Pages:
Author

Topic: [ANN] HydroMining | Çevre Dostu Madencilik [ICO]+[Bounty] - page 12. (Read 8472 times)

full member
Activity: 266
Merit: 242
Bende icoya katılma kararı aldım, takip ediyorum ve şu an için ico tarihi kesin 18 ekimde olacak. Son anlarda bir değişiklik olurmu bilmiyorum ama BTC fiyatıda oturmuş our o zaman kadar
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Hocam bir gelişme varmı ico tarihi kesin dimi tekrar erteleme falan olmaz umuyorum
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
https://t.me/hydrominer_turkce

Arkadaşlar kanala beklıyorum katılımcı başına stake alacağım, şimdiden teşekkürler

Hocam umarım sadece katılmak yeterlidir sizin için.
Girip bakacağımı, paylaşımda bulunacağımı sanmıyorum ama katkı olsun diye kanala girdim...
sr. member
Activity: 686
Merit: 359
token leri ne zaman dagitacaklar bilen var mi?
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
https://t.me/hydrominer_turkce

Arkadaşlar kanala beklıyorum katılımcı başına stake alacağım, şimdiden teşekkürler
hero member
Activity: 953
Merit: 504
Projeden bende umutluyum. Bountysine bende katıldım bakalım ne olacak. 18i diye biliyorum bende
sr. member
günler geçmiyor hocam sabırsızlıkla bekliyorum
hardcap yapamaz çok yüksek bir oran belirlenmiş ama 30-50bın ether toplarmı acaba diye merakta etmıyor degilim
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
Sosyal aglar bountysine katildim herkese bol sans dilerim.
sr. member
evet 18 ekimde ico başlayacak bende merakla bekliyorum telegram kanalında 860 kişi olmuş, sona doğru dahada artacak ve 1000 kişi olacaktır düşüncesindeyim
sr. member
Hayır ortak ayın 18'i kesin tarih diye biliyorum hatta telegramda gordum 18 kesin ico tarıhı dıye yazdılar
bende büyük umut bağlıyorum bu projeye
full member
Activity: 266
Merit: 242
2 gün kaldı tekrar bir erteleme olacakmı acaba biliyormusun kuzen
ben icoya katılmayı düşünüyorum kendi çapında başarılı bir proje olacağına inanıyorum
hero member
Activity: 981
Merit: 500
DIV - Your "Virtual Life" Secured and Decentralize
bu proje ilgimi çekiyor özellikle inceledim. konuyu @exortis' in açmış olması sebebiyle. kısa vadede bir şey beklenmemeli ama ico sonrasında 4-5 aylık bir dönemden sonra ilk rig kurulur santral kiralanırsa, aynı dönemde de bir borsaya eklenirse sonu edgeless gibi olur diyorum.
sr. member
Activity: 714
Hydrominer gerçekten güzel bir porje ben imzasından çıkmayı hiç düşünmedim düşünmüyorumda biraz sabır gerekiyor
sr. member
Activity: 910
Merit: 255
Yeni dikkatimi çekti proje. Gayet presentable bir sunum yapmışlar. Ama whitepaper linki patlak sanırım hata alıyorum.
Bir de websitelerinde hırvatistandaki mining için elektrik tüketiminden bahsetmiş ama santralleri avusturya da kuracaklarmış. Kafam karıştı  Grin. Whitepaperın düzelmesini bekliyeyim en iyisi.
full member
Activity: 224
Merit: 100
Icoyu ertelemek kendi istekleri dışında oldu, hükümetin icolar için çıkardığı prosedürleri yerine getirmeleri gerektiğinden yasal olarak zorunlulukları oluştu ve bunun için süre gerekiyordu.

Psuları hazırlamışlar, adamlar çalışıyor. Cheesy
New container with mining rigs... weekend work at HydroMiner

psu dan çok pandaminer veya benzeri mining cihazına benziyor bunlar.

göz kamaştırıcı Smiley hayranım bu mining işlerine
hero member
Activity: 896
Merit: 630
Icoyu ertelemek kendi istekleri dışında oldu, hükümetin icolar için çıkardığı prosedürleri yerine getirmeleri gerektiğinden yasal olarak zorunlulukları oluştu ve bunun için süre gerekiyordu.

Psuları hazırlamışlar, adamlar çalışıyor. Cheesy
New container with mining rigs... weekend work at HydroMiner

göz kamaştırıcı Smiley  yeniwhitepaper umarım Türkçeye çevrilir
sr. member
Ben imzasına girdim bitclave de 2 ay kaldım daha ne zaman ne olacagı belli değil sinir oldum çıktım
umarım hydro başarılı olacaktır
sr. member
Globalde son yazılanları okuyup değerlendirince bir miktar yatırım yapasım geldi, ico bir başlasın düşüneceğim, ertelenmiş. Yakın zamanda açıklamaları da detaylandırırlarsa kesin girerim. Karların paylaştırılması konusunda whitepaper' e bir ek yapmaları iyi olur. Hem projeyi insanlara biraz daha detaylı anlatabilmek adına hem de fork muhabbetinden ico' nun etkilenmemesini sağlamak adına geciktirme kadarı aldılar başlangıcını yüksek ihtimalle.

Hayır erteleme o yuzden değil, avusturya hükümeti ico olayında yönetmelikleri değiştirmişler.Bunlarda yasal prosedürden dolayı ico'yu ertelediler.

Basit bir ponzi şemasının kriptoparalara entegre edilmiş hali olarak bence bu projenin en fazla ömrü üç yıldır. Bildiğimiz ponzi sistem fakat batması daha zor çünkü ekip kitle fonlama sürecinden güzel miktarda para kaldıracak gibi gözüküyor. Kazandırır mı? Kazandırabilir ben zaten kazandırmaz demiyorum fakat dikkatli olmakta fayda var.

Hocam ponzi olduğunu düşünmüyorum, yatırım yaparsanız kar payı alacaksınız detaylı videoları mevcut.Biz izlerseniz kararınız belki değişir
https://youtu.be/Nc9cxWnp30o
sr. member
Activity: 390
Basit bir ponzi şemasının kriptoparalara entegre edilmiş hali olarak bence bu projenin en fazla ömrü üç yıldır. Bildiğimiz ponzi sistem fakat batması daha zor çünkü ekip kitle fonlama sürecinden güzel miktarda para kaldıracak gibi gözüküyor. Kazandırır mı? Kazandırabilir ben zaten kazandırmaz demiyorum fakat dikkatli olmakta fayda var.
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Globalde son yazılanları okuyup değerlendirince bir miktar yatırım yapasım geldi, ico bir başlasın düşüneceğim, ertelenmiş. Yakın zamanda açıklamaları da detaylandırırlarsa kesin girerim. Karların paylaştırılması konusunda whitepaper' e bir ek yapmaları iyi olur. Hem projeyi insanlara biraz daha detaylı anlatabilmek adına hem de fork muhabbetinden ico' nun etkilenmemesini sağlamak adına geciktirme kadarı aldılar başlangıcını yüksek ihtimalle.
Pages:
Jump to: