Katılacak arkadaşlar için ÖNEMLİ bir nokta.
Sayfada "signup for the crowdsale" diye bir buton var sol tarafta altta kalıyor.
Oraya şimdiden tıklayıp gerekli bilgileri doldurmanız gerekli. Bunu lütfen atlamayın.
ICO başladıktan sonra unutursanız muhtemelen baya zaman kaybı yaşamış olacaksınız.
https://www.monetha.io/en/crowdsale
Yeni üye olan arkadaşlar!
Lütfen SCAM durumlarına karşı önceki sayfalarda yazdığımız durumlara karşı dikkatli olunuz. Gerçek web sitesi https://www.monetha.io/ ve bunun dışındaki benzer isimdeki sitelerin hepsi sahte.
Arkadaşlar forumda mesaj gönderme sınırımı var ? ikinci mesajı göndermek için öncekinden sonra belli bir süre beklemek mi gerekiyor?
(az önce gönderdiğim mesaj belli bir süre beklemeniz gerekir diye gönderilmedi de - sanırım Nexbie old. için böyle birşey yaptı)
Yeni üye olduğunuz için birkaç dakika geçmeden yeni bir mesaj atamıyorsunuz arka arkaya.
etherleri myetherwallete yolladım. kahvemi aldım muzigi açtım keyfim yerinde,satışın başlamasını bekliyorum.ilk gündne hardcap yapması çok zor bir ihtimal değil aslında yoğun bir ilgi olacak diye düşünüyorum.tek derdim %20 bonustan yararlanabilmek. bu kadar bekleyipte bonusu alamazsam büyük hayal kırıklığı olacak.
belirtilen 250.000 gas limitinin üstünde bir limit belirlesem mi diye düşünüyorum. bi fikri olan var mı acaba?
Dostum orası sana kalmış, neticede gas limit daha hızlı işlem olsun diye var, ister 260 bin girersin, ister 300 bin. Neyi gözden çıkartıyorsan artık.
etherleri myetherwallete yolladım. kahvemi aldım muzigi açtım keyfim yerinde,satışın başlamasını bekliyorum.ilk gündne hardcap yapması çok zor bir ihtimal değil aslında yoğun bir ilgi olacak diye düşünüyorum.tek derdim %20 bonustan yararlanabilmek. bu kadar bekleyipte bonusu alamazsam büyük hayal kırıklığı olacak.
belirtilen 250.000 gas limitinin üstünde bir limit belirlesem mi diye düşünüyorum. bi fikri olan var mı acaba?
250k gereğinden fazla bence. Bı sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Çıkarsa da bonusu devam ettirirler bence. Bancor gibi bı kitlenme sorunu olmaz bence.
Emin olamayız ki, 250k ile ilk 28.000 ETH arasına girilemeyebilir. Çok fazla katılım olacağını düşünürsek.
% 20 bonus hakkında bilgi verebilirmisiniz acaba
Satış maksimum 98.000 ETH toplamayı hedefliyor, eğer ilk 28.000 ETH'lik yatırımcıların olduğu yere girebilirseniz ETH başına 2.000 yerine %20 bonusla 2.400 MTH token gönderilecek. Burda da çabuk olmak ve işlemin onay alması ön plana çıkacak.