Pages:
Author

Topic: [ANN] | EDO | EIDOO Cüzdan - Hibrit Borsa | 80k ETH TOPLANDI | - page 6. (Read 2453 times)

full member
Activity: 461
Merit: 112
bu borsa sadece mobilde mi çalışacak yoksa bilgisayara falanda kurulacak mı yada bi web sitesi falan olacak mı ? mobil cüzdanı baya güzele benziyor.

Şimdilik sadece mobil diye biliyorum ama ilerleyen süreçte belki değişebilir.
full member
Activity: 210
Merit: 100
bu borsa sadece mobilde mi çalışacak yoksa bilgisayara falanda kurulacak mı yada bi web sitesi falan olacak mı ? mobil cüzdanı baya güzele benziyor.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Ico bittikten sonra imzayı devam ettirmeleri hatta uzatmaları ilginç geldi bu tarz hatırlamıyorum pek. Waves yapmıştı ama 1 yıl sonra yapmıştı tekrar.

İmza kampanyası için verecekleri ödül belli proje yöneticileri için uzaması avantajlı ICO bitse de Eidoo'nun reklamı yapılıyor dağıtacakları token değişmiyor. İmza kampanyasındakilerin de bir kısmı memnun çünkü kampanya bitimine kadar 50 post sınırı var, 50 postu doldurmak için 1 hafta daha süreleri olacak. İmza kampayasına yeni girenlerin 50 postu doldurması çok zordu o yüzden talep gelmiş ve uzatılmış olabilirler.
Imzayi uzatsalar ne olacak sirf imzasini yenisi ile degistirmemisler diye bir dunya insani diskalifiye edip postlarini stakelerini iptal etmisler.. Bunlar iyice işin b. cikartmislar.. Bu kadar da kastirilmaz ama..
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
waves le kıyaslayanlar var bunu ama edıoo asıl ether deltayı bıtırıcek. zaten projede ether deltadan kopyala yapıstır gelıstır gıbı bırsey olmus.
full member
Ico bittikten sonra imzayı devam ettirmeleri hatta uzatmaları ilginç geldi bu tarz hatırlamıyorum pek. Waves yapmıştı ama 1 yıl sonra yapmıştı tekrar.

İmza kampanyası için verecekleri ödül belli proje yöneticileri için uzaması avantajlı ICO bitse de Eidoo'nun reklamı yapılıyor dağıtacakları token değişmiyor. İmza kampanyasındakilerin de bir kısmı memnun çünkü kampanya bitimine kadar 50 post sınırı var, 50 postu doldurmak için 1 hafta daha süreleri olacak. İmza kampayasına yeni girenlerin 50 postu doldurması çok zordu o yüzden talep gelmiş ve uzatılmış olabilirler.
sr. member
Activity: 420
Merit: 252
full member
İmza kampanyası için başvurular kapatıldı ama kampanyanın süresi 1 hafta uzatıldı. 17 Kasım 2017 - 23:00 UTC tarihine kadar sürecektir.
full member
Eidoo degerlenecegini on gordugum fakat ayni zamanda yuksek odul dagiliminda bulunan bir kriptopara ayrica airdrop yaparak token holderslere ek tokenler verecekmis buda tokenin enflasyona ugrayabilecegi anlamina geliyor

Haklısın ama airdrop meselesinin Eidoo'nun fiyatına olumlu katkı yapacağını düşünüyorum. Airdropu almak için insanlar 6 ay bekleyeceği için karını alan çıkmayacak ama yeni yatırımcılar gelecek böylelikle fiyatında yükseliş olacak.

Enflasyon deger kaybi demek hocam

Daha açık yazayım, BitSharke135 haklı yeni tokenların airdrop ile verilmesi piyasadaki token sayısını arttıracağı için enflasyona uğraması normal ancak insanlar 6 ay boyunca tokenları elinde tutunca EDO kazanacak olması onların karı alıp çıkmasını engeller. Eidoo reklam yaptıkça ve yeni borsalara girdikçe insanlar ismini duyup yatırım yapacak. Fiyatı belirleyen şey de bir bakıma arz talep dengesi. İnsanlar tokenları elinde tuttuğu zaman arz az olacak talep artmaya devam edecek. Yani anlatmak istediğim şey satıcı sayısı çok olursa fiyatı kıran insan sayısı da çok olur ama eğer satıcı az alıcı çok ise satış emirleri kolayca eritilir ve değerinin artması kolaylaşır.

Airdrop konusunda fikrim bu, yanlış düşünüyor olabilirim.
hero member
Activity: 602
Merit: 500
Önce Bitfinex şimdi de Hitbtc hacimli borsalara girmeye devam ediyorlar. Şu anki fiyatı ico fiyatının yüzde 10 üstü sanırım hala alınabilir gibi bu seviyelerden.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Eidoo degerlenecegini on gordugum fakat ayni zamanda yuksek odul dagiliminda bulunan bir kriptopara ayrica airdrop yaparak token holderslere ek tokenler verecekmis buda tokenin enflasyona ugrayabilecegi anlamina geliyor

Haklısın ama airdrop meselesinin Eidoo'nun fiyatına olumlu katkı yapacağını düşünüyorum. Airdropu almak için insanlar 6 ay bekleyeceği için karını alan çıkmayacak ama yeni yatırımcılar gelecek böylelikle fiyatında yükseliş olacak.

Enflasyon deger kaybi demek hocam
full member

sr. member
Activity: 392
Merit: 252
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
Waves, bitshares artık 1 satoshiye kadar düşer yatırımcılar artık iyi projelere doğru kayacaklar. Detaylı bir inceleme yaptım güzel bir proje olmuş katılımcılarına çok kazandıracak gibi. Elle tutulur gözle görülür projeler hayal satanları tahtından indirip uçurumdan aşağı atacak.

Bts neyse de Waves ' in 1 sat ' lara kadar düşeceğine ihtimal vermiyorum . Proje gerçekten heyecan verici . Güzel de yatırım toparlanmış durumda . Ekip kendini ortaya koyar başarılı bir şekilde devam ettirirse bu senenin etkili projelerinden olduğunu göz ardı edemeyiz .
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
Waves, bitshares artık 1 satoshiye kadar düşer yatırımcılar artık iyi projelere doğru kayacaklar. Detaylı bir inceleme yaptım güzel bir proje olmuş katılımcılarına çok kazandıracak gibi. Elle tutulur gözle görülür projeler hayal satanları tahtından indirip uçurumdan aşağı atacak.
full member
ICO'su çok manyak oldu çıkışı çok üst perdeden oldu ilk girdiği borsa Bitfinex, Market cap 28 milyon dolar, 24 saatlik volume 5 milyon dolar... Proje çok iyi yerlere gidecek gibi bakalım hayırlısı olsun.
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
çok manyak bir ico oldu nasıl boyle oldu anlamadım ama son zamanlardaki en babalardan
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
evet bitfinexe girdi şimdiden 28 milyon dolar market capi var.
saglam girmiş gibi gozukuyor 15 mlyon civarı olsaydı market cap girmeyi dusunurdum acıkcası ama sıfırdan boyle cıkması biraz geri cekiyor beni.
ben saglam bir dusus yasayacagını dusunuyorum.
sr. member
Activity: 350
Merit: 250
CrowdWiz
bu token bitfinex'e mi girdi? Margin trading has now been enabled for $EDO against BTC, ETH and USD. @eidoo_io

bu şekilde bir twit gördüm bitfinexten. eğer girdiyse, fiyatı baya güzel yerlere gelir, bountyciler yaşadı.
full member
Bu smas list dediğiniz listeye neye göre sokuyorlar negatif trustlarla falan alakası yok sanırım? Ayrıca bu listeye bakabiliyor muyuz?

Sanırım bounty yöneticilerinin spam post atan üyeleri yazdıkları bir yer. https://bitcointalksearch.org/topic/smas-signature-managers-against-spam-light-version-1545652 listeye burdan bakabilirisin
Pages:
Jump to: