Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 78. (Read 60267 times)

sr. member
Activity: 644
Merit: 271

Monetha ICO başlangıcına çok kısa bir süre kaldı!

Yarın TSİ 17:00'da Başlıyoruz Arkadaşlar!

Sitede sayaç da mevcut: https://www.monetha.io/en/crowdsale

https://twitter.com/Monetha_io/status/902892215764230145

Monetha hakkında bir kaç spekülasyon duydum, doğruluk teyidi var mı?

Spekülasyonuda yazsaydınız bizde duyardık nasıl bir spekülasyon olduğunu. Laf olsun diye yazıp kenara çekiliyorsunuz.

Böyle bir şey gerçek ise ico sağlam yatırım alacak demektir. Ico sürecini baltalamak isteyenler varsa, kendilerinin ne kadar yatırım yapacağına bakmak lazım.

Yanılabilirim fakat bana Bancor gibi, yoğun ilgiden Ethereum blockchain'i kilitleyecek gibi geliyor Monetha.

Bancor ico zamanı contract adresine yapılan yoğun transaction'lar sebebiyle bir çok kişinin işlemi zaman aşımına uğramıştı.

Bancor gibi olacaksa kaçarak uzaklaşın yav. Yatırımcısına kar ettirmedi bancor, eth değeri olarak halen altta. Bence de biraz gidişatı izleyip göndermek daha doğru olacaktır.

bonus olayından faydalanmak için ben bu riski göze alacagım. bu yarım ağızla bişeyler duydum diye gelen arkadaşlar az biraz endişelendiriyor ama globalde kontrol edince,ben  pekte goremiyorum çekinceli insanları.tam olarka ne duydugunuda açıklamamış arkadaşımız.eger whitepaperındaki çok küçük tutarsızlıktan bahsediyorsa telegramdan sorunun cevabını verdiler.

yok eger baska bir şey varsa duymak isterim.

Ben de twitterdan duydum danışmanlarından birisi ayrılacakmış ama dağıtımdan sonra açıklayacaklarmış, doğruluk teyidi var mı diye sordum önceki sayfalarda monetha için yaptığım o kadar bilgilendirici ve güzel yorumdan sonra bu lafları hakketmiyorum. Bana yinede pek inandırıcı gelmedi ama soralım dedik.

Danışmanlardan bir tanesi ayrılabilir bunda ne var ki, ekipten de birisi ayrılabilir. Bunlar çok ciddi şeyler değil bence, 1 kişinin ayrılmasıyla kıyamet kopacaksa zaten orda zayıflık var demektir. Önemli olan geniş bir kadroya ve ekibe sahip olmak zaten. Monetha'da da bence bu mevcut.

Arkadaşlar gördüğüm, okuduğum kadarıyla ICO hızlı ilerleyecek. Yarın akşam gireceğiz inşallah. Lakin yarın arefe malum. O saatlerde pc başında olamayabiliriz. İlk aşama sizce ne kadar sürer? Hemen bir iki saatte dolar mı ne dersiniz?

95.000 ETH önemli bir hard cap, bunu şu ana kadar toplayabilmiş proje sayısı çok az. Bir yandan da bonus olayı falan mevcut. En iyi kararı sizler vereceksiniz artık, yapacak bir şey yok.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
Proje güzel ama 0,155 cent birim fiyatı 402m toplam coin düşündürüyor insanı.Waves ayarına falan gelse marketcap ı dahi 2 kat falan anca kazandırıyor.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
son 1 gün iconun hızlı ilerlemesini umut ediyoruz. bu aralar icolar çok uzun sürüyor doğal olarak bizde zaman kaybı yaşıyoruz bu öyle olmaz umarım.

Forumda bu proje için ilk günden hardcap yapabileceği yönünde beklenti var bunu gerçekleştirebilirler mi emin değilim ama böyle bir potansiyelleri olduğuna göre fazla bekletecekleri sanmıyorum.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
Az önce tanıtımını izledim kesinlikle yatırım yapacağım paypal kıyaslaması falan çok hoşuma gitti. Böyle reel gerçekten uygulama alanı olan yaratılmış proje kesinlikle tutar.
Dikkatimi çeken ise co founder olan arkadaş manken falan galiba  Grin
hero member
Activity: 698
Merit: 506
son 1 gün iconun hızlı ilerlemesini umut ediyoruz. bu aralar icolar çok uzun sürüyor doğal olarak bizde zaman kaybı yaşıyoruz bu öyle olmaz umarım.
full member
Activity: 202
Merit: 100
Monetha ICO'ya nasıl katılacağız?  Arkadaş adım adım anlatmış, ben dahil artık bilmeyen kalmaz umarım

http://medyarena.com/monetha-ico-nasil-katilicaz/

Yarına hazırlık olsun,benim gibi İCO konusunda tecrübesiz kişiler için çok güzel anlatılmış.
newbie
Activity: 47
Merit: 0
bende hazır bekleyenlerdenim ama arkadaşın dediği gibi yarın arefe kurbanlıklar ucuz,, yarın ucuz kurbanlık almak için pazardamı olayım yoksa monetha için buradamı olayım uzun vadede hangisi daha karlı olacak arkadaşlar   Smiley  bizimkileri ikna edebilirsem erkenden kurbanlkı işini halledip saat 5 te pc başında olmaya çalışacağım,
şaka bir yana 1 saat içinde bitme olasılığı nedir?
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Bu projeye çok güveniyorum. ICO bir an önce başarıya ulaşsa bounty'ler dağıtılsa da yeni imzalara yelken açabilsek  Grin
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Arkadaşlar gördüğüm, okuduğum kadarıyla ICO hızlı ilerleyecek. Yarın akşam gireceğiz inşallah. Lakin yarın arefe malum. O saatlerde pc başında olamayabiliriz. İlk aşama sizce ne kadar sürer? Hemen bir iki saatte dolar mı ne dersiniz?
sr. member
Activity: 266
Merit: 279

Spekülasyonuda yazsaydınız bizde duyardık nasıl bir spekülasyon olduğunu. Laf olsun diye yazıp kenara çekiliyorsunuz.

Böyle bir şey gerçek ise ico sağlam yatırım alacak demektir. Ico sürecini baltalamak isteyenler varsa, kendilerinin ne kadar yatırım yapacağına bakmak lazım.

Yanılabilirim fakat bana Bancor gibi, yoğun ilgiden Ethereum blockchain'i kilitleyecek gibi geliyor Monetha.

Bancor ico zamanı contract adresine yapılan yoğun transaction'lar sebebiyle bir çok kişinin işlemi zaman aşımına uğramıştı.

Bancor gibi olacaksa kaçarak uzaklaşın yav. Yatırımcısına kar ettirmedi bancor, eth değeri olarak halen altta. Bence de biraz gidişatı izleyip göndermek daha doğru olacaktır.

bonus olayından faydalanmak için ben bu riski göze alacagım. bu yarım ağızla bişeyler duydum diye gelen arkadaşlar az biraz endişelendiriyor ama globalde kontrol edince,ben  pekte goremiyorum çekinceli insanları.tam olarka ne duydugunuda açıklamamış arkadaşımız.eger whitepaperındaki çok küçük tutarsızlıktan bahsediyorsa telegramdan sorunun cevabını verdiler.

Ben de twitterdan duydum danışmanlarından birisi ayrılacakmış ama dağıtımdan sonra açıklayacaklarmış, doğruluk teyidi var mı diye sordum önceki sayfalarda monetha için yaptığım o kadar bilgilendirici ve güzel yorumdan sonra bu lafları hakketmiyorum. Bana yinede pek inandırıcı gelmedi ama soralım dedik.
full member
Ben bir şeyi merak ediyorum.Bu projeye kurumsal destek var mı?Ben göremedim.
Bu tarz şeyleri araştırmak için twitterına ve bloglarına baksanız daha iyi olur. Ben de açıldığı anda yapmayı düşünüyorum bonustan faydalanmak için o riski alıcam.
http://www.the-blockchain.com/2017/08/24/monetha-signs-partnership-deal-dominant-baltic-online-retailer/

Bilgilendirme için teşekkürler.Bir miktar risk almayı ben de düşünüyorum.
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Bu tarz şeyleri araştırmak için twitterına ve bloglarına baksanız daha iyi olur. Ben de açıldığı anda yapmayı düşünüyorum bonustan faydalanmak için o riski alıcam.
http://www.the-blockchain.com/2017/08/24/monetha-signs-partnership-deal-dominant-baltic-online-retailer/
full member
hero member
Activity: 896
Merit: 630

bonus olayından faydalanmak için ben bu riski göze alacagım. bu yarım ağızla bişeyler duydum diye gelen arkadaşlar az biraz endişelendiriyor ama globalde kontrol edince,ben  pekte goremiyorum çekinceli insanları.tam olarka ne duydugunuda açıklamamış arkadaşımız.eger whitepaperındaki çok küçük tutarsızlıktan bahsediyorsa telegramdan sorunun cevabını verdiler.

sr. member
Activity: 616
Merit: 251
Blockchain Marketing: tokensuite.io

legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
ICO ya sayılı saatler kaldı, baltalar elimizde uzun ip belimizde etherler cüzdanımızda bekliyoruz ICO'nun başlamasını , fakat temkinli davranacağım hemen değilde 5-10 dk veya daha fazla süreci izleyip yatırım yapacağım nolur nolmaz ,çok güveniyoruz ama balonda çıkabilir daha önce bazı projelerde olduğu gibi
hero member
Activity: 868
Merit: 1003

sr. member
Activity: 476
Merit: 250

sr. member
Activity: 644
Merit: 271

Mümkünse kaynaklı şekilde alalım, diğer türlü pek bir anlamı olmuyor çünkü herkes bir şey anlatıyor.

sr. member
Activity: 616
Merit: 259

Ne gibi hocam bizide bilgilendirin lutfen. Aşırı ilgi beni korkutmaya başladı açıkcası hadi bakalım.
Pages:
Jump to: