Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 31. (Read 60267 times)

sr. member
Activity: 728
Merit: 261
binanceada giremezse ne olacak beni meraklandıran şey bu. adamların bi b planı yok varsada yatırımcıyla paylaşmıyorlar.18 dakikada icoyu tamamla 1 ay oldu hala düzgün bir borsada işlemleri yok bu nasıl iş anlamıyorum.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Binance telegram grubunda manipüle oyların silineceği yazıldı . Ben silinirse monethanın 1.olacağını düsünüyorum acıkcası . Digerlerinde net olarak hile var .
Nasıl sileceklermiş merak içindeyim.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Binance telegram grubunda manipüle oyların silineceği yazıldı . Ben silinirse monethanın 1.olacağını düsünüyorum acıkcası . Digerlerinde net olarak hile var .
full member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Kısa sürede bile güzel kazandırmış durumda . Binance borsasında çok rahat 25 cent ' lere ulaşacaktır . Projeyi bilmeyen insanlar bile en azından yeni coin girince borsalara bir şekilde giriş yapıyorlar . Bir hoşgeldin kucaklaması olacaktır mutlaka .. İmza kampanyası da güzel kazandırmış ekip ise aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor . Proje de iyi . Uzuuuun vade kazandırır .
Hocam kime kazandırmış durumda orasını anlıyamadım şuanda ico fiyatının altında, ilk etherdeltaya çıktığından beri max 30 centi gördüm ben ona da etherdeltada satabilene kadar zaten düşüyordu. Daha şuan ben hiç bir holderın kazandığını düşünmüyorum. Sadece imzacılar kazanmıştır. Ama ilerleyen zamanlarda kazandıracaktır mutlaka.
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
Kısa sürede bile güzel kazandırmış durumda . Binance borsasında çok rahat 25 cent ' lere ulaşacaktır . Projeyi bilmeyen insanlar bile en azından yeni coin girince borsalara bir şekilde giriş yapıyorlar . Bir hoşgeldin kucaklaması olacaktır mutlaka .. İmza kampanyası da güzel kazandırmış ekip ise aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor . Proje de iyi . Uzuuuun vade kazandırır .
legendary
Ben bu hafta içerisinde Monetha'nın tekrar bir toparlanma süreci içerisine girip 25 cent üzerine çıkaacğını düşünüyorum arkadaşlar, çok uzun sürmeyecektir emin olun. Ancak bunun için biraz Bittrex gibi bir hacimli borsaya girmeleri gerekebilir.

Bittrex ' e girme durumunda engelece düşük 40 cent dolaylarına gelecektir .Bittrex ' in hem hacmi hem hoşgeldiniyle çok rahat görecektir 40 cent ' i . Eklenecek olsa çoksa eklenirdi bittrex ' e diye düşünüyorum . Fiyatı uzun vade de gene artacaktır .
Uzun vadede(2 yılda) 5 doları görse yeter Cheesy
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Ekip hiç durmadan ordan oraya koşturuyor. Projelerine çok çok iyi yatırım aldılar. Bu da hiç sebebsiz değil gibi görünüyor. Değeri düşerse bir miktar alıp saklamayı düşünüyorum.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
Ben bu hafta içerisinde Monetha'nın tekrar bir toparlanma süreci içerisine girip 25 cent üzerine çıkaacğını düşünüyorum arkadaşlar, çok uzun sürmeyecektir emin olun. Ancak bunun için biraz Bittrex gibi bir hacimli borsaya girmeleri gerekebilir.

Bittrex ' e girme durumunda engelece düşük 40 cent dolaylarına gelecektir .Bittrex ' in hem hacmi hem hoşgeldiniyle çok rahat görecektir 40 cent ' i . Eklenecek olsa çoksa eklenirdi bittrex ' e diye düşünüyorum . Fiyatı uzun vade de gene artacaktır .
sr. member
Activity: 294
Merit: 250

MTH, BMC, Kyber, SALT vs. farketmiyo, projeye bakmaksizin butun reddit vs. herkes su anda agliyor borsa borsa diye. Aman diyim bulasmayin ICO'lara bela gibi yapisir kalir ustunuze.

Kyber ve Salt en azından Binance ve Liqui'de işlem görüyorlar hacimleri fena değil. Bir çok ico artık oralara bile giremiyor dua etsin millet ağlamak yerine.
sr. member
Etherdelta kadar igrenc lanet bir borsa yoktur . Coinmarketcap'te gözüken fiyat 0.20 $ ama etherdeltaya giriyorsun eth bazında yine 51 lerde . Bu nasıl iş abi ? Fiyatı bile adam gibi takip edemiyoruz .
member
Activity: 350
Merit: 25
Güzel umut vaadeden İco lar düzgün borsalara giremedikleri için sürünüyor resmen.Eskiden iyi coinleri Bittrex eklerdi birkaç haftada.Şimdi 40 yılın başı ekliyor o da saçma sapan coinleri.Oax,Snm,Bancor şimdide Monetha hepsi İco nun altında ve hacimsiz borsalarda sürünüyor resmen.

Cok haklisin, ICO'lara girmenin anlami kalmadi. ICO biticek de 3 ay icinde duzgun bir borsaya giricekler de biz de kar edicez, olme essegim olme.

MTH, BMC, Kyber, SALT vs. farketmiyo, projeye bakmaksizin butun reddit vs. herkes su anda agliyor borsa borsa diye. Aman diyim bulasmayin ICO'lara bela gibi yapisir kalir ustunuze.
sr. member
Activity: 378
sr. member
Activity: 361
Güzel umut vaadeden İco lar düzgün borsalara giremedikleri için sürünüyor resmen.Eskiden iyi coinleri Bittrex eklerdi birkaç haftada.Şimdi 40 yılın başı ekliyor o da saçma sapan coinleri.Oax,Snm,Bancor şimdide Monetha hepsi İco nun altında ve hacimsiz borsalarda sürünüyor resmen.

Hocam Bittrex, kaliteli ICO'ları borsaya eklemeyerek aslında Poloniex gibi kendi sonunu hazırlıyor. Poloniex'te aynısını yapmıştı şimdi bir taraflarını dağıttı yarın öbür gün Bittrex'in de olacağı o. Gerçi Bittrex gider bir başkası gelir o farketmez de olan yine yatırım toplayan coinlere oluyor.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
hero member
Activity: 881
Merit: 502
Bugun Fiyat  %10-12 geriledi. Artık oylamanın sonuna kadar yaklaşık bu seviyede gider. Sonrasında artmasını ümit ediyorum.
full member
Activity: 616
Merit: 118
sub resmen suan bende 2x yaptı

:d 3 gun sonraya kadar bi 2 x daha yapar  bı hızla

monethalarımda duruyor Cheesy:D:D
sr. member
Beklediğim sıçramayı yap artık be monetha . 0.40 lara falan sabitle kendini .
legendary
dussun dedıkce artıo buda Cheesy artma arkadas ne acelen var. once ıyıı bır dıp gor sonra artarsın nasılsa. Cheesy
Daha düşmesin hocam, bırak yükselsin artık. MTH to the moon ahahah Cheesy
full member
Activity: 490
Merit: 193
dussun dedıkce artıo buda Cheesy artma arkadas ne acelen var. once ıyıı bır dıp gor sonra artarsın nasılsa. Cheesy

hocam daha nereleri görsün 10 cente kadar düşmüştü para yok diye alamadım oralardan,daha yüksekten almıştım çünkü daha önce.halen karda değilim tabi dahada yükselir inş hevesle  bekliyoruz
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
Pages:
Jump to: