Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 75. (Read 60267 times)

full member
Activity: 202
Merit: 100
Arkadaşlar forumda mesaj gönderme sınırımı var ? ikinci mesajı göndermek için öncekinden sonra belli bir süre beklemek mi gerekiyor?
(az önce gönderdiğim mesaj belli bir süre beklemeniz gerekir diye gönderilmedi de)

Sınırlama olması gerekir.
newbie
Activity: 47
Merit: 0
Arkadaşlar forumda mesaj gönderme sınırımı var ? ikinci mesajı göndermek için öncekinden sonra belli bir süre beklemek mi gerekiyor?
(az önce gönderdiğim mesaj belli bir süre beklemeniz gerekir diye gönderilmedi de - sanırım Nexbie old. için böyle birşey yaptı)
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
en az ne kadar yatırabiliyoruz?

Ekibin önerisi en az 0.5 eth. Daha altıda gönderilebilir ancak 0.1 altına düşmeyin derim ben.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
Son 1 saat 20 dakika. İlk günden hardcap yapmasıni umuyorum. İcoya girmeyecem bountyden gelenler bana yeter gibi geliyor.
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
biz eth gönderdiğimizde ulaştığına dair bir bildirim alacakmıyız ??
ETHları yolladığınızda https://etherscan.io/ bu siteye girip oradaki tx idden bakabilirsiniz. Ayrıca zaten smartcontract var ethları yolladığını anda tokenler hesabınıza geçecek
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!

Sen ne kadar yatırmak istersen senin Eth adresine otomatik bir şekilde geriye Monetha token gönderilecek. Ancak 0.0025 Eth önerilen Gas limiti ayarı var. Gönderim ücretleri toplamda yaklaşık 0.005 Eth  bunu karşıladıktan sonra istediğin kadar gönderebilirsin. 0.01 ETH veya 0.1 Eth gerisi sana kalmış.
sr. member
Activity: 644
Merit: 271

Minimum veya maksimum sınırı yok. Teknik olarak 0.01 ETH ile bile katılabilirsiniz ama tx fee falan derken yapılan işlemin anlamı kalmaz. Kafanıza göre hareket edebilirsiniz, alt veya üst sınır yok.

İlk defa bir icoya girmeyi düşünüyorum, bittrexteki ethereumlarımı gönderip katılım sağlayabilir miyim yoksa myetherwallet gibi bir uygulamada cüzdanım olması mı gerekli, bu konuda tecrübesizim yardımcı olursanız sevinirim

Asla bittrex'ten veya başka exchange'lerden bir ICO'ya katılmayı denemeyin. Gönderdiğiniz ETH direk çöp olur. Sadece private key'i sizde olan ETH wallet'lardan ICO'lara katılabilirsiniz. MEW olabilir mesela.

Teşekkür ederim

Myetherwalletta cüzdanımı oluşturup transferi yaptım, umarım beklenilen kadar kazançlı bir ico olur

Rica ederim, kolay gelsin.
newbie
Activity: 45
newbie
Activity: 6
İlk defa bir icoya girmeyi düşünüyorum, bittrexteki ethereumlarımı gönderip katılım sağlayabilir miyim yoksa myetherwallet gibi bir uygulamada cüzdanım olması mı gerekli, bu konuda tecrübesizim yardımcı olursanız sevinirim

Asla bittrex'ten veya başka exchange'lerden bir ICO'ya katılmayı denemeyin. Gönderdiğiniz ETH direk çöp olur. Sadece private key'i sizde olan ETH wallet'lardan ICO'lara katılabilirsiniz. MEW olabilir mesela.

Teşekkür ederim

Myetherwalletta cüzdanımı oluşturup transferi yaptım, umarım beklenilen kadar kazançlı bir ico olur

sr. member

ICO BAŞLAMADAN 10-20 DAKİKA ÖNCESİNDE BİR YOUTUBE VİDEOSU ALACAĞIZ.

ORADA KONTRAT ADRESİNİN TAMAMINI VEYA BİR KISMINI GÖRECEĞİZ.

BÖYLECE OLUR DA WEB SİTESİ HACK'LENİRSE BİLE ESAS GÖNDERİM ADRESİNİN NE OLDUĞUNU BİLECEKSİNİZ.

BUNA DİKKAT EDELİM LÜTFEN.

Etherscan ı bilmiyordum. Teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla arama bölümüne ETH adresini yazınca gönderilip gönderilmediğini anlayabiliyoruz. Doğrumu anlamışım?

Etherscan adresine girin, şimdiki cüzdan kodunuzu aratın, pratik yapın elinizdekileri gösteriyor mu vs. diye. Bakarak anlarsınız ancak siteye.
Güzel bır düşünce olmuş. Peki tokenler bize direk mi gönderilecek yoksa belli bir süre kilitli mi kalacak? Bu konuda bir bilginiz var mi?

Önceden okumuş olduğum açıklamaya göre token'lar anında satın alınan ETH adresine gönderilecek ve transfer edilebilir olacak.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424

BÖYLECE OLUR DA WEB SİTESİ HACK'LENİRSE BİLE ESAS GÖNDERİM ADRESİNİN NE OLDUĞUNU BİLECEKSİNİZ.

Etherscan ı bilmiyordum. Teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla arama bölümüne ETH adresini yazınca gönderilip gönderilmediğini anlayabiliyoruz. Doğrumu anlamışım?

Etherscan adresine girin, şimdiki cüzdan kodunuzu aratın, pratik yapın elinizdekileri gösteriyor mu vs. diye. Bakarak anlarsınız ancak siteye.
Güzel bır düşünce olmuş. Peki tokenler bize direk mi gönderilecek yoksa belli bir süre kilitli mi kalacak? Bu konuda bir bilginiz var mi?
sr. member

newbie
Activity: 6
sr. member

newbie
sr. member

TX kodunu takip edebilirsiniz ayrıca zaten söylenene göre Monetha'nın MTH token'ları işlem başarılıysa anında hesaplara yansıyacak akıllı kontrat sayesinde. Yani ICO kapandıktan sonra değil de satın alındığında hesaplara gelecek direk MTH token'lar.

GAS LIMIT 250.000 KULLANMANIZ GEREKİYOR.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Etherscan gibi blockexplorerlardan kontrol edebilirsiniz onu. Zaten size txid verilecek. Tokenler hemen gelir mi bilmiyorum.
newbie
sr. member
Monetha ICO TSİ 17:00'da Başlıyor!

SCAM UYARISI!

Arkadaşlar SCAM girişimlerine karşı lütfen dikkatli oluyoruz!

-Gerçek site sadece https://www.monetha.io/ adresidir. Bunun dışındaki tüm web siteleri sahtedir.
-Sayfayı açtığınızda adres çubuğunu okuyun, gizli linklerden sizi yanıltıp farklı adrese yönlendirebilirler.
-Bir bilgi geldiğinde mutlaka farklı kanallardan teyit etmeye çalışın.
-Slack kanalı, SCAM atakları olmasın diye kapatıldı.

Soft cap, hard cap soranlar oluyor.

Soft cap: 28.000 ETH - Soft cap'e kadar 1 ETH - 2400 MTH
Hard cap: 95.000 ETH - Soft cap geçildikten sonra 1 ETH - 2000 MTH

sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Ico ya çok az kaldı az kaldı valla gece de uyuyamadım alarm kurdum 17.00'a  soft cap'i kaçırmamak için hard cap olmasada soft cap çok erken sürede olur diye düşünüyorum.
Pages:
Jump to: