Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 35. (Read 60267 times)

full member
Activity: 490
Merit: 193
Şirket Landspotter ile anlaşmış . Landspotter Paypal ile ödeme kabul ediyor ve artık yanında monetha var . Ekip güzel işler yapmaya başlıyor .

güzel haberler geliyor ama fiyata şu anlık pek bir etkisi yok ilerleyen günlerde bi sıçrama yapar diye bekliyorum bakalım.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Şirket Landspotter ile anlaşmış . Landspotter Paypal ile ödeme kabul ediyor ve artık yanında monetha var . Ekip güzel işler yapmaya başlıyor .
hero member
Activity: 896
Merit: 519
İyi ki sattım düşüyor aşağıya doğru. Vibe coin var aventus var iki gündür yükseliyor fiyatları nasıl yükseldi ben bile şaşırdım, yükselmelerini bekliyordum da market cap bir günde 3 katına çıkınca şaşırıyorsun. Monetha dibi görürse tekrardan almayı düşünebilirim sonra tekrar satarım tekrar alırım yani amaç bu zira parlak yüzlü gençle proje beklenen yerlere ulaşamaz.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
bear trap mı yaptılar. dusmus gene. 0,1 altına dusse de gırsek Cheesy

CDT gibi olmasın aman dur orda Smiley Biz yükselsin diye bekliyoruz sen düşsün diyorsun olmaz böyle Cheesy Yükselme trendine girip birde arkasından güzel bir borsa haberi gelirse güzel gider Smiley

düşsün düşssün daha alttan alacaz 0,1 altından yuklu gırmeyı dusunuyorum ben yoksa almayacam ımzadan gelenle ıdare edecez Cheesy
member
Activity: 350
Merit: 25
Butun hype'lanmis ICO'lar ayni sorunu yasiyor su anda. Aventus ve Blackmoon'a bakarsaniz onlari alanlarda borsa borsa diye aglamaktalar. Demek bu aralar ICO'lardan uzak durucaksiniz, zaten fiyatlarda ICO'larin altina inmeye basladi borsalar gec kaldigi icin.

Edit: Aventus aciklamis birseyler, fiyati uctu bi anda.

https://www.reddit.com/r/Aventus/comments/730xhg/were_getting_listed_on_a_major_exchange_next_week/

Aventus ne mth ekibinden biri mi dedim basta bir, mth başlığı altinda boyle bisey paylasinca yaniltici oluyor, herkes exchange borsalarindan birini beklerken ozellikle:)

Aventus, Blackmoon, Kyber vs. bunlar hep cok buyuk beklentilerle alinan tokenlar. Hepsi ayni sorunu yasiyor bittrex / polo konusunda, ornek vermek acisindan dedim.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Butun hype'lanmis ICO'lar ayni sorunu yasiyor su anda. Aventus ve Blackmoon'a bakarsaniz onlari alanlarda borsa borsa diye aglamaktalar. Demek bu aralar ICO'lardan uzak durucaksiniz, zaten fiyatlarda ICO'larin altina inmeye basladi borsalar gec kaldigi icin.

https://www.reddit.com/r/Aventus/comments/730xhg/were_getting_listed_on_a_major_exchange_next_week/

Aventus ne mth ekibinden biri mi dedim basta bir, mth başlığı altinda boyle bisey paylasinca yaniltici oluyor, herkes exchange borsalarindan birini beklerken ozellikle:)
member

sr. member
Activity: 476
Merit: 250

CDT gibi olmasın aman dur orda Smiley Biz yükselsin diye bekliyoruz sen düşsün diyorsun olmaz böyle Cheesy Yükselme trendine girip birde arkasından güzel bir borsa haberi gelirse güzel gider Smiley
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Proje bekledigim gibi cikarsa 1 dolar civarinda yarisini satarim. Kalan yarisini da 3-5 dolar civari satarim, bu söylediklerim 1-2 yil vadede olabilceni dusundugum şeylerdir. Ytd.
hero member
Activity: 504
Merit: 500
aslında bende dahil olmak üzere hepimiz çok sabırsız davranıyoruz. piyasaya çıkalı ne kadar oldu ki hemen kazanç bekliyoruz ama kazanç sabırla gelecek inşallah ben artık takip etmeyi bıraktım sadece bekliyorum. herkese de aynısını tavsiye ederim eninde sonunda beklediğimiz (ben50 centte falan çıkarım) seviyelere gelecek. gerekirse 3 ay beklerim napalım 2 bin lira para için bir ay çalışıyoruz sonuçta.bunda yapacağımız sadece beklemek
full member
Activity: 560
Merit: 113
Dayanamadım artık monetha'nın belirsizliğinden elimdekileri sattım fiyatın düşmesini bekleyeceğim. Tekrar alım fırsatı beklerim yükselirse de yapacak bir şey yoktur. Borsalara gireceğiz demişlerdi çalışmalar devam ediyormuş sözde ama inandırıcılıkları benim için azaldı fazla riske giremeyeceğim.

Kesin bir daha alım fırsatı vermeyecek  Grin arkadaşlar şuan satın alabilirsiniz.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Dayanamadım artık monetha'nın belirsizliğinden elimdekileri sattım fiyatın düşmesini bekleyeceğim. Tekrar alım fırsatı beklerim yükselirse de yapacak bir şey yoktur. Borsalara gireceğiz demişlerdi çalışmalar devam ediyormuş sözde ama inandırıcılıkları benim için azaldı fazla riske giremeyeceğim.
member
Borsalar aciklana kadar hicbirsey olmaz bundan. Ama olur duserde $0.10 gorurseniz alin, cunku dip orasi ordan asagi inmiyor.

En kotu $0.10 gene $0.125 olur havadan +25% az degil yani.

Ama moral bozucu tabi butun altcoinler yesilken bunun oyle yerinde sayiyo gibi gozukmesi.
sr. member
birkaç borsaya girse çok iyi olacak. fiyatı bu seviyelerde seyreder artık borsayada girerse %50 daha artabilir. temennimiz o yönde o kadar bekledik biraz daha bekleyelim bakalım ne olacak.
Büyük bir borsaya girerse ICO Fiyatını çok rahat geçer gibime geliyor . Ekip evrak yollamış cevap bekliyormuş sanırım
full member
Activity: 448
Merit: 100
birkaç borsaya girse çok iyi olacak. fiyatı bu seviyelerde seyreder artık borsayada girerse %50 daha artabilir. temennimiz o yönde o kadar bekledik biraz daha bekleyelim bakalım ne olacak.
sr. member
Kar satışlarıda gelince 0.14 e sabitledi kendini
sr. member
Activity: 1022
Merit: 306
Icoda yetisemedik biraz düşsün alırız diye bekliyordum o da kısmet değilmiş artık. Sistem uygulamanmaya başlarsa onu kullanırız.

Ico fiyatının yarısına kadar düşmüştü. Eğer para ayırdı iseniz vede almış olsaydınız en kötü yüzde 25 kârdaydınız şuan.

yapılan suclamaları görüpte o fiyattan alan  pek çıkmazdı sanırım.mesela siz aldınız mı haklarında bu kadar spekulasyon dönerken?o fiyatlardan  alan insanlar büyük ihtimalle koinin sadece fiyatını takip eden ''ico fiyatının çok altına düşmüş '' diye düşünen insanlardır sanırım.benimde ellim bi kaç kez gitti almak için ama zaten tepetaklak aşşagıya düşüyor risk alacak kadar profesyonel bir trader degilim. sanırım burda yazanlar büyük bir kısmıda öyledir.
sr. member
Activity: 476
Icoda yetisemedik biraz düşsün alırız diye bekliyordum o da kısmet değilmiş artık. Sistem uygulamanmaya başlarsa onu kullanırız.

Ico fiyatının yarısına kadar düşmüştü. Eğer para ayırdı iseniz vede almış olsaydınız en kötü yüzde 25 kârdaydınız şuan.
sr. member
Activity: 434
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Pages:
Jump to: