Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 32. (Read 60267 times)

full member
Activity: 616
Merit: 118
valla bu arada  sub alanlar yaşadı 2x yapacak az kaldı
full member
Activity: 490
Merit: 193
Binance'a girmesinin oylanması bile fiyatı 3.5 cent arttırdı. Girerse ico fiyatının 1.5 katı yapar 22 centlere kadar ilerler tahminim o saniye durmam monethada kaçar giderim. Ayakları yere sağlam basan bir proje izlenimi benden gitti artık. Parlak jöleli evladımızın bir gay söylentisine ( artık gay olsa nolucaksa) proje çatırdadı ilerleyen zamanlardaki spekülasyonlara nasıl dayanacak bilmiyorum.

ben bekleme taraftarıyım zararda o kadar bekledik birazda kar edince bekleyelim diyorum belki ileri gider şöyle 40- 50 centi görürse bende durmam çıkarım.ne zamandır bekliyorum artmasını tatmin edecek bi artış göstermedi hala yada ben yüksekten aldım diye öyle geliyor
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Binance'a girmesinin oylanması bile fiyatı 3.5 cent arttırdı. Girerse ico fiyatının 1.5 katı yapar 22 centlere kadar ilerler tahminim o saniye durmam monethada kaçar giderim. Ayakları yere sağlam basan bir proje izlenimi benden gitti artık. Parlak jöleli evladımızın bir gay söylentisine ( artık gay olsa nolucaksa) proje çatırdadı ilerleyen zamanlardaki spekülasyonlara nasıl dayanacak bilmiyorum.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
MTH alırsa yüzümüz güler yahu . SUB ' un ne olduğunu bilmiyorum . Monetha ya geçen ay bir miktar yatırım göndermiştim . Oyu da verdik ama ne olacak belli değil SUB daha etkili ilerliyor gibi . Fiyatı da güzel yerlere geldi . Daim olsun en azından da biraz kazancımız olsun artık.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
MTH'yi oyladık ama SUb ağır bastırıyor. Sub nedir ne değildir ne alaka böyle bi rakip oluyor anlamış değilim.
Gerçi bence ilk 2 belki ilk 3 her türlü eklenecek.
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
1 Kullanıcı 1 para için 1 kez oy kullanabiliyormuş hocam . Örnek olarak 1 oy mth 1 oy sub atılıyor . ama 2 oy mth atılmıyor .

Evet kontrol ettim dediğiniz gibi monethaya sadece 1 oy atabiliyormuşuz. Kalan oy haklarını diğerlerine atma durumu varmış.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
umarım bu oylama bi işe yarar.
binancein bu yönü,kullanıcılarına sorması gerçekten çok iyi.süistimale açık aslında ama genede takdir ediyorum bu adamları.

SUB Fark açıldığını anlayınca çoklu hesap açarak oy vermeye başladı farkı kapıyor şuan . Aynısını MTH De yapmış . Hoş hareketler değil . Sanırım 2 coinide borsaya ekleyecekler .

Çoklu hesaba gerek yok ki sizin oy kullanmanız için bir sınırlama yok siz yeter ki oy kullanmak için bnb harcayın

1 Kullanıcı 1 para için 1 kez oy kullanabiliyormuş hocam . Örnek olarak 1 oy mth 1 oy sub atılıyor . ama 2 oy mth atılmıyor .
member
Activity: 350
Merit: 25
binancein bu yönü,kullanıcılarına sorması gerçekten çok iyi.süistimale açık aslında ama genede takdir ediyorum bu adamları.

SUB Fark açıldığını anlayınca çoklu hesap açarak oy vermeye başladı farkı kapıyor şuan . Aynısını MTH De yapmış . Hoş hareketler değil . Sanırım 2 coinide borsaya ekleyecekler .

Çoklu hesaba gerek yok ki sizin oy kullanmanız için bir sınırlama yok siz yeter ki oy kullanmak için bnb harcayın

MTH kendi acmiyor hesap, ama bedava 0.1 BNB veriyor isteyene, yani bedavaya oy atiyorsun.

SUB daha zayif bir proje MTH'ye gore. Binance cok talep olursa ikisini birden de ekleyebilir illa bir tane eklicez dememisler.

Beni hayal kirikligina ugratan BMC oldu, o da ICO'dayken bayagi hype yemisti, ve onun destekcileri de su siralar agliyor borsa borsa diye.
sr. member
Activity: 476

hero member
Activity: 881
Merit: 502
evet suistimale açık bir sistem ama coinin destekçilerinin neler yapabileceğini gösterdiği için borsalar bu tür yöntemler uygulayabiliyorlar Smiley
sr. member

hero member
Activity: 896
Merit: 630
member
Activity: 350
Merit: 25
Simdi, eylul sonu ekim basi gibi borsalar olur dediler. Yani bu hafta, ve gelecek hafta diye kafanizdan iki hafta daha verirseniz duzgun bir borsadan haber cikabilir.

Bittrex / Polo daha Kyber'i (KNC) eklemediler farkederseniz, demekki bu isler hype'a bakmiyor, belli prosedurler var uyguladiklari.

Bittrex / Polo su siralarda ortalama 1 ay suruyor diye biliyorum ICO'dan itibaren. Bu mantikla bakarsak tahmini Ekim 8 - Ekim 10 tarihlerine denk geliyor. Bittrex'le gorusuyoruz dediler direkt, demekki basvurularini yapmislar.

Su anda ucuzken ekleme yapip ortalamanizi onceki alim fiyatinizin altina cekebilirsiniz, ama su da var cikicaksa tekrar $0.25'lere zaten buyuk bir olay olmus demektir ve cikmaya da devam eder muhtemelen.

Gunluk fasa fiso haberlerle tekrar $0.25 cikacagini sanmiyorum, gidip gelicek $0.10 - $0.125 arasinda buyuk bir olay oluncaya denk.

Borsalar aciklana kadar hicbirsey olmaz bundan. Ama olur duserde $0.10 gorurseniz alin, cunku dip orasi ordan asagi inmiyor.

En kotu $0.10 gene $0.125 olur havadan +25% az degil yani.

Ama moral bozucu tabi butun altcoinler yesilken bunun oyle yerinde sayiyo gibi gozukmesi.

Soyledik gunlerdir $0.10 dip diye, alan aldi hayirli olsun.

Binance'a eklesin eklenmesin oylamanin son gunune kadar artmaya devam edicektir (5 ekim)

Ben sahsen 5 ekime kadar $0.25 - $0.50 arasi biryere gelicek diye dusunuyorum. $1.00 olursa cok sasiririm, ama olmazmi? olur neler oldu bu piyasada.
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Monethada bu yükselişin sebebi nedir binance oylamasında önde olması mı acaba ? Borsaya girmesi gerçekten çok önemli monethanın.Bana göre oylama yapmadan alınması gereken bir coin potansiyeli yüksek ekibi sağlam.
sr. member
Fiyat güzel yerlere geldi 19 - 20 Centi geçerse durmaz gibi
sr. member
Merit: 253
lobi iyi bir şekilde devam ediyor, bakalım 5 ekime kadar girebilecek miyiz zaman gösterecek.

itibar platformu olmasına rağmen, son zamanlarda itibar kaybeden proje böylelikle ayağa kalkar.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Lobi faaliyetlerine devam! Monetha'yı hep beraber ayağa kaldıracağız, anket sonuçları çok güzel  Grin
hero member
Activity: 881
Merit: 502
oylamada MTH öne geçti 30 küsür farkla,

güçlü topluluk sayesinde fiyatta da hareketilik var.

sr. member
Monetha telegram grubuna girip Binance BNB Adresinizi verirseniz size monetha oyu kullanmak icin 0.1 BNB Atıyorlar . Hadi beyler öne geçtik sizde el atın .

https://web.telegram.org/#/im?p=@Monethagroup
sr. member
Activity: 546
Bakalım bugün monetha çok yüksek oranda arttı 0.16 doları geçmişti bugün 0.15 doların üstünde kapatırsa benim için büyük bir başarı olur.Bekleyip göreceğiz.
Pages:
Jump to: