Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 76. (Read 60267 times)

newbie
Activity: 47
Merit: 0
ico katılımında % lik bonus nedir ve kaçtır ?
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Son 3 saat kaldı. İcoya katılmak için ön kayıt vs bı şey var mı? Bi de gas limiti kaç yapalım? Softcap bonusunu kacirmak istemiyorum.

Gas limit 250.000 diye biliyorum.
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
Son 3 saat kaldı. İcoya katılmak için ön kayıt vs bı şey var mı? Bi de gas limiti kaç yapalım? Softcap bonusunu kacirmak istemiyorum.
hero member
Activity: 728
Merit: 501
Global forumu takip edebildiğim kadarıyla,orada da büyük bir ilgi var ama primalbasede erkenden hardcap yaptı yani aynısı yine olabilir hazırlıklı olmak lazım.
sr. member
Activity: 364
Merit: 253
Ico bugün başlıyor whatsapp gruplarında v.s öyle yorumlar okudumki 17.00 da başlayan ico sanki 17.01 de bitecek havası var.Umuyorum hayal kırıklığına uğratmaz bizi.

açıkcası ben de umutluyum, tabi herkes kendi yatırımından sorumludur. eğer gerçekten çalışırsa sistemde uygun şekilde çalışırsa, baya iyi yerlere gelme potansiyelleri var.

ben bu kayıt aşamasındaki bilgilerin istenmesinin sebebini merak ediyorum. ilerde bu bilgiler kullanılarak bir müşteri database oluşturulabilir, bunu da zamanla göreceğiz.
legendary
Bu ilgi sadece Türkiye'de mi var yoksa cidden proje sağlam mı ? En son primalbasede bu gazı verdi millet elimizde patladı. Bunda da aynı şeyi yaşamak istemiyorum.
hero member
Activity: 728
Merit: 501
Ico bugün başlıyor whatsapp gruplarında v.s öyle yorumlar okudumki 17.00 da başlayan ico sanki 17.01 de bitecek havası var.Umuyorum hayal kırıklığına uğratmaz bizi.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Arkadaşlar slackte sahte sitelerle ilgili sık sık duyuru yayınlıyorlar. Adamlar monetha.co diye bir site açmışlar bire bir kopyalamışlar, kimsenin maddi kayba uğramaması adına lütfen dikkatli olalım.
Aynen. Sürekli twitterdan vs videolu yazılı açıklama yapıyor adamlar.

https://www.monetha.io/en/crowdsale

Resmi site burasıdır.
sr. member
Activity: 406
Merit: 259
Arkadaşlar slackte sahte sitelerle ilgili sık sık duyuru yayınlıyorlar. Adamlar monetha.co diye bir site açmışlar bire bir kopyalamışlar, kimsenin maddi kayba uğramaması adına lütfen dikkatli olalım.
newbie
Activity: 20
Doğum tarihi bilgilerini sallama yapsak sıkıntı çıkar mı ve türkiyeden ödeme kabul etmezlerse ne yapıcaz
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Umarım balinanin biri gelip ne var ne yok toplayıp gitmez...
full member
Activity: 203
Merit: 101
26 sayfadır okuyorum gözlerimi kaybetmek üzereyim. Becerebilirsek gireceğiz ico olayına Hayırlısı diyelim  Wink
newbie
Activity: 27
Kick ve Monetha arasında kalmıştım aynı zamanda yapılan ICO olmaları sebebi ile ilk yatırımı bunlara yapacağım. Umarım getirili olur.
newbie
Activity: 6
Token satışının başlamasına 5 saat kalmış gibi gözüküyor an itibariyle. Bende elimde ki 2 ETH'yi yatırıp bayrama giriş yapmak istiyorum çünkü baya sıkıcı bir hal almaya başladı bu coinler.

Bir türlü kar edemez olduk eskiden hangi coine girsek yüzde 10 - yüzde 20 karla çıkardık.
kar edemez olduk derken takas-exchange-trade  işlemlerini mi kastettiniz acaba? 2 eth karşılığı hisse/oran miktarı ortalama ne kadar olur az çok belirli midir? bu ne kadar süre sonra belirli olur ? geri sayım bitince direk yatırım yapan ile bekleyip yatırım yapan arasında bir farklılık oluşur mu? oluşursa ne gibi bir farklılık oluşur/oluşabilir,  yatırımda oranlar doğrusal mıdır yoksa çarpanlı mı? yani örneğin 1 eth karşılığı 100 birim monetha kağıt iken, 2 eth karşılığı 200 birim monetha kağıt, gibi midir yoksa 1 eth karşılığı 100 birim monetha kağıt,, 2 eth karşılığı 250 birim monetha kağıt, gibi midir ? yada nasıldır ? yaklaşık 4,5 saat Smiley
legendary
Token satışının başlamasına 5 saat kalmış gibi gözüküyor an itibariyle. Bende elimde ki 2 ETH'yi yatırıp bayrama giriş yapmak istiyorum çünkü baya sıkıcı bir hal almaya başladı bu coinler.

Bir türlü kar edemez olduk eskiden hangi coine girsek yüzde 10 - yüzde 20 karla çıkardık.
Bountysi olan coinler genelde öyle oluyor hocam. Bol keseden dağıtıyorlar sonrada direk satınca fiyat çakılıyor.ico fiyatına gelene kadar geçen zaman ölüm gibi oluyor.
sr. member
Activity: 854
Merit: 267

newbie
Monetha hakkında bir kaç spekülasyon duydum, doğruluk teyidi var mı?

Spekülasyonuda yazsaydınız bizde duyardık nasıl bir spekülasyon olduğunu. Laf olsun diye yazıp kenara çekiliyorsunuz.

Böyle bir şey gerçek ise ico sağlam yatırım alacak demektir. Ico sürecini baltalamak isteyenler varsa, kendilerinin ne kadar yatırım yapacağına bakmak lazım.

Yanılabilirim fakat bana Bancor gibi, yoğun ilgiden Ethereum blockchain'i kilitleyecek gibi geliyor Monetha.

Bancor ico zamanı contract adresine yapılan yoğun transaction'lar sebebiyle bir çok kişinin işlemi zaman aşımına uğramıştı.

Bancor gibi olacaksa kaçarak uzaklaşın yav. Yatırımcısına kar ettirmedi bancor, eth değeri olarak halen altta. Bence de biraz gidişatı izleyip göndermek daha doğru olacaktır.
gidişatı izleyelim derken geç kalınabilir mi acaba ? ortalama ne kadar bir süre kastettiniz?
newbie
minimum yatırım tutarı için 0.5 -1 eth denilmekte anladığım kadarıyla, daha az bir tutar ile yatırım yapabilmenin imkanı var mıdır ? varsa nedir
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Stake'leri hesaplamamaları hayrımıza oldu gibi. Çok kasıntı olan olmadı bounty'de imzalara. Deliler gibi kasan olmayacak gibi görünüyor. 1 haftaya da biter bunun ico'su zaten. Eğer hardcap'i yakalayamazsa uzayacak ama yine de kasan olmaz diyorum.

Stake leri hesapladıklarından emin misiniz?
bounty sayfasında yayılnadıkları excell de herhangi bir değişiklik göremedim ben.
ICO bitene kadar 50 post dışında başa bir kuralı var mıydı bunun?
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Stake'leri hesaplamamaları hayrımıza oldu gibi. Çok kasıntı olan olmadı bounty'de imzalara. Deliler gibi kasan olmayacak gibi görünüyor. 1 haftaya da biter bunun ico'su zaten. Eğer hardcap'i yakalayamazsa uzayacak ama yine de kasan olmaz diyorum.

50 mesaj atmak çok zor olmasa gerek zaten bu arada ''kasıntı olmak'' ile tam olarak ne anlatmak istediğinizi anlayamadım biraz daha açarsanız iyi olur forumdaki beklenti ilk günden hard cap bile yapabileceği yönünde  Grin
Pages:
Jump to: