Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 66. (Read 60267 times)

legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Başarılı olacaklarını biliyordum da bu kadar hızlı olacağını düşünmemiştim. Son zamanların en başarılı icosu oldu...
Hız açısından başarılı. Adil dağıtım olarak başarısız. Gerçi bu pek umurlarında değil sanırım Smiley
full member
Activity: 233
Merit: 101
https://etherscan.io/tx/0x6d5677d48aec263214bf57645c00edcea17824be7ac5ef4d667ae3ac33ef5102

anasının ki demek geldi içinden lan ne para var millete Cheesy

Buarada Kubra bu imzalar ne zaman hesaplanıcak bir bilgi varmı imzalarla ilgili bir duyuru olursa paylaşırsan iyi olur

İmzalar bugün yarın hesaplanır. Zaten 5 Eylül'e kadar tokenler oynatılamıyormuş. 50 mesajı tamamlamayanlar o zamana kadar tamamlasınlar.

bu imza meselesi nedir arkadaslar?

Monetha ekibi diğer ICO'lar gibi ödül kampanyası düzenledi. Monetha reklam imzasını taşıyan ve yeterli mesajı atan kullanıcılar Monetha ile ödüllendirilecek.

tsk! peki nerden duyurdu? yada bu tur kampanyalar nerden duyurulur acaba?
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Başarılı olacaklarını biliyordum da bu kadar hızlı olacağını düşünmemiştim. Son zamanların en başarılı icosu oldu...
hero member
Activity: 504
Merit: 500
vay be ne para toplamış , daha doğrusu ne kadar kısa sürede toplamış.şaşırmamak elde değil 18 dakikada kaba hesapla 36 milyon dolar para, ico yu unutmuşum ama unutmasam da bişey farketmeyecekmiş demek ki çoğu kişi katılamamış bile
newbie
Activity: 4
Merit: 0
Kayıt yaptıramadımki, gas verelim. İlk kez ico alacaktım hüsran oldu Smiley. Her işte vardır bir hayır.
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
https://etherscan.io/tx/0x6d5677d48aec263214bf57645c00edcea17824be7ac5ef4d667ae3ac33ef5102

anasının ki demek geldi içinden lan ne para var millete Cheesy

Buarada Kubra bu imzalar ne zaman hesaplanıcak bir bilgi varmı imzalarla ilgili bir duyuru olursa paylaşırsan iyi olur

İmzalar bugün yarın hesaplanır. Zaten 5 Eylül'e kadar tokenler oynatılamıyormuş. 50 mesajı tamamlamayanlar o zamana kadar tamamlasınlar.

bu imza meselesi nedir arkadaslar?

Monetha ekibi diğer ICO'lar gibi ödül kampanyası düzenledi. Monetha reklam imzasını taşıyan ve yeterli mesajı atan kullanıcılar Monetha ile ödüllendirilecek.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
1000$ fee nedir yahu? Ziraatla uluslarası transfer etsen o kadar ödemessin.Kripto dan nefret eder oldum şu uçuk feeleri görünce
legendary
ICO'ya maksimum alım limit konmayınca bariz olan:

Adam hemen hemen 1000-1500 kişinin ICO'ya girememesine sebep olmuştur.

Hayırlı olsun kendisine.
Muhteşem monetha ekibi sınır koymadığı için adam tek seferde 3500 etheri 1000 dolar fee ile göndermiş. Balina işte.
21000 ether gönderen varmış. Böyle bir ico'ya girmediğimiz için üzülmeli mi sevinmeli mi kararsızım...

Çok iyi incelemedim ama konuda sanki sınır var deniyordu. Mantıklı olanda o zaten. Ama sanırım ekip ne kadar çok yatırımcı alabilirim demek yerine ne kadar kısa sürede parayı alırım demeyi tercih etti. Borsaya düştüğü zamanda 2-3 balina piyasayı istediği gibi yönlendirebileceğine girmek pek mantıklı gelmiyor.
3500 eth lik alımın txid'si hocam. Sınır olsa 35oolük alınmaz heralde Smiley Kaldı ki 21 bin var dedi birisi, tx görmedim ama. Devasa rakamlar...
Düşünsenize şu an olan monetha'ların %25i 1 kişinin elinde. Mükemmelsin monetha ekibi...
full member
Activity: 350
Merit: 100
Ico'ya hala katılabiliyor muyuz ? İco şartları neler ?

Bilgisi olan biri yardımcı olursa sevinirim.
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
ICO başlangıcında mı son bulacaktı imza kampanyası ? 50 yi tamamlayamadığımdan ötürü sanırım eleyecekler . Bakalım kısmet diyip bekliyoruz ..
sr. member
Activity: 616
Merit: 259

Hayırlı olsun kendisine.
Muhteşem monetha ekibi sınır koymadığı için adam tek seferde 3500 etheri 1000 dolar fee ile göndermiş. Balina işte.
21000 ether gönderen varmış. Böyle bir ico'ya girmediğimiz için üzülmeli mi sevinmeli mi kararsızım...

Çok iyi incelemedim ama konuda sanki sınır var deniyordu. Mantıklı olanda o zaten. Ama sanırım ekip ne kadar çok yatırımcı alabilirim demek yerine ne kadar kısa sürede parayı alırım demeyi tercih etti. Borsaya düştüğü zamanda 2-3 balina piyasayı istediği gibi yönlendirebileceğine girmek pek mantıklı gelmiyor.
legendary

Hayırlı olsun kendisine.
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
ımza kmpanyası ıcın ekstra bısey yapmamıza gerek varmı. my ether adresını vermıstım. oraya gonderecekler herhalde. varmı baska bısey cuzdanda yapacagımız.

katılım formunda adres istemediler diye hatırlıyorum hocam, adresi bereye verdiniz. sanırım herkese mail gelecek maile cevap verildikten sonra yazdığımız adreslere gönderecekler.şimdi stake sayımını ve mail gelmesini bekleyeceğiz galiba yanlışm varsa düzeltin

evet bende oyle hatırlıyorum sadece mail adresi istemişlerdi ethereum adresi yoktu.şimdi sheete bakıyodum ordada zaten ether adresleri yok.

ımza kampanyası kayıdında vardı ether adresı. hatta ben degısıklık yapmıstım ether adresınde. hatta hıc ether adresım yoktu benım sırf bunun ımza kampanyasına katılmak ıcın ugrasmıstım komple ether zıncırı ındıreyım dedım 120 gb tutuo bunla mı ugrasacam aq dıyıp myetherwallet ta acmıstım bı adres.

İmza için kayıt adresi: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf4fJLJeknbePvGDjJ2m1hdeLVwtwgb7c9xcqH4AHZV4JldRw/viewform?c=0&w=1

Yarım saat uğraştım toplam stake sayısını hesapladım herkese bol keseden yazdım yani haftaları eksiksiz ve günleri hafta olarak hesapladıklarını düşündüm.
Tamamlayamayan sayılmayan spam yapanlar olacaktır ben düz hesap toplam stake sayısını 22000 üstünde hesapladım ama dediğim gibi örneğin 17 gün için 3 hafta olarak ekledim.

Sr.member 60 stake
sen sağlam 3 hafta durmuşsun
En düşük 3000 MTH alırsın.

Sayimda mutlaka elenenler olacaktir. Ancak 3'te 1 oraninda dusurduler imza odullerini sonradan, o pek iyi olmadi. Ben son haftayi da 3 hafta olarak hesaplayacaklarini dusunuyorum.

Mail adresinize bir fatura gelecek. Gercek bilgilerinizi ve imzanizi doldurup faturayi gondereceksiniz. O adrese Monetha odenecek.
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Post kasmak için saçmalamak asıl saçma olan zaten. Bi imza aldığınızda zaten eninde sonunda o imza bitiyor. Ulan yanıyorum ya 250k yapan ellerim kırılsaydı hatta konuştuk icodan önce 400k yapayım diye. Sanırım o zaman da olmıcaktı neyse sağlık olsun sinirim acayip bozuldu ama.
newbie
Activity: 16
Merit: 0
Bittrex'ten zamanında withdraw emri vermediğim için ICO'ya katılamadım. Bence başarılı bir proje olacağa benziyordu Smiley
sr. member
Activity: 561
Merit: 274
şimdi bende ekibi kutladım slackten.
bana koreli gruplar ve forumlarla ilgili görev, tercume ve post işini veren kişiyle görüştüm.3 haftaya kadar surer hesaplamamız yazdı.

imzalar içinde herhalde buna yakın bir sure beklenilmesini isteyecekler. Kübra daha ayrıntılı bilgi verecektir.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Yarım saat uğraştım toplam stake sayısını hesapladım herkese bol keseden yazdım yani haftaları eksiksiz ve günleri hafta olarak hesapladıklarını düşündüm.
Tamamlayamayan sayılmayan spam yapanlar olacaktır ben düz hesap toplam stake sayısını 22000 üstünde hesapladım ama dediğim gibi örneğin 17 gün için 3 hafta olarak ekledim.

Bu hesabı neye göre yaptığını açıklarsan sevinirim. illaki 50 post mu atılması gerekiyordu?
3 haftalık süreçte 50 postu tamamlayamayanlar avucunu mu yalayacak?
pillar da başıma gelmişti umarım bunda böyle bir pürüz çıkmaz.
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
1 ETH' lik Monetha (2000 adet) hak kazanabilmek için toplamda %0.6' lık bir stake oranına sahip olmak gerekiyor. Örneğin %2 yapanlar 3 ETH'yi aşkın değerde Monetha alıyor.

Umuyorum ki Hintliler arasında vesaire öküz gibi post kasan olmamıştır. Yoksa örneğin benim Monetha bounty sürecinde verdiğim emek çöp olur. Çünkü elimden geldiğince mantıklı yazmaya çalıştım ve kasıntı olarak saçmalamadım.
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Safari üzerinden verilen linkin açılmaması kadar saçma bir şey olamaz.
sr. member
Activity: 546
Merit: 251
Adamalar kaçallık yapmışlar imza için 163 ETH olarak sınırlamışlar . Yüzdesel olarak olsa imzacılar ihya olurdu.
Pages:
Jump to: