterseniz.

Kaldırdım Eidoo imzasını. Eidoo'nun bounty manageriyle konustum. Asıl bounty team lideriyle konuşamadım ama konustuğum kişi Lauda ile konuş banı kaldır sonra tekrar bize dön dedi. Lauda kadar aksi bir adam görmedim. Adama nazikçe Pm atıyorum bana dediği " bir daha PM atarsan seni blackliste kalıcı kaydederim" diyor. Hiç uğraşamam. Ama Eidoo projesine güvenim tam yolları açık olsun...

İnşallah spectre de banı sıkıntı etmez, bol kazançlar.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Girdik kampanyalarına Smas list diye rejected yapmışlar. sayfayı açan arkadaş bilgi verebilir mi? ne yaptık da böyle birşey yapmışlar?

Edit: Geçen sene ki Lauda'nın bitmixer kampanyasında herkesi banlamasının yankıları... Deli oldum bak şimdi hatırladıkça...
Ban meselesi kötü olmuş Lauda ile konuşup banı kaldırtırsanız bounty yöneticisine durumu anlatırım halledilir. Lauda banı kaldırmazsa yine de sorarım isterseniz.

Kaldırdım Eidoo imzasını. Eidoo'nun bounty manageriyle konustum. Asıl bounty team lideriyle konuşamadım ama konustuğum kişi Lauda ile konuş banı kaldır sonra tekrar bize dön dedi. Lauda kadar aksi bir adam görmedim. Adama nazikçe Pm atıyorum bana dediği " bir daha PM atarsan seni blackliste kalıcı kaydederim" diyor. Hiç uğraşamam. Ama Eidoo projesine güvenim tam yolları açık olsun...
full member

Valla ben de indirdim telefon uygulamaları basit güzel de para topladılar imzasına girdik ama şu raporlama işleri biraz sıkıntılı bugün raporladım uğraştırıyor biraz güzel para gelcek olmasa çekilecek çile değil

nasıl raporlama ben ilk haftadan beri kampanyadayım hiç raporladım neyi raporlayacağız yav söyler misin hocam nasıl raporlayacağız

Attığın postların linkini haftalık olarak raporlaman lazım bounty postundaki Weekly Report kısmındaki HAFTALIK RAPOR FORMUNU'na tıklayarak ulaşabilirsin. Malesef 1.Haftanın raporlaması kapatıldı onu raporlayamazsın ama 2. hafta attığın postları raporlayabilirsin. Haftalar cumartesi günleri değişiyor.

member
Activity: 77
Merit: 10
nasıl raporlama ben ilk haftadan beri kampanyadayım hiç raporladım neyi raporlayacağız yav söyler misin hocam nasıl raporlayacağız

hiç sevmiyorum raporlama olayını. O ne öyle tek tek not al şunu bunu yaptım diye. En azından bir google form koysalar da o şekilde not aldırsalar daha iyi olur
full member
Activity: 196
Merit: 100

Laudaya mesaj atarsanız düzeltiyor hocam o listeyi.
full member
Activity: 420
Valla ben de indirdim telefon uygulamaları basit güzel de para topladılar imzasına girdik ama şu raporlama işleri biraz sıkıntılı bugün raporladım uğraştırıyor biraz güzel para gelcek olmasa çekilecek çile değil

legendary
Activity: 2310
Merit: 1028

full member
Activity: 532
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Ben de exchangenin eklenmesini bekliyorum. Kullanımı gerçekten kolay ve hızlı bir uygulama .Tabi buna birde borsa eklendikten sonra bakmak lazım.
full member
Eidoo uygulamasını 100.000 den fazla kişi indirdi

sr. member
Activity: 798
Merit: 260
eidoo sağlam bir güncelleme yapsa uygulamasına exchange falan gelse ve cidden göze hoş basit olursa yürür gider bence waves bu gidişle çok geride kalacak.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Özellikle borsa kısmını iyi yaparlarsa çok iyi proje olacaktır beklemedeyim.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
cüzdandan çok hibrit borsa kısmı benim dikkatimi çekti uygulamayıda indirdim ama aktif değilmiş malesef, şu anki haliyle kullanmayı tercih etmiyorum ama ilerleyen zamanlarda güncelleme gelirde exchange aktif olursa kullanabilirim. çünkü sadece eth wallet olarak imtoken i tek geçerim diğer walletlardan da jaxx eth tabanlı olmayanlar için kullanılabilir.bakalım eido da düzenli uygulamalarım arasına girebilir belki
full member
Bu karışık ortamda sağlam proje bulmak zor, iyi iş yapmışlar helal olsun. 80K ether toplamak kolay iş değil bence. bu arada çeviri için teşekkürler.

Rica ederim, ICO'da çok başarılıydı umarım devamı gelir topladıkları parayla iyi çalışan bir borsa oluşturabilirler.
full member
Kaşla göz arasında çok iyi para toplamışlar borsaya girdiklerinde bu zamanlarda zaten yükselmesini beklemek olmaz. Yeter ki dirençli dursun borsa projeleri genel olarak iyi para topluyor. Umarım yatırımcılarını güldürür.

Bugünlerde zaten çoğu ICO borsaya girdiğinde ICO fiyatının altında oluyor önemli olan dediğiniz gibi dirençli olabilmesi en azından kendi borsaları tutana kadar.
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Kaşla göz arasında çok iyi para toplamışlar borsaya girdiklerinde bu zamanlarda zaten yükselmesini beklemek olmaz. Yeter ki dirençli dursun borsa projeleri genel olarak iyi para topluyor. Umarım yatırımcılarını güldürür.
full member
Wall Street Journal'da Eidoo token satışından bahsedilen bir makale yayınlandı.

hero member
Activity: 728
Merit: 501
Yerel forumdaki tüm mesajları kabul edecek olsalardı,gözüm kapalı eidoo cüzdan'ın imzasını taşırdım.Çok güzel bir rakam toplamışlar umarım topladıkları rakamın hakkını verirler ve ortaya gerçekten bahsettikleri gibi güzel bir proje çıkar.
full member
Cointelegraph'ta Eidoo token hakkında "Fights Back Against FUD" başlık güzel bir makale yayınlandı. Proje ile ilgilenlerin daha fazla bilgi edinmesine yardımcı olabilir.

https://cointelegraph.com/news/eidoo-fights-back-against-fud
Pages:
Jump to: