Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 33. (Read 60267 times)

legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Bu arada mth'nin ana konusundan bir yorum

MTH will get listed even if it ends second. In the September vote, 5 coins were listed. This vote is just to see which coins have a community behind them. By being a close second, MTH proves that it has.
Here are the results of the September vote: https://binance.zendesk.com/hc/en-us/articles/115001499471-Binance-September-Coins
legendary
Parayla oy atılabilen sistemlerde kazanan sadece borsa olur. Proje o borsaya girmek konusunda ciddiyse bastırır parayı girer. Kullanıcıya bırakılan oylamalar manipüle edilmesiyle meşhurdur.

Katiliyorum abicim, madem topladin 37 milyon dolar, bas 3.000-5.000 su oylamaya kazan gec gitsin demi.
Niye yapmıyorlar o zaman? Hadi onlar yapmadı balinalar yapsın Cheesy
hero member
Activity: 881
Merit: 502
Açıklamada 1 tanesini sokacağız diyorlar ama oylama sonucu yok yakın olursa 2 coinde olabilir tabi.
full member
Activity: 616
Merit: 118
2 tane seçilebiliyor bu demekki bu adamlar sadece bir tanesini sokmayacak gibi
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
Oylamada fark %1 falan biraz destek olsak binanceye sokacaz. 1 oy 1oydur sandıkları terketmeyin.
full member
hadi be aslanım katıldık ama geriden geliyor
sr. member
Merit: 253
binance ye girerse, daha hızlı yol alacağı kesin.

o yüzden arkadaşlar girip, oy vermeleri gerekiyor. gönül tabi bittrexte ama önce yavas yavaş yaygınlaşması gerekmekte.
legendary
Binance'e girmekten başka çaresi yok mth'nin kısa dönemde. Umarım girerler.
sr. member
Arkadaşlar fazla oy alanlar mi borsaya giriyor yoksa sadece 1.olan mi ? Subratum farki açtı ancak bizede ilgi yoğun
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Arkadaslar, binance'a cıkan coın ve tokenların halı bellı, adamlar delı gıbı hacım kazanıyorlar, 2 gun once LINK binance'a gırdı %60 uctu adamlar. Su monetha'ya oyunu verebılırse herkes ıyı olur. Binance'da hesap acmak, 0.1 bnb almak ıcın ufacık parayı hesaba yollamak ve oyunuzu kullanmak, yarım saat surmez bır ısle ugrasırken arkadan yaparsınız. İttirsin herkes hala ıkıncı sıradayız
hero member
Activity: 881
Merit: 502
Maalesef sadece para alarak kabul etmiyor borsalar. Kullanıcı kazanmak için her tekil kullanıcıdan 0.1 bnc (10 CENT gibi) ufak bir rakam istiyorlar.

Bunun için kullanıcıları organize etmek gerekiyor.

Ben şahsen oyumu kullandım. 
member
Activity: 350
Merit: 25
Parayla oy atılabilen sistemlerde kazanan sadece borsa olur. Proje o borsaya girmek konusunda ciddiyse bastırır parayı girer. Kullanıcıya bırakılan oylamalar manipüle edilmesiyle meşhurdur.

Katiliyorum abicim, madem topladin 37 milyon dolar, bas 3.000-5.000 su oylamaya kazan gec gitsin demi.
sr. member
Activity: 672
Merit: 254
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Mew dışında omg vardı çok az onu attım en az 0.0001 olması gerek dedi . Kullanamadım atmaya calısıcam bişiler .

Edit : Olaya subratum'da girdi . Liderlik bizde ama karışabilir ortalık . Her kullanıcı 0.1 BNB Karsılıgında istediği kadar oy verebiliyor birisi kıyıp paraya ucurabilir oylarda .

Edit 2 : Subratum bizi geçti Sad 2 3 Coin almazlarsa işimiz iş Sad

hadi gençler yav artıralım herkes oy kullansın hem her kullanıcı istediği kadar oy verebilir ne saçma bir şey yav
sr. member
Mew dışında omg vardı çok az onu attım en az 0.0001 olması gerek dedi . Kullanamadım atmaya calısıcam bişiler .

Edit : Olaya subratum'da girdi . Liderlik bizde ama karışabilir ortalık . Her kullanıcı 0.1 BNB Karsılıgında istediği kadar oy verebiliyor birisi kıyıp paraya ucurabilir oylarda .

Edit 2 : Subratum bizi geçti Sad 2 3 Coin almazlarsa işimiz iş Sad

sr. member
Activity: 476
Merit: 250
1 oyda benden Smiley Ekip acaba ana konuda telegramda paylaşmış mıdır bunu. Paylaşsalarda üyeler 1 er oy kullansa. Daha fazla oy kullanmak isteyen kullanabilir. Her oy için 0.1 BNB kesiyor.
full member
bak buraya girersek iş değişir işte.
sr. member
Arkadaşlar herkes oy kullansın lütfen . Binance'e sokalım MTH yi.

https://www.binance.com/vote.html

Bu listedeki kaç coini sokacaklar ? Monetha ve blackmoon arasında geçiyor öylede devam edecek gibi . 1 tanesi girecekse sıkıntı ama 2 3 tane sokacaklarsa kesin içerde oluruz
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Binance'da lıstelenmesı ıcın oy verılmeye baslanmıs, binance hesabı olanlar su lınkten monetha'ya oy verırse bınance'a gırmesı guzel olur

https://www.binance.com/vote.html

Bende bunu paylaşacaktım siz paylaşmışsınız. Umarım Monetha girerde biraz prim yapar Smiley Bu aralar baya coin almaya başladı binance. Şuan BNB de alınabilir aslında. İnsanlar oy kullanmak için BNB harcayacak 5 gün sürecek oy kullanma. Bu esnada biraz artabilir BNB de Smiley

0.1 bnb alıyormus oy verırken, 1 bnb 1.27 dolar hıcbısey degıl ucret, surdakı mth yatırımcıları koysa da bınance'a cıkarsak, onde olan baska coın vardı son durumda, destek olabılen olsun arkadaslar:)
Pages:
Jump to: