Pages:
Author

Topic: [ANN] HydroMining | Çevre Dostu Madencilik [ICO]+[Bounty] - page 13. (Read 8472 times)

member
Activity: 180
Merit: 11
Proje güzel ama benim kafamda bazı soru işaretleri var. Bu kadar yatırım ve proje neden güzel bir sunum ile desteklenmez. Telegramda resim vs paylaşılıyor ama cep telefonu ile çekilmiş amatör resimler. İspat konusunda herkesin tereddüt ettiği bir yerde neden bu kadar büyük olduklarını söyleyen yetkililer birşeyler yapmıyor
full member
Activity: 266
Merit: 242
Adamlar çalışıyor ama telegramda bırılerı bunun size ait olduğu ne belli demiş, kanıt istemiş. Noluyor lan dedim kendi kendime neden şüphe etti adam diye düşündüm bir katekullimi var acaba
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Icoyu ertelemek kendi istekleri dışında oldu, hükümetin icolar için çıkardığı prosedürleri yerine getirmeleri gerektiğinden yasal olarak zorunlulukları oluştu ve bunun için süre gerekiyordu.

Psuları hazırlamışlar, adamlar çalışıyor. Cheesy
New container with mining rigs... weekend work at HydroMiner

full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
İcoyu ertelemekle hata yaptılar diye düşünüyorum. Önsatışta o kadar yatırım topladıktan sonra adı zaten duyulmuştu. Hemen icoyu yapı yatırımı toplamaları gerekirdi.
full member
https://www.hydrominer.org/hydrominer-in-the-press/  burda yenı bır makale yayınlanmış çok fazla ilği gördüklerini ve kripto dünyasındaki haber kanallarının kendileriyle sürekli görüşmek istediklerinden bahsedilmiş.Sanırım proojeyi bıraz küçümsüyordum şimdi daha büyük rakamlar toplayabılırler dıye duşunmeye başladım
full member
Ben projenin başarılı olacagına ünanıyorum ama bu projenın hakkı en yuksek 5 milyon falan toplanır yanı oyle 30-40 milyon toplayacak birşey yok ortalıkta
5 mılyon toplasınlar takla atsınlar bence
sr. member
Activity: 714
Arkadaşlar bence şöylede bir gerçek var. Küçük yatırımcı için projenin sağlamığı önemli ancak asıl mesele büyük yatırımcılarla anlaşma var mı direk biz proje sunanalım nasıl olsa yatırım gelir mantığı yok bence. Hydrominer kanuni prösedür için erteleme yaptım diyor. Evet gayet mantık. Başta dediğin gibi asıl mese buyuk yatırımı yapacak olan sermayedara güven vermek. Ben Hydrominer den ortalama üstü bir Ico bekliyorum.
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Bu kesinlikle iş yapacak ve ico katılımcısını sevindirecek bir projedir bana göre fakat başlıkta daha önce de belirtildiği gibi açıklamalar eksik. Daha fazla detaya inilmesi ve potansiyel yatırımcının tatmin edilmesi gerekir diye düşünüyorum.
hero member
Activity: 728
Merit: 501
Ertelemeleri beni rahatsız etmez saçma sapan bir proje olsa parayı almak için hiç böyle bir riske girmezdi.Her türlü önlemi alıp girecekler demekki.Bu konuda ekibi tebrik ediyorum.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Şu anda ertelenen bir çok ico var.
Ama bence bir tek bunlar makul ve mantıklı bir sebep sundular.
Hatta iyi ki ertelemişler bile dedim.
Şimdiye kadar hiç bir ico için tahmin yürütmedim.
Ama bunlara çok güveniyorum nedense. Ve ilk kez görüşümü belirtiyorum.
Umarım yanılmam...
hero member
Activity: 896
Merit: 519
We are postponing the Token Sale, tentatively to October 18th, because we are fine tuning our token model to work with Austrian regulations, in close cooperation with a larger investor. An update to the White Paper will follow soon.

Bunlarda mı ertelediler iyi bari 18'in de başlarsa halledilmesi gerekenleri de halledebilirlerse daha iyi olur bence.
sr. member
Hydrominer erteleme meselesi endişeye sevk etmesin kimseyi ortalık ıco dan geçilmiyor ortaya ciddi ürün çıkartacak olanlar her turlu yasal mevzuatı düşünmek zorundalar. Sağlam ıco geçirecek bence
sr. member
Hydrominer ya çok sağlam gelecek yada buyuk bir hayal kırıklığı meydana getirebilir. Ben sağlamcı olduklarını hayal kırıklığına uğratmayacaklarını düşünüyorum.
aynen bende ince elediklerine inanıyorum ve gerçekten başarılı olmaya çalışıyorlar bazı projeler gibi yol haritası hayal aleminde dolanmıyor, sanırım şu coin alemınde elle tutulur en fiziksel proje olacak
Nadine ile yapılmış bir röportaj eklenmiş

https://www.cryptocoin.news/news/mining/ecological-mining-opportunities-in-the-austrian-alps-nadine-damblon-ceo-of-hydrominer-2476/
sr. member
Hydrominer ya çok sağlam gelecek yada buyuk bir hayal kırıklığı meydana getirebilir. Ben sağlamcı olduklarını hayal kırıklığına uğratmayacaklarını düşünüyorum.
sr. member
Bir ara sitesinde ne kadar yatirima ne kadar kazanacaginizi hesaplayan bir kisim vardi simdi bulamiyorum.Mesela 500 dolar yatirsaniz projeye aylik 50 dolar alabilirsiniz gibi bir alan vardi dedigim gibi simdi bulamiyorum
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Ben de bu dağıtacakları oranları çok merak ediyorum aslında. Kazançları çok şeffaf olacak mı yoksa kafalarına göre mi bir dağıtım yapılacak orası önemli.Bir de pay almak için ufak bir yatırım yapmak birşey kazandırmaz diye tahmin ediyorum.
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
3 önemli konuya değinilmiş.

1-Ico' nun Avusturya'daki yasal durumu.
2-Hızsızlık / Yağmalama veya doğal afet gibi risklere karşı sigortalama
3-Kar paylaşımı

Birincisi için şunu söyleyebilirim. Eğer gerçekten azimlilerse ülkeleri için yasal gereksinimleri de karşılayacaklardır. Bunun için pre-ico'da toplanan miktarı da kullanabilirler. Ya başarırlar ya başaramazlar. Olumsuz senaryoda pre-ico tokenlerini iade etmeleri gerekecek.

İkincisi saldırı konusuna önlem almak kolay olacaktır. Bu ekstra personel ve güvenlik ekipmanları için ekstra bütçe demek. Ciddi bir yük ama ilk madde konusunda başarılı olurlarsa zaten hardcap' e yakın bir yatırım alırlar. Devlet desteği olacak bir şekilde.

Üçücüsü benim bu ico' ya katılmama sebebim. Mining çiftlikleri kuracaksınız, bunu halka arz ile yapmayı planlıyorsanız potansiyel yatırımcıya ne kadar pay vereceğinizi ve bunun ne şekilde gerçekleşeceğini bildirmeniz şart. Bunu whitepaper'de net ve detaylı olarak belirtmeleri gerekirdi. Mining ile elde edilecek gelirin ne kadarı dağıtılacak? Ne kadarı ile yeni santraller kiralanacak/yeni rigler kurulacak? Bu soru önemli.
full member
Böyle zihinlere bayılıyorum 40 yıl düşünsem gerçekten bu yönlerini göremem böyle bir projenin daha detaya girdiğinizde ürünlerin arıza yapması, garanti dürümunda olmaması veya bu kartlara rom atılacakmı falan bir ton soru oluşuyor.Acaba bunlar clymore mu kullanıyor kendi kod çözuculerımı var
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Hydrominer için yeni wp çok önemli bir hal aldı projeye ilgi var sempatikde geliyor insanlara, ne şekilde faaliyete geçeceğini daha iyi ortaya oyarlarsa yatırımcılarda rahat edecekki adaha çok para toplarlar böylece bekleyip görcez.
bu yeni wp de detaylar olacakmıymış mesela kar payı dağıtımları ve üstadın dediği gibi koruma ve heyelan g,b, detayları vereceklermi bilen varmı
sr. member
Katılıyorum özellikle bizim ülkemizde bilinen bir proje halini aldı, kriptoparahaber gibi bir platfom haber yaptı.Projenin adını çok duyan oldu umarım yatırıma bir katkısı olacaktır.
Pages:
Jump to: