Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 67. (Read 60267 times)

legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Bir balina tokenlerin %23-24'ünü elinde bulunduruyorsa o token benim için bitmiştir, iyiki katılım yapmamışım.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
ımza kmpanyası ıcın ekstra bısey yapmamıza gerek varmı. my ether adresını vermıstım. oraya gonderecekler herhalde. varmı baska bısey cuzdanda yapacagımız.

katılım formunda adres istemediler diye hatırlıyorum hocam, adresi bereye verdiniz. sanırım herkese mail gelecek maile cevap verildikten sonra yazdığımız adreslere gönderecekler.şimdi stake sayımını ve mail gelmesini bekleyeceğiz galiba yanlışm varsa düzeltin

evet bende oyle hatırlıyorum sadece mail adresi istemişlerdi ethereum adresi yoktu.şimdi sheete bakıyodum ordada zaten ether adresleri yok.

ımza kampanyası kayıdında vardı ether adresı. hatta ben degısıklık yapmıstım ether adresınde. hatta hıc ether adresım yoktu benım sırf bunun ımza kampanyasına katılmak ıcın ugrasmıstım komple ether zıncırı ındıreyım dedım 120 gb tutuo bunla mı ugrasacam aq dıyıp myetherwallet ta acmıstım bı adres.

İmza için kayıt adresi: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf4fJLJeknbePvGDjJ2m1hdeLVwtwgb7c9xcqH4AHZV4JldRw/viewform?c=0&w=1

Yarım saat uğraştım toplam stake sayısını hesapladım herkese bol keseden yazdım yani haftaları eksiksiz ve günleri hafta olarak hesapladıklarını düşündüm.
Tamamlayamayan sayılmayan spam yapanlar olacaktır ben düz hesap toplam stake sayısını 22000 üstünde hesapladım ama dediğim gibi örneğin 17 gün için 3 hafta olarak ekledim.

Sr.member 60 stake
sen sağlam 3 hafta durmuşsun
En düşük 3000 MTH alırsın.
newbie
Activity: 47
Merit: 0
icoya katılabilen arkadaşlar MEW üzerinden mi katıldılar yoksa başka bir cüzdandan mı ? benim hesabım hep hata verdi en az 7 kere (düğüme bağlanılamadı hatası verdi her seferinde) en sonuncusunda gönderdi ama iş işten geçmişti artık . neden böyle bir durum oldu sizce aşırı yüklenme mi sadece?
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
ICO'ya maksimum alım limit konmayınca bariz olan:

https://etherscan.io/tx/0x6d5677d48aec263214bf57645c00edcea17824be7ac5ef4d667ae3ac33ef5102

Adam hemen hemen 1000-1500 kişinin ICO'ya girememesine sebep olmuştur.

Hayırlı olsun kendisine.

Adamım sadece  fee olarak 2.64594 Ether ($1,023.00) ödemesi var. işlemi onaylayan madenciler yaşadı.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
ımza kmpanyası ıcın ekstra bısey yapmamıza gerek varmı. my ether adresını vermıstım. oraya gonderecekler herhalde. varmı baska bısey cuzdanda yapacagımız.

katılım formunda adres istemediler diye hatırlıyorum hocam, adresi bereye verdiniz. sanırım herkese mail gelecek maile cevap verildikten sonra yazdığımız adreslere gönderecekler.şimdi stake sayımını ve mail gelmesini bekleyeceğiz galiba yanlışm varsa düzeltin

evet bende oyle hatırlıyorum sadece mail adresi istemişlerdi ethereum adresi yoktu.şimdi sheete bakıyodum ordada zaten ether adresleri yok.

ımza kampanyası kayıdında vardı ether adresı. hatta ben degısıklık yapmıstım ether adresınde. hatta hıc ether adresım yoktu benım sırf bunun ımza kampanyasına katılmak ıcın ugrasmıstım komple ether zıncırı ındıreyım dedım 120 gb tutuo bunla mı ugrasacam aq dıyıp myetherwallet ta acmıstım bı adres.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
çok güzel bir ico oldu. sonunda imzadan iyi bir kazanç gelicek heralde zaten ben en az 6 ay elimde tutarım coini bakalım ne kadar  gelicek.
açıkcası iyi bir yatırım alıcağını düşünüyordum ama  direk doldurmasıni beklemiyordum ne paralar gönderdiler. anlamadığım nasıl atıyorlar ben gönderdiğimde sürekli hata veriyor. haybeye fee ödedim kaçkere Smiley
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
https://etherscan.io/tx/0x6d5677d48aec263214bf57645c00edcea17824be7ac5ef4d667ae3ac33ef5102

anasının ki demek geldi içinden lan ne para var millete Cheesy

Buarada Kubra bu imzalar ne zaman hesaplanıcak bir bilgi varmı imzalarla ilgili bir duyuru olursa paylaşırsan iyi olur

İmzalar bugün yarın hesaplanır. Zaten 5 Eylül'e kadar tokenler oynatılamıyormuş. 50 mesajı tamamlamayanlar o zamana kadar tamamlasınlar.
full member
Activity: 392
Merit: 100

Hayırlı olsun kendisine.

Toplamda 1611 Adet Monetha token holder var.

https://etherscan.io/token/0xaf4dce16da2877f8c9e00544c93b62ac40631f16#balances
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
Adamlar tutup bu saatten sonra tüm katılımcılara gönderdikleri etherleri iade edip üst limit 10 katına çıkarıp eylül 15 de bir yeniden halka arz yapacağız deseler.
yine bu kadar ilgi toplarlar mı? böyle bir durumda bu gün alamayan yatırımcılar yeniden katılır mısınız?
hero member
Activity: 658
Merit: 500

anasının ki demek geldi içinden lan ne para var millete Cheesy

Buarada Kubra bu imzalar ne zaman hesaplanıcak bir bilgi varmı imzalarla ilgili bir duyuru olursa paylaşırsan iyi olur
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
 Alanlara hayırlı olsun.Alamayanlar da exchange girdiğinde fırsat kollamalı.Mutlaka alım fırsatı gelir zamanla .
sr. member
Activity: 561
Merit: 274
anında transfer edilebilecek diye yazmışlardı icodan önce. sanırım onlarda bu kadar buyuk bir ilgi olacagını tam hesaplayamadılar.
şimdi slackte yazmışlar anında dan kastımız 5 eylüldü diye.
full member
Activity: 279
newbie
Activity: 20
Merit: 0
bu iş çok canımı sıktı borsada onu bozdur bunu bozdur para oluşturduk alamadık max alım sınırı olmaması çok kötü oldu borsadan aynı fiyatına yada 0,20 dolara alma şansımız olur mu acaba
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
MTH Token Duyurusu Geldi!

MTH Token'lar 5 Eylül 2017'de TSİ 17:00'da Transfer Edilebilir Olacakmış.

Slack'ten aldım bilgiyi.

21 bin eth gönderen var. İnanılır gibi değil.  Roll Eyes Huh Huh

Monetha'sı gelmiş mi bilmiyorum ama eğer satın alabildiyse inanılmaz bir balina, satışın 5'te birini kapatmış tek başına. Alabilmiş mi acaba MTH token.

Buyrun. Çalışıyor.

Tebrikler, güle güle kullanın. Bol şans. Aramızdan alabilenler olduğunu görmek de ayrı güzel tabi.

Hayırlı olsun kendisine.

Bunu vermeniz iyi oldu, arkadaşlara söylemek istediğim de buydu. Gördüğünüz gibi adam 1.000$'ın üzerinde fee ödemiş işlemi onaylansın diye. Demek ki başka ICO'lar için "balinalardan birisi 25 bin $ fee ödedi" söylentisi gerçekmiş...

hero member
Activity: 574
İlk kez ICO'ya katılmaya çalışıp katılamayan arkadaşlar, endişelenmeyin etherleriniz cüzdanınıza geri gelecek. Muhtemelen işlem iptal edilecektir, benimki 1-1 buçuk saat sonra zaman aşımına uğradı şu an cüzdanda duruyor. Artık nasipse başka ICO'ya katılacağız
hero member
Activity: 658
zaten normal bir durum şuanda alamayanlar borsaya girdiğinde hemen almaya başlıcak . limitli olan icolar zaten parmakla sayılır .ama güzel bir ico oldu bakalım ödül olarak güzel bişeyler gelir umarım Smiley imzacı olarak  benim keyif yerinde açıkcası
full member
Activity: 146

Hayırlı olsun kendisine.
sr. member
Activity: 561
Merit: 274

legendary
Activity: 1218
Merit: 1000

Pages:
Jump to: