Pages:
Author

Topic: [ANN] HydroMining | Çevre Dostu Madencilik [ICO]+[Bounty] - page 10. (Read 8472 times)

sr. member
Activity: 686
Merit: 359
gene iyi toplamislar bence. su saatten sonra kimse cloud mining e para yatirmak istemiyor.
full member
Activity: 588
Merit: 104
Bence çok aşırı para toplamalarına gerek de yok. Softcap nedir bilmiyorum ama bence gelecek yatırıma göre kiralayacakları santrallerin kapasitesi değişecektir. Ama proje bir şekilde yürüyecektir. Hatta belki çok aşırı yatırım almaması proje için iyi bile olabilir.
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
şu dönemde bu kadar toplaması bile bence iyi.diger icolar gibi tarihi fork sonrasına atmayıp risk aldılar bence,buna ragmen fena toplamamış daha bir kaç haftası var sanırım icosunun bitmesine.
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
İlerleyen günlerde artacaklar şu btc içi netleşsin bakalım, beni asıl şaşırtan bu taksi çekme icosu var ya o nasıl 5 mılyon dolar toplamışş hayret ediyorum. Hydrominer onun yanında resmen mükemmel bir proje olarak görünüyor
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Benimde beklediğim gibi olmadı telegramdakiler kuru kalabalıkmış desenize, storm bile hackerlara 14bin ether kaptırmış hydrominer bence çok az yatırım aldı
full member
Activity: 266
Merit: 242
4228 Ether toplanmış şu saate kadar, bu kadar reklama tantanaya göre biraz düşük kalmadımı telegram kanalı olmuş 1000 kişi, süreki hash hesaplama var
sr. member
Ilk 1500 ether presale de toplanandan daha hizli bir surede toplandi ama yavasladi simdi. Bitcoin muhabbeti netlessin gorecegiz bakakim tahmin ettigim gibi olacak saniyorum kendi capinda basarili bir proje. 4-5 milyon toplasa zaten yol haritasina uymalarina yeter gibi dusunuyorum
full member
Activity: 588
Merit: 104
1.16 milyon dolar toplamışlar şimdiden. Gayet güzel gidiyor. Soft cap var mı sitede detayını bulamadım ama yatırım konusunda bir sıkıntı yaşanmayacak gibi geliyor.
sr. member
0xFeeD1a53bd53FFE453D265FC6E70dD85f8e993b6
Sembol: H2O
Ondalık sayısı: 18

mewlere eklenecek degerler arkadaşlar
sr. member
1 milyon dolar toplandi 2-3 saat icinde bakalim su gold furyasi gecince daha iyi toplanir diye umuyorum
newbie
Activity: 25
Merit: 1
son gün sanırım
sr. member
önceki twitter ödül kampanya listesi linkini atabilirmisiniz arkadaslar? Bulamiyorum.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdgv-qirT_tTozSBtSR95c6s21G-agqzK0tokpCl1IcF_dJPg/viewform

önceki ne demek anlamadım
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
önceki twitter ödül kampanya listesi linkini atabilirmisiniz arkadaslar? Bulamiyorum.
sr. member
full member
Activity: 266
Merit: 242
3 saat kaldı kaydımı yaptırdım bende, Allah utandırmasın güzel proje olur inaşşah
ayırdım biraz paramı beklemedeyim bakalım

Ortak girmeyemi karar verdin dün kayıt oldunmu sen, bu kayıtlarda bir limit varmı bende kayıt olacayım bari belki limit dolar katılamayız az zaman kalmış
sr. member
3 saat kaldı kaydımı yaptırdım bende, Allah utandırmasın güzel proje olur inaşşah
ayırdım biraz paramı beklemedeyim bakalım
hero member
Activity: 953
Merit: 504
Hayırlı uğurlu olsun diyelim o zaman Smiley
sr. member
https://www.hydrominer.org/token-sale/

whitelist açıldı arkadaşlar kayıt olmak isteyenler buyursun

https://etherscan.io/address/hydrominer.eth#readContract

registered kısmından cüzdan adresinizi girerek akıllı sözleşmeye kayıt olup olmadığınızı görebilirsiniz.
(bool :  true) olmalı

Arkadaşlar henüz ico başlamadı 22 saatte az bir süre sonra aktif olacak, ico başladıktan sonra yatırımlarınızı yapabilirsiniz.

1 ETH = 100 H20
Gaz Limitini 200.000 olarak ayarlayın

Kesinlikle borsa hesaplarınızdan etheruem yollamayın

Edit

Yeni Videolar Geliyor

https://www.youtube.com/watch?v=1ycadZeKNek&feature=youtu.be
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
gelen resimler güven verdi açıkçası projeyle ilgili.böyle somut adımlar görmek gerçekten çok iyi biraz şaibeli görüyordum projeyi ama artık güvenim arttı diyebilirim ICO ne zaman girebilirim belki, önsatışta şüpheci davrandığım için girmedim ama artık pek bir engel kalmamış görünüyor kafamızdaki soru işaretlerini gidermiş oldular binevi
sr. member
Çok güzel herşey resmileşti o zaman yarın büyük gün saat kaçta başlayacak ico bilen varmı acaba bize göre kaç oluyor yani, çok heyecanlıyım umuyorum güzel ödül dağıtacaklar
Pages:
Jump to: