Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 36. (Read 60267 times)

sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Fiyatın artması güzel anca elle tutulur şeyler lazım bize . Artık kullanıcılarına birşey yaptıklarını göstermeleri için kodların ortaya çıkması + sağlam bir borsaya girmesi gerek . Elle tutulur bir iki anlaşmada çıksa şirketlerle yıl sonu 1 dolar bandı zor değil belkide .
full member
Activity: 616
Merit: 118
ha şöyle ne kadar rakiplerinin imzasını taşısamda böyle haberler duymak güzel
sr. member
Sanırım 7 Ekimde bir toplantıya yada konferansa katılacaktı . Hatta aralarında Tenx yöneticiside vardı . Bakalım ne olacak
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Dogru yere atti bence, takim tam gaz devam ediyor demek istemis:)) monetha öldü bitti diyenler hemen ortadan kaybolmuş neyse 2 3 sefer yorum yaptim daha fazla yorum yapmiyim bu kesimle ilgili:)
sr. member
Monetha team was participating in a blockchain enthusiasts/developers meeting. Building brand awareness to attract talented developers!

Hocam yabancı konuyla karıstırdın burası türkçe kısım Cheesy
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Monetha team was participating in a blockchain enthusiasts/developers meeting. Building brand awareness to attract talented developers!

hero member
Activity: 1288
Merit: 645
nıye arttıkı sımdı bu. 0,1 altına dusucektı yuklu gırıcektık bız daha. Cheesy olmadı yakısmadı monethaya bu.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
0.1 dolara kadar düşmüştü monetha,bitcoinde meydana gelen artışla beraber dolar bazında %50 civarında bir artış gösterdi monetha.Umarım borsalara yaptığı başvurular kabul edilir önceden söylediğim gibi 1 dolar kısa vadeli olarak bile hayal değil.
sr. member
Borsalara başvurmuş olması güzel birde kabul edilirler ise aman aman
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
Bugün iyi yükseldi Monetha benimde radarima girdi artik bu proje uygun bir zamaninda yatirim yapacagim.
full member
Activity: 616
Merit: 118
Yükseliyor gönlümün efendisi.
hero member
Activity: 868
Merit: 1000
bugünkü yükseliş benide umkutlandırdı biraz, bi kaç hafta satmayacağım bakalım düşsede çıksada dokunmayacağım.güzel bir borsaya girerese çıkarırız elimden mecburi bekledik zararda birazda karda bekleyelim. forex pynarken karda oturmak diye bi tabir vardı biraz karda oturalım bakalım. kavun karpuz gibi büyürüz belki otura otura
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
Selam tekrar,

Justas'dan direkt mesaj aldim tesekkur olarak. Demekki mesaj yerine gitmis, bakalim bundan sonra uygulayip uygulamayacaklari onlara kalmis.

Onun disinda, bugunku artisin MTH ile ilgisi yok, butun coinler artiyor BTC yukseldigi icin.

Ben gene soyluyorum normal sartlarda bu coin $0.10 - $0.125 arasi gider gelir buyuk bir olay olmadikca. Tabi $0.10 dan aldiysaniz eger su anki fiyat $0.15, yuksek miktarda alici bulabilirseniz cok temiz +50% kariniz var.

Ben gene de borsa haberini bekleyin derim, basvurularini yapmislar butun dokumanlari herseyi yollamislar, sonucta onlarda bekliyor.

1-2 hafta daha dayanabilirseniz belki baska seyler olur Smiley

ana konudaki mesajınızı bende gördüm üşenmemiş yazmışsınız tebrik ederim. bazen banada esiyor öyle ama uzun uzun yazmaya cesaret edipte yazmıyorum üşeniyorum resmen. fiyat öngörünüze gelirsek iletişimde olduğu borsalar büyüklerdense girdiği zaman pump görmek sürpriz olmaz
member
Activity: 350
Merit: 25
Selam tekrar,

Justas'dan direkt mesaj aldim tesekkur olarak. Demekki mesaj yerine gitmis, bakalim bundan sonra uygulayip uygulamayacaklari onlara kalmis.

Onun disinda, bugunku artisin MTH ile ilgisi yok, butun coinler artiyor BTC yukseldigi icin.

Ben gene soyluyorum normal sartlarda bu coin $0.10 - $0.125 arasi gider gelir buyuk bir olay olmadikca. Tabi $0.10 dan aldiysaniz eger su anki fiyat $0.15, yuksek miktarda alici bulabilirseniz cok temiz +50% kariniz var.

Ben gene de borsa haberini bekleyin derim, basvurularini yapmislar butun dokumanlari herseyi yollamislar, sonucta onlarda bekliyor.

1-2 hafta daha dayanabilirseniz belki baska seyler olur Smiley
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Bir süredir bakamıyordum bugünkü yükseliş haberlerini sizden duymak güzel geldi. Malum altcoinler konusunda yüzümüz son zamanlarda çok gülmüyor
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Merhaba arkadaslar,

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1978067.1960

Biraz tavsiyelerde bulundum Monetha takimina, umarim mesaj yerine ulasir. Ciddi biryerlere gelebilmeleri icin coluk cocuk goruntusunden kurtulmalari gerekiyor.

Yanliz korkunuz olmasin $0.10 da support buldu, burdan daha asagi inmez. Gidebilecegi tek yon var o da yukarisi, daha dibe gitmez artik. Ama ne zaman yukari cikar, 1 hafta, 1 ay, 1 yil, orasi belli olmaz.

Mesajınız cidden çok iyi. Konuda da oldukça ilgi çekmiş zaten. Umarım ilgili yerlere ulaşır.
sr. member
Fiyat bugün güzel yükseldi . Eski seviyelerine gelse çok güzel olacak . Boş konuşanlarda susmaya başladı .
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Aynı şekilde düşüncelerinize katılıyorum hak veriyorum. İnsanlar her şeyi değerlendirdikten sonra yatırım yapıyorlar. İşin başında zaten yapacakları tek şey gelen sorulara düzgünce cevaplar vermek. Bir elemanın DJ olmasını hadi fazla kurcalamamak gerek ekran yüzü olarak onu seçmişler ama ekibin sağlam üyeleri hakkında bilgi almak isteyen yatırımcılara bıkmadan usanmadan cevapların verilmesi gerekirdi. Zaten yatırımcıları en çok güven sağlamış olan ekip üyesi paypal ile ismini duyurmuş insanlarda haliyle merak ediyor endişe duyuyorlar. Şimdi monetha paraları topladı işin rengi her zaman değişiyor Eric fazla para veya hak talebinde bulunur yani onlara göre fazla gelir işlerine gelmez işi yokuşa sürmek isterler başka ekip üyesi buluruz diyerek işin içinden çıkarlar ama işte böyle olmamalı ekibe bakıp karar veriyoruz bu gibi sebeplerden dolayı yatırımcıların bastırmalarını yerinde buluyorum hatta aşırı bir tepki vardı küfür içeren yazılar vardı onu da hak ettiler en başında adam gibi cevap verecekler herkesi ayrım yapmadan muhatap görecekler.
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
MTH üzerindeki olumsuz hava dağılmış gibi görünüyor. Ekibin, özellikle de Eric'in duruma daha önce müdahale etmesi gerekiyordu. Onca zaman ekipten ayrıldı vs. haberler çıktı birine bile cevap vermediler, soru soran adamları tek tek engellediler. Belki diğer projeler FUD kampanyası başlatmış olabilir ama malesef bu duruma kendileri zemin hazırladı

Bu yükselişte soru soran adamları gerçekten adam yerine koymaları çok önemli bir faktör oldu bana göre umarım bunun farkına varmışlardır.Ben de twitter üzerinden dm yoluyla pek çok soru sordum ve sabırla cevapladı.  Grin
sr. member
Activity: 406
Merit: 259
MTH üzerindeki olumsuz hava dağılmış gibi görünüyor. Ekibin, özellikle de Eric'in duruma daha önce müdahale etmesi gerekiyordu. Onca zaman ekipten ayrıldı vs. haberler çıktı birine bile cevap vermediler, soru soran adamları tek tek engellediler. Belki diğer projeler FUD kampanyası başlatmış olabilir ama malesef bu duruma kendileri zemin hazırladı
Pages:
Jump to: