Pages:
Author

Topic: [ANN] | EDO | EIDOO Cüzdan - Hibrit Borsa | 80k ETH TOPLANDI | - page 3. (Read 2453 times)

hero member
Activity: 910
Merit: 503
Bounty ödemeleri yapılmış herkese hayırlı olsun şimdiki fiyattan bile çok iyi miktar dağıttılar. Mayısa kadar kilitli mi kalacaktı bilen biri yazabilir mi?

Herhangi bir dağıtım olduğunu zannetmiyorum hocam listede kontrol ettim insanların cüzdanını millete gelen giden herhangi bir şey göremedim. Şu an dağıtım yapıldığını nereden duydunuz? Mayıs'a kadar kilitli kalacaklar.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Bounty ödemeleri yapılmış herkese hayırlı olsun şimdiki fiyattan bile çok iyi miktar dağıttılar. Mayısa kadar kilitli mi kalacaktı bilen biri yazabilir mi?
sr. member
Activity: 532
Merit: 254
dünyanın parsını topladılar. icoda 1 eth=200 eido token dı zannedersem. son geldiği fiyata bakacak olursak ve ethereumdaki artışla kıyaslarsak yatırımcısını pek tatmin edememişe benziyor. ama derseniz uzun vadeli düşünülür mü. kesinlikle katılıyorum. uzun vadeli düşünebilirsiniz. ürünleri kusursuz bence de
full member
Activity: 364
Merit: 100
eidoo cüzdanı çok pratik ve oldukça kullanışlı. denemeyen varsa indirip bi kullansın derim. bu cüzdanı indirdikten sonra bir miktar almaya karar verdim. sonuçta ortada çalışan bir ürün var ve kullanıldıkça tokenlar dadaha fazla degerlenecek. zarar ettireceğini sanmıyorum uzun vadeli düşünenler için. 
full member
Activity: 434
Merit: 109
UbiatarPlay adlı yeni çıkacak olan coinin ICO'su 23 Mart'ta Eidoo üzerinden yapılacakmış.

https://medium.com/eidoo/eidoo-presents-ubiatar-play-a-new-exclusive-ico-to-start-in-march-a88a7af59fb7
member
Activity: 111
Merit: 10
Güzel yerlere geleceği belliydi Bitfinexle uğraşmak istemediğimden almamıştım dünde Binance için geç kaldım zaten yükselmişti biraz düşerse alırım.
full member
Activity: 461
Merit: 112
Arkadaşlar eidoo coinlerini edionun kendi cüzdanında saklayan var mı . oraya göndermek için tek adres çıkıyor. er20 tokenler dahil hepsini o adrese göndersek yeterli oluyor mu ? bir güvenilir mi sizce. uzun vadede saklanabilir mi ? çok soru sordum kusura bakmayın artık Cheesy biraz acemilik var Cheesy

PM'inize cevap verdim  Smiley
newbie
Activity: 4
Merit: 0
Arkadaşlar eidoo coinlerini edionun kendi cüzdanında saklayan var mı . oraya göndermek için tek adres çıkıyor. er20 tokenler dahil hepsini o adrese göndersek yeterli oluyor mu ? bir güvenilir mi sizce. uzun vadede saklanabilir mi ? çok soru sordum kusura bakmayın artık Cheesy biraz acemilik var Cheesy
full member
Bir arkadaşım makale yazmıştı. Makaleye bile iyi para verecekler.Keşke ben de karalayaydım birşeyler 😂
Ödüller ocakta dağıtılacakta zaten ocağa ödül dağıtılıyor.Ico bitiminden sonra 2 ay geçti nerdeyse.Niye tokenleri mayısa kadar kitleyecekler onu anlamadım.

Hangi arkadaş hocam o Eidoo Türkçe makale kabul etmediği için makale yazabilen pek kişi olmadı diye biliyorum. Ödül ondan yüksek gözüküyor.
Türkçe makale nasıl kabul etmediler .Listede birçok Türk var. Türkçe makaleyle hemde.Final listesi gitmiş bulamadım. 21 aralıkta yayinlacaktı falan yazmışlar ortada yok.

Evet 21 aralıkta yayınlanacaktı ama yetiştiremediler noel tatili var zaten ödüller 15 ocakta dağıtılacağı için acelesi yok deyip ekip tatile gidecek dediler.
member
Activity: 560
Merit: 12
Bir arkadaşım makale yazmıştı. Makaleye bile iyi para verecekler.Keşke ben de karalayaydım birşeyler 😂
Ödüller ocakta dağıtılacakta zaten ocağa ödül dağıtılıyor.Ico bitiminden sonra 2 ay geçti nerdeyse.Niye tokenleri mayısa kadar kitleyecekler onu anlamadım.

Hangi arkadaş hocam o Eidoo Türkçe makale kabul etmediği için makale yazabilen pek kişi olmadı diye biliyorum. Ödül ondan yüksek gözüküyor.
Türkçe makale nasıl kabul etmediler .Listede birçok Türk var. Türkçe makaleyle hemde.Final listesi gitmiş bulamadım. 21 aralıkta yayinlacaktı falan yazmışlar ortada yok.
full member

Bugün yüzde elli artış gösterdi 4 dolar seviyesine geldi mayısta 10 dolar zor değil.  2018 in 3. Çeyreğinde borsayı çıkaracaklarmış o zaman sağlam pump gelebilir.
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
full member
sr. member
Activity: 364
Merit: 253
mantık olarak hibrit borsa olması benim gözümde baya bir etkili idi. şu an ki fiyatın 16732 satoshi. bitfinex ve hitbtc üzerinde şu an satılıyor.

eğer dedikleri sistem kurulursa, polo, bitttrex veya binance'ye girerse alır yürür.

2018'in ikinci yarısında kendi kartlarını çıkartacaklarmış. üçüncü yarısında da exchange çıkartacaklarmış. eğer hibrit mekanizma iyi olursa, ilgi görecektir. gönül waves'ten yana ama bunu da takipteyim.

2019 başında daha farklı bir yerde olacaktır.

https://eidoo.io/?utm_source=coinmarketcap&utm_medium=banner&utm_campaign=coinmarketcap_integration_wallet#roadmap
sr. member
Activity: 518
Merit: 251

full member
Activity: 567
Merit: 148
Hayırlı olsun gerçekten iyi kampanyaymış zaten satış başlar başlamaz 83K Ethereum toplanmıştı ve ekip karşılığında Bitcointalk communitysini ödüllendirdi. Bitfinex'te olması bana ekstra güven veriyor, Binance'ye falan girse tadından yenmez.
member
Activity: 560
Merit: 12
full member
Kazanacağım parayla alakalı muhabbet dönmüş Cheesy tebrik edenlere teşekkür ederim ancak para hesaba geçmeden kazandım sayılmaz cüzdan adresimle ilgili problem var yanlış adres girilmiş ama çözülemeyecek bir sorun değil ekibe güveniyorum, Eidoo soruna çözüm bulan mantıklı bir proje, bitfinex ve hitbtc'ye de girdi iyi yerlere geleceğine inanıyorum.
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
Hiç fena bir fikir değil, hibrit borsa gayet gerekliydi ayrıca Eidoo'nun Bitfinex'te yer alması onu diğer projelerden bir tık daha güvenilir kılıyor. Hiç Eidoo'nun ana duyuru konusunu takip ettiniz mi bilmiyorum ama proje sahibi daha doğrusu pagerank çalışması yapan kişi son derece kibar, bence profesyonel bir ekiple karşı karşıyayız.
sr. member
Activity: 392
Merit: 252
Valla çevirmen kardeşimiz iyi para toplamış gibi gözüküyor, herkes için hayırlı olsun ben Eidoo'nun uzun vade de değer kazanacağına gönülden inanıyorum. Dağıtılan ödül miktarı fazla olabilir ama Eidoo Bitfinex'te işlem gören ve günlük işlem hacmi çoğu kriptoparadan çok daha yüksek olan bir kriptopara aynı zamanda ekip güven veriyor. Ocak 2018'de paralar dağıtılmasına rağmen, Nisan-Mayıs aylarının sonuna doğru borsalarda ödüllerin bozdurulabileceği söyleniyor. Bu yüzden kriptoparaya çok fazla dump etkisi yaratacağını düşünmüyorum, insanlar AirDrop'tan yararlanabilmek için Eidoo satın almaya başlayacaktır.
Pages:
Jump to: