Pages:
Author

Topic: [ANN] | EDO | EIDOO Cüzdan - Hibrit Borsa | 80k ETH TOPLANDI | - page 5. (Read 2487 times)

member
Activity: 476
Merit: 10
Files.fm - Store, Share and Sell Files
Dün uygulamayı guncelledim ilk icoyu paylaşmışlar uygulamada. Ödül dağıtımı ne zaman . Youtube videosu yaptıydım yanlış hatırlamadıysam.
hero member
Activity: 910
Merit: 503
Bunun ödülüne katılmayanlar çok pişman olacak, hibrit borsa fikri zaten mantıklı adamların hazır çalışır bir cüzdanı var, satış döneminde de 83k ethereum topladılar şimdilik her şey yolunda.
full member
Activity: 462
Merit: 102
Eidoo dan bir şey olacağını sanmıyorum.Pek umutlu değilim 90 miillyon basılmış 10 milyonu sirkülasyonda çok ilginç bu yüzden olmaz
o tokenler bildiğim kadarıyla yakılacak hocam. sadece satılan tokenler ekibe ayrılan kısım ve bountyler kalacak diyebiliyorum. eidoonunda önü açık bence.güzel yerlere gelir.

İnşallah dediğiniz gibi olur hocsm yoksa o iş bayağı sakat olacak bountysine girecektim vazgeçtim sırf o yüzden yoksa girecektim
sr. member
Activity: 308
Merit: 250
Eidoo dan bir şey olacağını sanmıyorum.Pek umutlu değilim 90 miillyon basılmış 10 milyonu sirkülasyonda çok ilginç bu yüzden olmaz
o tokenler bildiğim kadarıyla yakılacak hocam. sadece satılan tokenler ekibe ayrılan kısım ve bountyler kalacak diyebiliyorum. eidoonunda önü açık bence.güzel yerlere gelir.
full member
Activity: 462
Merit: 102
full member
Activity: 532
Merit: 100
Eğer 13 14 posttan fazla attıysanız reportlamanıza gerek yok tarzındaydı. Ben de reportlamadım bişey olur mu bakalım gerçi 50 postu tamamladım sanmıyorum hak yiyeceklerini
full member
Activity: 461
Merit: 112
İmzalarınızı sakın postların sayılma aşaması bitene kadar değiştirmeyiniz aksi takdirde ödül alamayabilirsiniz.
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Eidoo'nun kampanyasına katılmak aklımda vardı maalesef hata edip worldcore'un kampanyasına girdim katılan arkadaşlara hayırlı olsun 2018 gözünüze uzak gelebilir ama şunun şurasında bir buçuk ay gibi bir süre kalmış.
full member
Bounty kampanyası kapanmıştır herkese hayırlı olsun. Katılan arkadaşlara bol kazançlar diliyorum.
full member
Bounty kampanyası katılımcılarının dikkatine!

Bounty ödülleri 2018 yılına kadar kilitli kalacak ve ocak ayında dağıtılacaktır.

full member
Şimdiye kadar bountylerden ne aldıysam elimde tuttum ve genel olarakta zararlı çıkmadım. edolar gelince de 3 ay kadar tutarım illa bir pump olacaktır bu süre zarfında

Şimdiye kadar bountylerden ne aldıysam ilk pumpta sattım pişman oldum bu sefer ben de tutmayı düşünüyorum inşallah yine pişman olmam Smiley
full member
Activity: 532
Merit: 100
Şimdiye kadar bountylerden ne aldıysam elimde tuttum ve genel olarakta zararlı çıkmadım. edolar gelince de 3 ay kadar tutarım illa bir pump olacaktır bu süre zarfında
full member
Eidoo'nun satış süreci çok kısa sürdü fakat ödül kampanyası hala devam ediyor, ödül miktarına göre daha da fazla uzatabileceklerini düşünüyorum çünkü gerçekten iyi bir dağıtım yapıyorlar.

Haklısınız, zaten o yüzden imza kampanyasını 1 hafta uzattılar ama ben daha fazla uzatacaklarını düşünmüyorum.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
80 K ether oldukça güzel bir yatırım . Ekip gerçekten iyi yatırım toparladı . ICO fiyatının altında şu an . Uzun vade de düşünebilecek tokenler arasında ..

Borsalara da sürekli olarak aktif katılması fiyatına olumlu etkilerde bulunacaktır kesinlikle . Değerlendirenler varsa gerçekten tebrikler . Keşke imza kampanyası olarak katılsaymışız Smiley
sr. member
Activity: 392
Merit: 252
Son zamanlardaki nadir güzel projelerden, hem iyi bir yatırım aldı hemde iyi bir ödül dağıttı. Ortada hazır bir cüzdan olduğundan dolayı iş yapacağını düşünüyorum ayrıca adamlar tak diye Bitfinex'e girdi. Her babayiğit yapamaz bunu.
hero member
Activity: 910
Merit: 503
Eidoo'nun satış süreci çok kısa sürdü fakat ödül kampanyası hala devam ediyor, ödül miktarına göre daha da fazla uzatabileceklerini düşünüyorum çünkü gerçekten iyi bir dağıtım yapıyorlar.
sr. member
Activity: 746
Merit: 251
Eidoo hem sağlam para topladı, hem de sağlam para dağıtıyor. Ben projenin başarılı olduğunu düşünüyorum, iOS üzerinden walleti indirdim keşke bende katılsaydım fakat herhangi bir katılım yapmadım. Projeye katılımda iOS walleti üzerinden yapılıyor.
full member
Activity: 266
Merit: 242
çok sağlam para toplayan bir projeydi ama kendi cüzdanlarıyla uğraşmak istemediğmden dolayı imzasına girmemiştim keşke girseymişim dedirtti
full member

ICO'dan sonra 4 dolarlara ulaşan eidoo şu an 2 dolar. Bitfinex ve hitbtc'den işlem yapabilirsiniz. Eidoo hibrit borsa imkanı sunan ethereum tabanlı bir token ve Ico boyunca yaklaşık 80 000 eth topladı.
Pages:
Jump to: