Pages:
Author

Topic: [ANN] HydroMining | Çevre Dostu Madencilik [ICO]+[Bounty] - page 14. (Read 8472 times)

sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Hydrominer için yeni wp çok önemli bir hal aldı projeye ilgi var sempatikde geliyor insanlara, ne şekilde faaliyete geçeceğini daha iyi ortaya oyarlarsa yatırımcılarda rahat edecekki adaha çok para toplarlar böylece bekleyip görcez.
sr. member
Activity: 1022
Merit: 306
bi çok sorunun cevabı wpde yer almıyordu daha gelişmiş bir wp hazırlıyorlar gelecek hafta içinde yayınlıcaklar sanırım.
bi de bi açıklık getirmek lazım bu ablalar hidro santralleri satın almıyor uzun dönem uygun fiyattan kiralıyorlar. gelir gider hesaplaması yapıldıgında gözden kaçan birşey var bunu pre-sale döneminde bir kaç kez sormuştum ama tam bir cevabını alamamıştım zaten herşey oldu bittiye geldi o dönem. rigler kurulduktan sonra 1 containerin degeri  neredeyse trdeki ev fiyatlarından fazla olacak, bunun gibi bir çok container hedefleri var. bunun güvenligi nasıl saglanacak? bu ekstra masraf demek. bunun dışında avusturyada sanırım hortum  fırtınadan çok toprak kayması heyelan(atıyorum) deprem gibi doga olaylarında bu containerlarin sigortası yapılacak mı? bunlarıda umarım wp da detaylı olarak açıklarlar.

Hocam ufkumu actiniz resmen ben bunlari hic dusunmemistim, yorumunuz icin cok tesekkurler.Guvenlik basli basina bir sorun ve maliyetli olacaktir bu konteynerlar dag basinda olacak ve ulasim sıkıntili olacaktir.Surekli birilerinin gitmesi gerekecek birden fazla oldugunda denetlemeleri arttirmak gerekiyor.Dogal afete hic girmiyorum zate.

katılıyorum çok güzel sorular bunlar. aslında icosuna katılmayı düşündügümüz her projenin içini dışını araştırmak gerekiyor sizin gibi. kagıt üstünde hydrominer banada yatırım yapılabilir geliyordu halada proje hoşuma gidiyor ama hiç böyle düşünmemiştim.
sr. member
Activity: 322
bi çok sorunun cevabı wpde yer almıyordu daha gelişmiş bir wp hazırlıyorlar gelecek hafta içinde yayınlıcaklar sanırım.
bi de bi açıklık getirmek lazım bu ablalar hidro santralleri satın almıyor uzun dönem uygun fiyattan kiralıyorlar. gelir gider hesaplaması yapıldıgında gözden kaçan birşey var bunu pre-sale döneminde bir kaç kez sormuştum ama tam bir cevabını alamamıştım zaten herşey oldu bittiye geldi o dönem. rigler kurulduktan sonra 1 containerin degeri  neredeyse trdeki ev fiyatlarından fazla olacak, bunun gibi bir çok container hedefleri var. bunun güvenligi nasıl saglanacak? bu ekstra masraf demek. bunun dışında avusturyada sanırım hortum  fırtınadan çok toprak kayması heyelan(atıyorum) deprem gibi doga olaylarında bu containerlarin sigortası yapılacak mı? bunlarıda umarım wp da detaylı olarak açıklarlar.

Hocam ufkumu actiniz resmen ben bunlari hic dusunmemistim, yorumunuz icin cok tesekkurler.Guvenlik basli basina bir sorun ve maliyetli olacaktir bu konteynerlar dag basinda olacak ve ulasim sıkıntili olacaktir.Surekli birilerinin gitmesi gerekecek birden fazla oldugunda denetlemeleri arttirmak gerekiyor.Dogal afete hic girmiyorum zate.
sr. member
Activity: 561
Merit: 274

sr. member
ICO'lar ya sağlam iş yapacaklar yada silinecekler yani işleme çıkamaayacaklar piyasada. Bundan sonra Şöyle bir durum yaşana bilir. Çin-Güney Kore- Avusturalya gibi ıco denetimini sıkı yapan ülkelerde çıkan ICO  lar daha yüksek talep görebilir, daha sağlam olacaklar diye. Hydrominer de bu denetimden geçeceğe benziyor ve kendini resmi lisansa uygun hazırlarsa ki hazırlıyoruz diyorlar sağlam bir proje çıkmak üzere demektir.
sr. member

biraz daha araştırmak lazım.aslında pre-salede topladığının 3 katını icoda toplasalar yeterli gibi duruyor projeyi büyütmek için.kar dağılımı ile telegramda bir kaçtane grafik paylaştılar ama bunları ekipmi paylaştı yoksa whitepaperdan kopyala yapıştırmı yaptılar bilmiyorum.zaten erteleme karar aldıktan s sonra telegram grubundaki hypeta yavaştan kaybolmaya başladı.

Erteleme kararını almalarını ben takdir ettim ama, gerekli olan prosedurleri yerine getirmeye çalışıyorlarmı yarın öbür gün sorun çıkmasın dıye şimdiden uğraşıyorlar
full member
Activity: 336
Merit: 154

Kızlar Londrada ki Dünya Blockchain Forumuna katılmışlar, aktifler gerçekten yavaş yavaş daha çok ısınmaya başladım bu projeye

Bu sağdaki kız şu değil mi? Nasılda büyümüş. Şirketi yakmaz inşallah  Smiley

hero member
Activity: 896
Merit: 630
şimdi bu kadınlar uzun dönemden beri mining yapıyorlar anladıgım kadarıyla.işleri büyütmek içinde ico hazırlıyorlar. ön satıştada 1500 ethereum topladı bu da güzel.videolarla röportajlarla katıldıkları toplantılarlada yerimiz yurdumuz belli diyorlar bu da tamam. tek sorun sanırım 75 milyon dolarlık hardcap.

bunu toplayabileceklerini düşünmüyorum wp Türkçe olmadığı içinde eger hardcape ulaşılamazsa izleyecekleri yol hakkında bi fikir oluşmuyor. proje devam edecek ama tanıtımlarda bahsettikleri projeyi uygulamaya sokmak için minimum ne kadar ihtiyaç var? 3 yılda amorti ediyordu sanırım bu roi hesaplaması hardcape ulaşılırsa,peki ulaşmazsa?

bi de ethereum madenciliği yapıyorlar galiba posa geçişte ne olacak?

yol haritası belli ama 75 milyon olmasada bu yol haritasına uymak için 5-7 mılyon bile toplamak yeterli, proje biraz hayal kurdugu için 75 mılyona çıkarmışlar.Sonradan diğer projeler gibi hardcap yapınca yok o soft falandı dememek için yapmışlar bence.Ama dediğiniz gibi belirsizlikler var en azından kar dağılımını göremedim ben

biraz daha araştırmak lazım.aslında pre-salede topladığının 3 katını icoda toplasalar yeterli gibi duruyor projeyi büyütmek için.kar dağılımı ile telegramda bir kaçtane grafik paylaştılar ama bunları ekipmi paylaştı yoksa whitepaperdan kopyala yapıştırmı yaptılar bilmiyorum.zaten erteleme karar aldıktan s sonra telegram grubundaki hypeta yavaştan kaybolmaya başladı.
sr. member
şimdi bu kadınlar uzun dönemden beri mining yapıyorlar anladıgım kadarıyla.işleri büyütmek içinde ico hazırlıyorlar. ön satıştada 1500 ethereum topladı bu da güzel.videolarla röportajlarla katıldıkları toplantılarlada yerimiz yurdumuz belli diyorlar bu da tamam. tek sorun sanırım 75 milyon dolarlık hardcap.

bunu toplayabileceklerini düşünmüyorum wp Türkçe olmadığı içinde eger hardcape ulaşılamazsa izleyecekleri yol hakkında bi fikir oluşmuyor. proje devam edecek ama tanıtımlarda bahsettikleri projeyi uygulamaya sokmak için minimum ne kadar ihtiyaç var? 3 yılda amorti ediyordu sanırım bu roi hesaplaması hardcape ulaşılırsa,peki ulaşmazsa?

yol haritası belli ama 75 milyon olmasada bu yol haritasına uymak için 5-7 mılyon bile toplamak yeterli, proje biraz hayal kurdugu için 75 mılyona çıkarmışlar.Sonradan diğer projeler gibi hardcap yapınca yok o soft falandı dememek için yapmışlar bence.Ama dediğiniz gibi belirsizlikler var en azından kar dağılımını göremedim ben
hero member
Activity: 896
Merit: 630

sr. member
Hydrominer baya umutlandırdı beni. Ico ertelemesini çok sıkıntı yapmayın kripto para iyasalarına devletlerin genel müdahalesi var her yerden haberler geliyor buda normaldir. devlet kontrol edemeyip korktuğu şeyi ilk refleks yasaklayabilir. Sonrasında piyasa yoluna girecektir. Hydrominer dan da bir endişem yok güzel bir ICO süreci yaşanacak.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Simdide bu cikti kore soylentisi var zaten çin fitili ateşledi artik devami gelecek gibi.Neden boyle oluyor bir rahat birakmadilar piyasalari
sr. member
Activity: 294
Icoyu erteleme sebepleri neymiş. O konuda bir bilgi paylaştılar mı?. Bence Pre icoda gazı almışken devam etseler güzel olurdu.

Bir önceki sayfayı açarsanız orada yazıyor. Avusturya'nın icolara karşı bir yasaklama durumu söz konusu onun için önlemler almaya çalışıyorlar.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Icoyu erteleme sebepleri neymiş. O konuda bir bilgi paylaştılar mı?. Bence Pre icoda gazı almışken devam etseler güzel olurdu.
member
Activity: 504
Merit: 10

Kriptoparahaber, gibi muazzam bir platforma reklam vermeleri hydromining projesinin kalitesini gösteriyor bu iki kız kardeş ufak gibi görünen büyük bir işi becermek üzereler.Gönülden destekliyorum.

Projeye olan ilgiyle alakalı hocam bu. Her ICO yu haber yapmıyoruz.
sr. member
Umarim icoda guzel para toplanir ve bazi diger projeler gibi bounty dagitiminda da bugune kadar bozmadiklari cizgilerini bozmazlar.Kickico telgram kanalinda ki yazismalari okudum da kickico sorumlusu sanki hunterlar olmasada olurdu gibi yazmis.Ulen adama sorarlar o zaman neden forumda konu actiniz 30 milyon token dagitacagiz diye milletin ilgisini cektikten sonra 3 milyon bile dagitmadiniz
sr. member
Activity: 561
Merit: 274
ben ön satış için koreyle ilgili yardımcı olmuştum. o yüzden 1500 ether toplandı gibi yorumlar  yapmıştım çünkü her gün ekiple iletişim halindeydik.neler olup bittigini bizimle sürekli paylaşıyorlardı. bize verdikleri bütün sözleri tuttular antlaşmamız sadece pre-sale sonuna kadar oldugu   için pre-salei bittikten sonra antlaşmada son buldu.

mining projelerine insanların sıcak bakmadıgının farkındayım ,kişisel olarak benim en son para yatıracagım ico projelerinin başında mining projeleri geliyor.ilk çıktıkları dönemki negatif havayı bence pozitife cevirdiler.umarım başarılı bir proje ortaya koyarlar.
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Valla bu zamana kadar çok dikkatimi çekmemişti bu proje başlıktaki yorumları okuduktan sonra baya ilgimi çekti proje bakalım iki kız kardeş başarabilecek mi bu işi Smiley
sr. member

Kriptoparahaber, gibi muazzam bir platforma reklam vermeleri hydromining projesinin kalitesini gösteriyor bu iki kız kardeş ufak gibi görünen büyük bir işi becermek üzereler.Gönülden destekliyorum.
member
Activity: 504
Merit: 10
Pages:
Jump to: