Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 74. (Read 60267 times)

legendary
Activity: 1554
Merit: 1334

Sign up butonu yok?

Normalde buton var. Diğer arkadaş da sordu. Cache falan temizlemeniz lazım, çerez falan kalmasın bilgisayarınızda. Olmadı başka browser deneyin, o da olmadı başka bir bilgisayar deneyin. Normalde o buton var şu anda çünkü.

https://www.monetha.io/en/crowdsale
Öyle bir buton yok. 5 tarayıcı 3 pc de denedim.
sr. member
Activity: 644
Merit: 271

ETH linki YouTube videosu geldi.

https://www.youtube.com/watch?v=s3GCgunlDss

kubra hocam iki link vermişiniz ikisininde saati farklı hangisi.Birde kayıt demişsiniz onu bulamadım.ICO başlayıncamı çıkacak kayıt

Hangi iki link anlamadım hocam? Mesajımın linkini atarsanız düzeltelim hatalı bir şey varsa.

20 dakika sonra başlıyor, TSİ 17:00.

Sign up butonu yok?

Normalde buton var. Diğer arkadaş da sordu. Cache falan temizlemeniz lazım, çerez falan kalmasın bilgisayarınızda. Olmadı başka browser deneyin, o da olmadı başka bir bilgisayar deneyin. Normalde o buton var şu anda çünkü.

sr. member
Monetha Facebook'ta Canlı Yayında!

ETH adresinin son hanelerini paylaşacaklar birazdan.

https://www.facebook.com/Monetha.io/videos/528306297512575/

Cevaplarınız için teşekkür ederim . İCO kayıt sayfasında türkçe karakter girişi sıkıntı yaratmaz demi ?
ve bu MEW güvenilir bir cüzdan mıdır ? sonuçta internet üzerinden hizmet veren online bir platform

MEW gayet güvenlidir, bilgileri başkasının eline geçirtmezseniz.

Türkçe karakter... Bilemedim, gerekirse Türkçe karakter kullanmayın yani.

Şu an signup butonu yok?

Cache falan temizlemeniz lazım, çerez falan kalmasın bilgisayarınızda. Olmadı başka browser deneyin, o da olmadı başka bir bilgisayar deneyin. Normalde o buton var şu anda çünkü. Aynı problemi başkaları da yaşıyor.
member
Activity: 82
Merit: 10
Bounty Manager
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Blok güncellemesini kaçırmamak adına sabahtan bu yana MIST' i açık tutuyorum. Bir 3 ETH' de ben sallayacağım icoya. Umarım yetişebiliriz yoğunluktan geç kalmayız.

Bu arada arkadaşlar, yoğunluktan transaction'larınızın patlamaması için gas limitlerinizi yönergelere uygun tutun. Önerilen gas limit 250.000' dir.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
kubra hocam iki link vermişiniz ikisininde saati farklı hangisi.Birde kayıt demişsiniz onu bulamadım.ICO başlayıncamı çıkacak kayıt
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334

Katılacak arkadaşlar için ÖNEMLİ bir nokta.

Sayfada "signup for the crowdsale" diye bir buton var sol tarafta altta kalıyor.

Oraya şimdiden tıklayıp gerekli bilgileri doldurmanız gerekli. Bunu lütfen atlamayın.

ICO başladıktan sonra unutursanız muhtemelen baya zaman kaybı yaşamış olacaksınız.  

Yeni üye olan arkadaşlar!

Lütfen SCAM durumlarına karşı önceki sayfalarda yazdığımız durumlara karşı dikkatli olunuz.

Gerçek web sitesi https://www.monetha.io/ ve bunun dışındaki benzer isimdeki sitelerin hepsi sahte.

Arkadaşlar forumda mesaj gönderme sınırımı var ? ikinci mesajı göndermek için öncekinden sonra belli bir süre beklemek mi gerekiyor?
(az önce gönderdiğim mesaj belli bir süre beklemeniz gerekir diye gönderilmedi de - sanırım Nexbie old. için böyle birşey yaptı)

Yeni üye olduğunuz için birkaç dakika geçmeden yeni bir mesaj atamıyorsunuz arka arkaya.

etherleri myetherwallete yolladım. kahvemi aldım muzigi açtım keyfim yerinde,satışın başlamasını bekliyorum.ilk gündne hardcap yapması çok zor bir ihtimal değil aslında yoğun bir ilgi olacak diye düşünüyorum.tek derdim  %20 bonustan yararlanabilmek. bu kadar bekleyipte bonusu alamazsam büyük hayal kırıklığı olacak.
belirtilen 250.000 gas limitinin üstünde bir limit belirlesem mi diye düşünüyorum. bi fikri olan var mı acaba?

Dostum orası sana kalmış, neticede gas limit daha hızlı işlem olsun diye var, ister 260 bin girersin, ister 300 bin. Neyi gözden çıkartıyorsan artık.

etherleri myetherwallete yolladım. kahvemi aldım muzigi açtım keyfim yerinde,satışın başlamasını bekliyorum.ilk gündne hardcap yapması çok zor bir ihtimal değil aslında yoğun bir ilgi olacak diye düşünüyorum.tek derdim  %20 bonustan yararlanabilmek. bu kadar bekleyipte bonusu alamazsam büyük hayal kırıklığı olacak.
belirtilen 250.000 gas limitinin üstünde bir limit belirlesem mi diye düşünüyorum. bi fikri olan var mı acaba?

250k gereğinden fazla bence. Bı sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Çıkarsa da bonusu devam ettirirler bence. Bancor gibi bı kitlenme sorunu olmaz bence.

Emin olamayız ki, 250k ile ilk 28.000 ETH arasına girilemeyebilir. Çok fazla katılım olacağını düşünürsek.

% 20 bonus hakkında bilgi verebilirmisiniz acaba

Satış maksimum 98.000 ETH toplamayı hedefliyor, eğer ilk 28.000 ETH'lik yatırımcıların olduğu yere girebilirseniz ETH başına 2.000 yerine %20 bonusla 2.400 MTH token gönderilecek. Burda da çabuk olmak ve işlemin onay alması ön plana çıkacak.

Şu an signup butonu yok?
newbie
Activity: 47
Merit: 0
Cevaplarınız için teşekkür ederim . İCO kayıt sayfasında türkçe karakter girişi sıkıntı yaratmaz demi ?
ve bu MEW güvenilir bir cüzdan mıdır ? sonuçta internet üzerinden hizmet veren online bir platform
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
ico için bittrexten ETH aldım parayı MEW adresime göndermek istiyorum ama 24 saatlik çekim sınırını aştınız daha sonra deneyin diyor. Ben şimdiye kadar hiç para çekmedim. Ne yapabilirim şuan ?
sr. member
artık bu sahte site olayı nerdeyse he icoda görülüyor özellikle de ses getiren potansiyel olan icolarda, herkes dikkatli olsun ve gerekirse 3 sefer kontrol etsin adresi yoksa boşa gider etherler. bide sorum olacak etheri yolladığımız zaman hemen hesaba gelecek mi tokenler yoksa daha sonra mı alacağız ?

Video gelecek birkaç dakika sonra ve orada kontrat adresinin bir kısmı veya tamamı verilecek. Yani ETH gönderimi yaparken, site hack'lense bile insanlar esas adresin ne olduğunu bilip ona göre hareket edebilecek.

ETH yollandığı zaman anında gelecek hesaba MTH token'lar.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
artık bu sahte site olayı nerdeyse he icoda görülüyor özellikle de ses getiren potansiyel olan icolarda, herkes dikkatli olsun ve gerekirse 3 sefer kontrol etsin adresi yoksa boşa gider etherler. bide sorum olacak etheri yolladığımız zaman hemen hesaba gelecek mi tokenler yoksa daha sonra mı alacağız ?
sr. member

Katılacak arkadaşlar için ÖNEMLİ bir nokta.

Sayfada "signup for the crowdsale" diye bir buton var sol tarafta altta kalıyor.

Oraya şimdiden tıklayıp gerekli bilgileri doldurmanız gerekli. Bunu lütfen atlamayın.

ICO başladıktan sonra unutursanız muhtemelen baya zaman kaybı yaşamış olacaksınız.  

Yeni üye olan arkadaşlar!

Lütfen SCAM durumlarına karşı önceki sayfalarda yazdığımız durumlara karşı dikkatli olunuz.

Gerçek web sitesi https://www.monetha.io/ ve bunun dışındaki benzer isimdeki sitelerin hepsi sahte.

Arkadaşlar forumda mesaj gönderme sınırımı var ? ikinci mesajı göndermek için öncekinden sonra belli bir süre beklemek mi gerekiyor?
(az önce gönderdiğim mesaj belli bir süre beklemeniz gerekir diye gönderilmedi de - sanırım Nexbie old. için böyle birşey yaptı)

Yeni üye olduğunuz için birkaç dakika geçmeden yeni bir mesaj atamıyorsunuz arka arkaya.

Dostum orası sana kalmış, neticede gas limit daha hızlı işlem olsun diye var, ister 260 bin girersin, ister 300 bin. Neyi gözden çıkartıyorsan artık.

250k gereğinden fazla bence. Bı sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Çıkarsa da bonusu devam ettirirler bence. Bancor gibi bı kitlenme sorunu olmaz bence.

Emin olamayız ki, 250k ile ilk 28.000 ETH arasına girilemeyebilir. Çok fazla katılım olacağını düşünürsek.

Satış maksimum 98.000 ETH toplamayı hedefliyor, eğer ilk 28.000 ETH'lik yatırımcıların olduğu yere girebilirseniz ETH başına 2.000 yerine %20 bonusla 2.400 MTH token gönderilecek. Burda da çabuk olmak ve işlemin onay alması ön plana çıkacak.
sr. member
Activity: 561
Merit: 274
başlık çoşmuş sanırım  globaldeki diger dilleri 3 e 5 e katladı turkçe çeviri sayfası.bende heyecanla bekliyorum umarım hepimiz için kazanclı bir yatırım olur ve ilk gunden hardcap yapar.
newbie
anladım teşekkürler. aynen ben de kaçırırsam üzüleceğim açıkçası inşallah buradaki herkes alır bonusu.  birde bu forumda kişi etiketleme nasıl oluyor ?
hero member
Activity: 896
Merit: 630

bende bancordaki sıkıntıdan dolayı bu soruyu sormuştum 250.000 ortalamanın bayaa üstünde ama olurda benim gibi bir çok kişi bonustan yararlanmak amacıyla  limitleri artırır diye düşünmüştüm.
cevabınız için teşekkürler.
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
etherleri myetherwallete yolladım. kahvemi aldım muzigi açtım keyfim yerinde,satışın başlamasını bekliyorum.ilk gündne hardcap yapması çok zor bir ihtimal değil aslında yoğun bir ilgi olacak diye düşünüyorum.tek derdim  %20 bonustan yararlanabilmek. bu kadar bekleyipte bonusu alamazsam büyük hayal kırıklığı olacak.

Valla ben 400k ile falan yollıyabilirim. Şuan kararsızım o konuda yollıcaklarım yanında hiç kalıyor zaten umarım bi sakatlık çıkmaz. Ben de tamamen sizin gibiyim kahvemi aldım müziğimi açtım ethlarım hazır 5i bekliyorum.  Grin
hero member
Activity: 756
Merit: 500
Soft cap: 28.000 ETH - Soft cap'e kadar 1 ETH - 2400 MTH
Hard cap: 95.000 ETH - Soft cap geçildikten sonra 1 ETH - 2000 MTH
Yani ilk 28k eth gönderenler %20 daha fazla alacak.
newbie
hero member
Activity: 756
Merit: 500

hero member
Activity: 896
Merit: 630
etherleri myetherwallete yolladım. kahvemi aldım muzigi açtım keyfim yerinde,satışın başlamasını bekliyorum.ilk gündne hardcap yapması çok zor bir ihtimal değil aslında yoğun bir ilgi olacak diye düşünüyorum.tek derdim  %20 bonustan yararlanabilmek. bu kadar bekleyipte bonusu alamazsam büyük hayal kırıklığı olacak.
Pages:
Jump to: