Pages:
Author

Topic: [ANN] HydroMining | Çevre Dostu Madencilik [ICO]+[Bounty] - page 11. (Read 8472 times)

sr. member
Activity: 322
Merit: 250

bugün noterde ... Hydrominer GmbH resmen Avusturya, Viyana'da kuruldu!
member
Activity: 168
Merit: 10
Proje oldukca güzel duruyor o cihazlar asic mining cihazlarına benziyor
hero member
Activity: 953
Merit: 504
O cihazlar ne öyle gpu degil bunlar, asic cihazmı yoksa psu mu konteyner içindekiler
sanki asic minerlere benziyor, bu adamlar sadece gpu ile madencilik yapmayacakmıydı sonra satacaklardı falan ?

Bende ilk tanıtım yaptıkları zaman öyle dediklerini hatırlıyorum. GPU ile yapılacaktı ve sonra satılacaktı. Karar mı değiştirdiler acaba?
full member
Activity: 266
Merit: 242
O cihazlar ne öyle gpu degil bunlar, asic cihazmı yoksa psu mu konteyner içindekiler
sanki asic minerlere benziyor, bu adamlar sadece gpu ile madencilik yapmayacakmıydı sonra satacaklardı falan ?
sr. member

İyi gidiyorlar iyi 1152 gpu koyuyorlarmış 1 konteynara
hero member
Activity: 953
Merit: 504
Bekliyoruz bakalım icoyada az kaldı neler olacak. İmza kampanyasındayız nasıl sonuçlacak göreceğiz Smiley
full member
https://twitter.com/hydro_miner/status/919809390970048512
yeni yönetmelikle ve yeni prosedurle ilğili nadine bir video yayınlamış
sr. member
Icodan sonra tekrar coin satmalarini dogru bulmuyorum satilmayan tokenler brnce yakilmali ve dolasimdaki miktar azaltilmali bu projeye deger katacaktir.En son opus ve kyber yakma islemini yapti
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
Bence istedikleri yatırıma ulaşırlar. Gelecek vadeden bir proje. Yenilenebilir enerji olduğu için gelecekte insanların yöneleceğini düşünüyorum çünkü dünya nüfusunun artmasıyla beraber kaynaklar çok hızlı tüketiliyor. İlerde elektrik kullanımı için böyle projeler tercih edilecektir.

hardcape ulaşması kendi adıma büyük sürpriz olur. büyük bir ihtimalle ekip içinde sürpriz olur icodan sonrada gerekli görürlerse satışa devam edeceklermiş. küçükte olsa bende icosuna katılmayı düşünüyorum.
legendary
Activity: 1050
Merit: 1001
Bence istedikleri yatırıma ulaşırlar. Gelecek vadeden bir proje. Yenilenebilir enerji olduğu için gelecekte insanların yöneleceğini düşünüyorum çünkü dünya nüfusunun artmasıyla beraber kaynaklar çok hızlı tüketiliyor. İlerde elektrik kullanımı için böyle projeler tercih edilecektir.
sr. member
Güzel reklam yaptılar ico surecının biraz daha uzun tutulması lazım dı bence, şu btg belirginleşmeden eldeki btc leri yatırıma yonlendırmıyor ınsanlar btg sonrasında icolara yatırımlar artacaktır, btc düşecektir. Sonlara doğru güzel yatırım alarak iyi para toplanabilir
full member
Bende danışmanlarının iyi olmadığını düşünüyorum yoksa hydrominer ıcın en dogru karar presale ıcın 5bın ethereum ıco için 15bın ethereum olmalı
ama sanıyorum guzel para toplanacak telegramda çok aktıfler
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
Keşke biraz daha düşük olsaymış hard cap. Icoyu ertelediler imzada atılması gereken sayıya da ulaştık bu arada hızlıca bitse iyi olacaktı.
sr. member
Hardcap biraz daha dusuk, presale daha yuksek olsaydi cok daha iyi olurdu. 1500 presale yerine 5000 olabilirdi, harcapde 40.milyon olsa daha iyi olurdu, belki uzamadan biterdi
hero member
Activity: 728
Merit: 501
Bence patlayacak derken iyi anlamda fiyatının yukarı patlamasını demek istemiş arkadaş valla benim de güvenim var projeye genelde icolara yatırım yapmam ama bu projeye bir miktar yatırım yapacağım.
full member
Activity: 392
Merit: 107
bu projeye herkes guveniyor cunku mevcut isletmeleri var ve icoyu islerini buyutmek icin yapiyorlar. fonlari bu sekilde kullanacaklar. ortada bir problem goremiyorum. kimsenin patlayacagini sanmiyorum
sr. member
Activity: 714
Hydrominer gerçekten ya patlayacak ya patlatacak gibime geliyor. Projeyi sevdim sadece gerçekleştiğine dair bir haber bekleniyor. Tesisin fotoğrafları mesela. Sonrasında ciddi fiyat yapacağını umuyorum.
sr. member
Activity: 560
Merit: 255
Projeye karşı biraz karamsarım umarım Exortis kardeşimizin kurduğu Telegram grubuna katılırsınız. Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur, üç beş destek olmak gerekir. Rusların ellişer tane hesabı var..

Onun dışında proje hakkında biraz karamsarım sanki biraz dolandırıcılıkla kriptoparaların entegre edilmiş hali gibi geliyor. Birde halkla ilişkiler kısmına kadın koymuşlar o güven veriyor biraz.
sr. member
bi çok sorunun cevabı wpde yer almıyordu daha gelişmiş bir wp hazırlıyorlar gelecek hafta içinde yayınlıcaklar sanırım.
bi de bi açıklık getirmek lazım bu ablalar hidro santralleri satın almıyor uzun dönem uygun fiyattan kiralıyorlar. gelir gider hesaplaması yapıldıgında gözden kaçan birşey var bunu pre-sale döneminde bir kaç kez sormuştum ama tam bir cevabını alamamıştım zaten herşey oldu bittiye geldi o dönem. rigler kurulduktan sonra 1 containerin degeri  neredeyse trdeki ev fiyatlarından fazla olacak, bunun gibi bir çok container hedefleri var. bunun güvenligi nasıl saglanacak? bu ekstra masraf demek. bunun dışında avusturyada sanırım hortum  fırtınadan çok toprak kayması heyelan(atıyorum) deprem gibi doga olaylarında bu containerlarin sigortası yapılacak mı? bunlarıda umarım wp da detaylı olarak açıklarlar.

Merhaba hırsızlıkla alakalı soruyu telegram grubunda sordum, yönetici aşagıdaki gibi bir cevap verdi.

Farm konteynerlarının yerleri halka açıklanmamıştır. Buna ek olarak, alarmlar ve tüm güvenlik önlemleri mevcut.

sr. member
Activity: 532
Merit: 254
bulunduklari ulkede legal sorunlar yasadiklarini duymustum. eger halledebilmislerse ayni gun hardcap yacaklar diye dusunuyorum. bayanlar mine isini guzel yurutuyorlar, ön satista zaten muazzam gecti. projenin ucuz ve cevreci yonu dikkat cekici. uzun vadeli bir yatirim yapilabilir. mutlaka kazandiracaktir. ortada calisan bir sistem var ve sizi buna ortak ediyorlar. gayet basarili.
Pages:
Jump to: