Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 70. (Read 60267 times)

legendary
Activity: 1554
Merit: 1334

Sizden daha yüksek fee ödeyenler önünüze geçmiş olamaz mı? Neticede herkes zaten ilk saniyelerinde işlem yapmaya çalıştı ve binlerce kişi yapabildi de. Blockchain bu kadar yoğunluk yaşadıysa böyle bir durum normal. Başka ICO'larda da yaşadık bunu. Monetha'nın şahısları kasıtlı olarak pending'de bırakma gibi bir durumu olduğunu düşünmüyorsunuz sanırım. Ethereum blockchain'inin problemleri. Kaç defadır aynısı yaşanıyor.

Doğrusu daha yüksek fee ödenebileceği ile alakalı bir bilgi yoktu sitelerinde. "Önerilen gas" yazıyordu. "Minimum gas" gibi bir ibare yoktu nihayetinde Smiley
Her neyse giremedik sonuç olarak, siz girecek miydiniz bilmiyorum ama umarum girmişsinizdir.

Pending olan eth'leri ne zaman geri gönderirler bu konuda bilginiz var mı?
full member
Activity: 392
Merit: 100
Olayın rezaleti ortada:

Block Height:(Pending)
TimeStamp: 00 hr 22 min 24 secs ago (Aug-31-2017 02:01:42 PM)

ICO başladıktan 1 dakika 42 saniye sonra yapılan bir işlem hala Pendingte. 250000 Gas ile yollandı.

Bunun açıklaması ne olabilir çok merak ediyorum. Tamam hadi softcap bitti gitti diyelim, hardcap 18 Dakika sürdü diyorsanız ICO başladıktan 1 dakika 42 saniye sonra verilen bir emir nasıl pendinte kalabilir?

Bunun monetha ekibi ile alakası yok , Ethereum network'un yoğun işlem zamanlarında hala ne kadar yetersiz olduğunu gösteren bir durum sadece. Metropolis güncellemesi ve ardından pos'a geçişle zamanla bu sıkıntılarda düzeltilecek elbet. Pending'te kalan işlemlerde elbet smart kontrat tarafından iptal edilip hesaplarınıza geri gönderilecektir.
full member
Activity: 146
Sizden daha yüksek fee ödeyenler önünüze geçmiş olamaz mı? Neticede herkes zaten ilk saniyelerinde işlem yapmaya çalıştı ve binlerce kişi yapabildi de. Blockchain bu kadar yoğunluk yaşadıysa böyle bir durum normal. Başka ICO'larda da yaşadık bunu. Monetha'nın şahısları kasıtlı olarak pending'de bırakma gibi bir durumu olduğunu düşünmüyorsunuz sanırım. Ethereum blockchain'inin problemleri. Kaç defadır aynısı yaşanıyor.

Günümüz potansiyeli olan ICO'lara göre 95K Hardcap belirleyen bir ekibin daha homojen bir kitleye erişmesi için Max Alım Limiti koyması gerekirdi. Ve yine ekip tarafından GAS miktarıyla yolladı çoğu pendingte kalan.
sr. member
Activity: 364
Merit: 253
az önce bakayım dedim, gözlerim yanılmadıysa adamlar 2500000 gas limit ile gönderim yapan vardı. böyle olunca yazan alt limit geride kaldı.

demekki farklı açıdan bakarsak iyi bir proje 18 dk da bitti, borsalardan temin edip uzun süreli beklenebilir. ytd.
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
Bence kafaya takmayın çoğu ICO gibi exchange başlayınca daha ucuza alabileceğiz. Sanırım Türkçe forumunda alabilen olmadı? Herkes alamadım diye yazmış.

Asıl Aventus ve Kik mesajlaşma uygulamasının ICO larına bakmak lazım.. Onlar çok daha profesyonel. 1 tane yakışıklı adamı videolarda oynatmakla olmaz bu iş.

Ne yani o çocuğa mı verdiler ETH'leri? Hem de 98 bin tanesini? Ne alaka anlamadım.   Cheesy

Exchange'lere çıkınca dediğiniz gibi belki daha ucuza fırsat bile gelebilir, genelde geliyor. Belli olmaz.

Nasıl hardcap oldu? sitede hala hardcap e ulasilmadi görünüyor. Benim de tx 31 dakikadır pending te bekliyor

Hard cap ilan edildi, site güncel değildir o bağlamda.

ilk ico deneyimim başarısızlıkla sonuçlandı hep böyle mi oluyor yoksa bana mı denk geldi
size denk geldi hocam. normalde ether hızlıdır ama bugün aşırı yogunluk oldu bu icoya. balinalar dadandı sanırım. önümüzdeki icolara bakacağız artık.

Niye hocam, kaç tane büyük çaplı ICO'da hep aynısı oldu. Status mu ne hele onda saatlerce global ETH işlemi yapamadık ya unuttunuz mu.

legendary
Çok komik. Dalga geçer gibiler. Türkiye konusunda bir uyarı yoktu hiç bir yerde. Şimdi "Users from your region not allowed to participate in crowdsale". Oldu canım.
Ülkemi fransa yaptım adres verdi gönderim için. Oraya da göndermem riske giremem...
tarayıcınız nedir acaba? internet explorer mı? opera mı ? chrome mu ? firefox mu?
Chrome'da ülke kabul etmedi. Firefox'a geçtim aynı. PC'yi değiştirip opera'da denedim ülkeyi kabul etti bu sefer, gönderdim. Ama halen pending. Özellikle ülke kabul etmeme durumu tamamen ekibin saçmalığı.
Zaten 2 dakika içinde soft cap doldu, şaştım kaldım Smiley
hero member
Activity: 756
Merit: 500
ilk ico deneyimim başarısızlıkla sonuçlandı hep böyle mi oluyor yoksa bana mı denk geldi
size denk geldi hocam. normalde ether hızlıdır ama bugün aşırı yogunluk oldu bu icoya. balinalar dadandı sanırım. önümüzdeki icolara bakacağız artık.
sr. member
Olayın rezaleti ortada:

ICO başladıktan 1 dakika 42 saniye sonra yapılan bir işlem hala Pendingte. 250000 Gas ile yollandı.

Bunun açıklaması ne olabilir çok merak ediyorum. Tamam hadi softcap bitti gitti diyelim, hardcap 18 Dakika sürdü diyorsanız ICO başladıktan 1 dakika 42 saniye sonra verilen bir emir nasıl pendinte kalabilir?

arkadaşlar pending te olanlar geri mi verilecek? bilen var mı?
benimkide gitmedi hala pending yazıyor, umarım yollarlar ethleri geri.

birde yazdıgım mesajlar neden siliniyor?

Tabiki de onlar geri yollanacak, kafanızı ona takmayın. Geri iade edilecek askıda kalan ödemeler.

Ya böyle ciddi rakam toplayan ne ICO varsa kaç kez aynısı yaşandı. Hep aynı olay Ethereum ağında.
full member
Activity: 405
Merit: 104
Nasıl hardcap oldu? sitede hala hardcap e ulasilmadi görünüyor. Benim de tx 31 dakikadır pending te bekliyor
legendary
İlk 95 bin eth'den sonra onlara ulaşan eth'ler geri gönderilecek deniyordu.
member
Activity: 82
Merit: 10
Bounty Manager
Bence kafaya takmayın çoğu ICO gibi exchange başlayınca daha ucuza alabileceğiz. Sanırım Türkçe forumunda alabilen olmadı? Herkes alamadım diye yazmış.

Asıl Aventus ve Kik mesajlaşma uygulamasının ICO larına bakmak lazım.. Onlar çok daha profesyonel. 1 tane yakışıklı adamı videolarda oynatmakla olmaz bu iş.
newbie
Activity: 6
Merit: 0
Çok komik. Dalga geçer gibiler. Türkiye konusunda bir uyarı yoktu hiç bir yerde. Şimdi "Users from your region not allowed to participate in crowdsale". Oldu canım.
Ülkemi fransa yaptım adres verdi gönderim için. Oraya da göndermem riske giremem...
tarayıcınız nedir acaba? internet explorer mı? opera mı ? chrome mu ? firefox mu?
sr. member
Activity: 476
Merit: 250

Tekrar iade ederler
newbie
Activity: 45
benimkide gitmedi hala pending yazıyor, umarım yollarlar ethleri geri.

birde yazdıgım mesajlar neden siliniyor?
newbie
Activity: 27
full member
Activity: 203
Merit: 101
legendary
Olayın rezaleti ortada:

Katılıyorum. Nerde kaldı eth'Nin hızlı gönderimi? Hava civa...
sr. member
Kubra Dam
Gönderdiğimiz paralar ne olacak geri alabilecek miyiz? İşlem hala pendingde??

Tabiki de o konuda merak etmeyin, geri gönderilecek yolladığınız ETH'ler.
full member
Activity: 146
Olayın rezaleti ortada:

member
Activity: 82
Merit: 10
Bounty Manager
Ben 30. saniyede gönderdim parayı nasıl pendingde kalabilir ki?
Pages:
Jump to: