Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 71. (Read 60267 times)

legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
o ne heyecandı arkadaş o kadar bekledik etherleri gönderdik gitmedi arkadaş gitmedi hayret bişey ya ico hardcap oldu , etherler hala pendingte takılı kaldı bundan sonra gitme ihtimali yok sanırım, katılabilen arkadaşları tebrik ediyorum. ben böyle bişey görmedim girenler kafadan 3x yaptı sanırım hayırlı uğurlu olsun.imzadan gelirse onunla idare edeceğiz artık
newbie
Activity: 47
Merit: 0
bu saatten sonra geri göndersinlerde başka bişey istemem. Resmen kursağımda kaldı
sr. member
Activity: 406
Merit: 259
20 dakkadır pending, ico bitti bizimki hala gidecek ne diyelim sağlık olsun
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
ICO bitti herkese geçmiş olsun. Bundan sonra imza kampanyasında ne kadar dağıtacaklar ona bakacağız artık.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
crowdsale sona erdi benim gönderdiğim para ne olacak? pendingde kaldı para
iade edilecek hocam. şansınıza küsün. bende katılamadım zaten. deli gibi bi talep vardı. gördüğüm kadarıyla kabul edilenden çok edilmeyen var zaten. borsaya girince alacağız artık.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Çoğumuzun ödemeler hala pending. Umarım bitmiştir de geri iade ederler parayı. Böyle acemilik olmaz. Türkiye'yi kabul etmedi tarayıcı değiştir vs vs....
member
Activity: 82
Merit: 10
Bounty Manager
Kubra Dam
Gönderdiğimiz paralar ne olacak geri alabilecek miyiz? İşlem hala pendingde??
full member
Activity: 168
Merit: 100
form doldurma 15saniye, coin yollama 15 saniye, softcap bitisi 15 saniye Smiley
sr. member
Activity: 357
Merit: 250
ne oldu anlamadım iilk gun softcap e ulaşılır diyodum 20 dkkada ico kapandı.
newbie
pendingde kalanlar ne olacak şimdi bilen yorumlasın Allah aşkına
newbie
Activity: 6
ya bende ülkeyi değiştirince adres verdi ama gönderdim imtoken den hala processing diyor. Hardcap olur birazdan sanırım katılamayacağız galiba bu gidişle vaziyet öyle gösteriyor
okuduğum kadarı ile a.b.d. ve singapur dışında sorun çıkmaması gerekiyor hangi tarayıcıdan giriyorsunuz operadan mı?
sr. member
Activity: 561
Merit: 274
19 dakikada hardcape ulaşıldı!!!!!
sr. member
Activity: 364
Merit: 253
hevesi kursakta bıraktı açıkcası, artık exchange borsalarında alıp bekleyeceğiz. yine ilk alan çok kazanacak gibi duruyor.
full member
Activity: 392
Merit: 100
18 dakikada bitti inanılmaz bir durum. Borsada kafadan 10x görürüz gibi geliyor bana ne dersiniz ?
newbie
myether den göndermeye çalıştım düğüme bağlanamadı uyarısı verip durdu en az 5 kez, en sonunda gönderdim o da 6 dk dır pending de ,,,,,o kadar da inanmıştım
full member
Activity: 405
Merit: 104
Yes i am sure make transaction  butonuna bastığım halde işlem ilerlemiyor MEW mi kilitlendi?
sr. member
Activity: 644
Merit: 271

HARD CAP'E ULAŞILDI. 98.000 ETH 18 DAKİKADA TAMAMLANDI!

member
Activity: 82
Merit: 10
Bounty Manager
crowdsale sona erdi benim gönderdiğim para ne olacak? pendingde kaldı para
hero member
Activity: 756
Merit: 500
ben böyle bi şey görmedim anasını satayım. o neydi oyle 1.dakikada softcap yaptı 2 dakika içindede hardcapa ulaşacak gibi görünüyor. adamlar nasıl bi güven vermişse artık.
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
ether takip adresi verebilecek var mı? ne kadar topladı? ne kadar kaldı hardcap için?

95 bin ETH şu anda.

https://etherscan.io/address/0x00832a758a781055ac19b5f9bf553db8bb9db32d
Pages:
Jump to: