Pages:
Author

Topic: [ANN] HydroMining | Çevre Dostu Madencilik [ICO]+[Bounty] - page 9. (Read 8472 times)

full member
Activity: 266
Merit: 242
Bence 20bin zor ama 10bin toplanir cok rahat zaten 3 milyon eder presale falanda var bu parayla yapacaklari isi zaten yaparlar
sr. member
Activity: 1022
Merit: 306
6000 ethere yakın toplamış daha 3 haftası var.
bence 20.000 ether toplar bu proje,bu rakamda planladıkları şeyler için gayet uygun bir rakam.
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
bugün hızlanmasını bekliyordum ama oldukca yavaş gidiyor yazık olacak gibi
bakalım ılerleyen 3-5 gun yada hafta sonuna kadar kendını bellı edecektır
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
neredeyse durmuş yatırımlar, bu kadar yavaşlaması iyi değil gold sonrası umuyorum yatırımlar bir nebzede olsa hızlanacaktır
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
Çok yavaş ilerliyor bakalım 25'inden sonra açılır umarım. İmzasında da üzecek gibi duruyor bizi görelim ne olacak.
sr. member
ben aldıgımdan beri uzerıne 30 ether daha gelmiş proje gayet yavaş ilerliyor gold sonrası ne olur bılmıyorum ama bu para ıle en az 2 kontaynar kurarlar, kira için ne oduyorlar bılmıyorum ama bence 1500 ether on satışıda sayarsak 2 milyon oldu sayılır, 4 miyon ile tamamlansa yeter
full member
Activity: 266
Merit: 242
Aynen gold bitsin mesela bende katılacağım şu an btc de duruyorum goldu versınler ether alıp katılmayı planlıyorum
full member
Activity: 224
Merit: 100
Proje mantıklı, ablaların zaten tuzu kuru sonuçta bu işi yapıyorlar(dı)
btc gold etkisi geçsin hızlanırlar bunlarda.
sr. member
Arkadaşlar 5 eth ile katılımımı yaptım projeye inanıyor ve güveniyorum siz pos kasanların saçmalıklarına takılmayın adam geliyor sonuna az para toplandığını gördüğünden ona uygun bir post kasıyor gidiyor, ben 5 milyon toplarlar diye düşünüyorum hayırlısı olsun.
hero member
Activity: 896
Merit: 630
şu anki btcnin durumuylada alakalı diye düşünüyorum  beklentileri karşılıyamamasını. daha 3 haftadan fazla zaman var özellikle forktan sonra  yatırımlar artacaktır.
full member
Activity: 154
1.5 milyon para toplamis an itibari ile yine bu piyasada bu projeye gore fena para degil. 25 gun var birax daha sonlarda toplar 3 milyon ile kapatirlarsa guzel ama ben o kadar toplayacaklarini dusunmuyorum bakalim bekleyip gorucez artik
full member
Activity: 336
Merit: 154
Bitcoin'in etkisi yüzünden bu gibi daha nice proje gereken ilgiyi göremedi. Ama yine de bakıyorum hazır bir sistem olması dolayısıyla icoların içinde kendini ön plana çıkarmaması için hiç bir sebep yok. Şu durumda en sağlam proje bile çok büyük yatırım alamaz.
hero member
Activity: 728
Merit: 501
Okan güzel kardeşim yaptığın yorum nedir utanmıyor musun sen o yorumu yaparken.Post kasıyorsun iyi güzel olabilir bunda sıkıntı yok ama yalan yanlış şeyler yazma şu konuya insanlar bu konuyu okuyup yatırım yapmaya karar veriyor.Senin yaptığın iş kusura bakma ama şerefsizce bir iş.Umarım düzeltirsin kendini.

Hocam şerefsiz biraz ağır olmuş ama diğer söylemlerinizin altına imza atarım.Forumda imza için mesaj atılabilir lakin mesaj atarkende en azından bilginiz olan konular hakkında mesaj atın insanlar sizin yazdıklarınızla bilgilensin farklı bir bakış açısı kazansın.
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Okan güzel kardeşim yaptığın yorum nedir utanmıyor musun sen o yorumu yaparken.Post kasıyorsun iyi güzel olabilir bunda sıkıntı yok ama yalan yanlış şeyler yazma şu konuya insanlar bu konuyu okuyup yatırım yapmaya karar veriyor.Senin yaptığın iş kusura bakma ama şerefsizce bir iş.Umarım düzeltirsin kendini.
full member
Activity: 163
maalesef benimde tahminlerimin çok ama çok altında kaldı daha çok zaman var tek teselli btc gold dağıtımının ico sonuna kadar belli olması, ayrıca hardcap yapsa ne olacak goruyoruz ortadakılerın durumlarını diyede kendimi teselli ediyorum ama toplamda en az 5 milyon toplarsa projenin geleceği için iyi olur düşüncesindeyim

üstad son günlerdeki icoların böyle düşük yatırım almasının bence haklı nedenleri var. yapılan bütün icolardan sonra fiyatları ico fiyatının çok altına düşmesi ve malum ETH ve BTC için fork girişimleri çok etkili oluyor.
bence artık bir proje için söylenenlerin bir anlamı kalmıyor. en çok güvenilen projeler bile diplere dalıyor ve çıkmıyor maalesef.
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
maalesef benimde tahminlerimin çok ama çok altında kaldı daha çok zaman var tek teselli btc gold dağıtımının ico sonuna kadar belli olması, ayrıca hardcap yapsa ne olacak goruyoruz ortadakılerın durumlarını diyede kendimi teselli ediyorum ama toplamda en az 5 milyon toplarsa projenin geleceği için iyi olur düşüncesindeyim
sr. member
icosuna girmeyi planlıyordum sırf ilk haftaki  bonus için ama beklediğimin çok altında topladılar şu an için. ico sonrası toplama planları yapıyorum.

projenin çöp olduğu kanaatındeyim hala. whitepaperda geçmişleri üzerine bir sürü şey yazmışlar. kanıt niyeliğinde tek bir foto dahi yok.

boşuna katılmayın bence.
Hocam pos kasıyorsunuz ama çok saçmalımışsınız adamların videoları bile var, eski sayfalarda bir sürü foto var
saçmalamanında bir adabı var bunu yazacagına az para toplamışlar deseydin daha iyiydi
https://www.youtube.com/watch?v=Nc9cxWnp30o
sr. member
ne dandik projeler 5-10 milyon toplarken bu proje boyle az topladı resmen şoktayım ben ilk gün en az 5 milyon olur diyordum ama çok düşük kaldı son 3 saatte 4 ether yatırım almış
full member
Activity: 644
icosuna girmeyi planlıyordum sırf ilk haftaki  bonus için ama beklediğimin çok altında topladılar şu an için. ico sonrası toplama planları yapıyorum.

projenin çöp olduğu kanaatındeyim hala. whitepaperda geçmişleri üzerine bir sürü şey yazmışlar. kanıt niyeliğinde tek bir foto dahi yok.

boşuna katılmayın bence.
hero member
Activity: 896
Merit: 630
Pages:
Jump to: