Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 77. (Read 60267 times)

hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Stake'leri hesaplamamaları hayrımıza oldu gibi. Çok kasıntı olan olmadı bounty'de imzalara. Deliler gibi kasan olmayacak gibi görünüyor. 1 haftaya da biter bunun ico'su zaten. Eğer hardcap'i yakalayamazsa uzayacak ama yine de kasan olmaz diyorum.
hero member
Activity: 896
Merit: 630
neyseki bugun ögleden sonra resmi tatil,iconun başladıgı saatlerde evde olabilecegim. umarım tahmin edildigi gibi olur ve ilk günden softcap geçilir.
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
Herhangi bir buy limiti konmadığı için softcapin 1 saniyede tek bir balina tarafından alınacağını düşünüyorum ben.
Limit konsa ne olacak hocam 20-30 tane hesap açar. Hem balina olması iyidir. Fiyatin yükseleceğinin habercisidir. Soft cap yapması 2-3 saat sürecektir en az.
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Yarın ola hayrola diyoruz o zaman. 3 ETH var elimde hepsini atıcam sanırım. İlk projeye katılışım dikkat etmem gerekn bir şey var mı?
İlk ico'nuz için 3 eth çok değil mi? Şahsi düşüncem bu tabi. Benim de ilk olacak ama 1 eth atsam mı atmasam mı kararsızım o derece yani.
Herkesin risk anlayışı farklıdır. Burda tecrübeden çok riske atılacak bütçe önemlidir. Kimisine 3eth koymaz kimisine 1eth bile koyar.

Hocam 4 aydır madencilik yapıyorum. 3.500$ civarı bir coin var elimde. Bunun 1.000$ yatırıyorum diyelim. Açıkcası cebimden para koyuyormuş gibi hissetmiyorum. Rig zaten parasını çıkardı. Eth fiyat artışından dolayı hepsini yatırmayı açıkcası pek düşünmüyorum. Poloniex yamuk yapmasaydı elimdeki zecleri eth çevirebilseydim hiç şüphe duymazdım.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Monetha için ilk ICO nda olsa 3 eth atmak olabilir bence. Tabi eth fiyatı uçamaya başlıyor dikkate almakta fayda bar Ancak her şekilde kar bırakacağını düşünüyorum
full member
Activity: 146
Merit: 100
Herhangi bir buy limiti konmadığı için softcapin 1 saniyede tek bir balina tarafından alınacağını düşünüyorum ben.
sr. member
Activity: 644
Merit: 271

Monetha ekibi durmak bilmiyor. ICO sonrasında da yapıcı haberler göreceğiz.

Diğer hafta yeni bir iş ortaklığının açıklanacağını duyurdular.

https://twitter.com/Monetha_io/status/902935003293679618

Teşekkür ederim. Şimdiden herkese hayırlı uğurlu olsun diyelim. Umarım uzun vadede bir eth etkisi yapar.

Yani fonksiyon olarak ETH ile bir alakası yok ama fiyat grafiği anlamında diyorsanız, evet ben de umarım.

Yarın ola hayrola diyoruz o zaman. 3 ETH var elimde hepsini atıcam sanırım. İlk projeye katılışım dikkat etmem gerekn bir şey var mı?
İlk ico'nuz için 3 eth çok değil mi? Şahsi düşüncem bu tabi. Benim de ilk olacak ama 1 eth atsam mı atmasam mı kararsızım o derece yani.
Herkesin risk anlayışı farklıdır. Burda tecrübeden çok riske atılacak bütçe önemlidir. Kimisine 3eth koymaz kimisine 1eth bile koyar.

Bütçeyle alakalı bir şey bence haklısınız. Bazılarımız için 1 ETH çok gözükebilir, bazılarımız için de 10-15 ETH gayet normal bir rakam olabilir. Herkes kendi bütçesi ölçüsünde karar verecektir artık.
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
sr. member
Monetha'nın bountysinin katılımcılarına çok bir şey dağıtacağını sanmıyorum.Ama forumda gerçekten olumlu bir hava var bu proje hakkında,artık bountyden gelenleri elimde tutarım herkesin aksine icoya katılmayı düşünmüyorum.Son olarak Kubra Dam haklı kaynağı belirsiz haber yapmazsanız daha iyi olur suyu boş yere bulandırmanın anlamı yok.

Bu bence gelen bounty'yi ne şekilde değerlendirdiğinize bağlı. 1 gün sonra beleş fiyattan satarsanız olacağı belli. Monaco'da Slack'e üye olanlara 5'er tane MCO token verdiler. 1 dakikalık Slack katılma işlemi için verilen o 5 token'ın 2 gün önceki değeri tam 125$ idi ama 1.5 ay öncesinde de 5$'dı toplam değeri. Anlatabildim sanırım.

Ico suna girmeyi düşünüyorsanız bonus için soft cap'e yetişmeye çalışın forumdan anladığım kadarıyla yoğun bir ilgi olacak Monetha'ya genellikle böyle ilgi olan icolar kısa sürede hardcap yapıyorlar.

Soft cap 28.000 ETH bölgesinde bu arada bunu da belirtelim tekrardan. Bonus almak için.

İlgili paylaşımları okumanızda fayda var kesinlikle. Aklınıza takılanlar olursa sorun yardımcı oluruz. Şu sayfayı biraz alta kaydırınca rehberler mevcut orda.

https://www.monetha.io/en/crowdsale

Ayrıca alttaki mesajı okumanızda da fayda var tekrardan.

https://bitcointalksearch.org/topic/m.21293258

Açıklamalar için herkese teşekkür ederim. Ben imzayı yetiştirrim sağlam bir ICO yapsında Monetha problem yok Smiley çok az kaldı zaten artık

Rica ederim, problem yok.

Teşekkür ederim. Şimdiden herkese hayırlı uğurlu olsun diyelim. Umarım uzun vadede bir eth etkisi yapar.
sr. member
Monetha'nın bountysinin katılımcılarına çok bir şey dağıtacağını sanmıyorum.Ama forumda gerçekten olumlu bir hava var bu proje hakkında,artık bountyden gelenleri elimde tutarım herkesin aksine icoya katılmayı düşünmüyorum.Son olarak Kubra Dam haklı kaynağı belirsiz haber yapmazsanız daha iyi olur suyu boş yere bulandırmanın anlamı yok.

Bu bence gelen bounty'yi ne şekilde değerlendirdiğinize bağlı. 1 gün sonra beleş fiyattan satarsanız olacağı belli. Monaco'da Slack'e üye olanlara 5'er tane MCO token verdiler. 1 dakikalık Slack katılma işlemi için verilen o 5 token'ın 2 gün önceki değeri tam 125$ idi ama 1.5 ay öncesinde de 5$'dı toplam değeri. Anlatabildim sanırım.

Ico suna girmeyi düşünüyorsanız bonus için soft cap'e yetişmeye çalışın forumdan anladığım kadarıyla yoğun bir ilgi olacak Monetha'ya genellikle böyle ilgi olan icolar kısa sürede hardcap yapıyorlar.

Soft cap 28.000 ETH bölgesinde bu arada bunu da belirtelim tekrardan. Bonus almak için.

İlgili paylaşımları okumanızda fayda var kesinlikle. Aklınıza takılanlar olursa sorun yardımcı oluruz. Şu sayfayı biraz alta kaydırınca rehberler mevcut orda.

https://www.monetha.io/en/crowdsale

Ayrıca alttaki mesajı okumanızda da fayda var tekrardan.

https://bitcointalksearch.org/topic/m.21293258

Açıklamalar için herkese teşekkür ederim. Ben imzayı yetiştirrim sağlam bir ICO yapsında Monetha problem yok Smiley çok az kaldı zaten artık

Rica ederim, problem yok.

sr. member
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
sr. member
Sadece imza değil mesele Monetha nın ICO sunada girmeyi düşünüyorum. İşin aslı biraz status havası seziyorum ancak Monetha nın daha başarılı olacağına inanıyorum.
hero member
Activity: 728
Merit: 501
sr. member
sr. member
Ekipten bazı kişilerin ayrılması ya da ekibe yeni yüzler eklenmesi hayatın doğal akışına ters bir durum değil.Bir anlaşmazlık olmuştur yollar ayrılmıştır.Proje hakkında gerçekten herkesin çok büyük beklentileri var,katılmayı düşünmüyordum ama bir miktar yatırım yapmaya karar verdim ben de. Cheesy

Bu arada ben o mesajı diğer arkadaşa cevap olarak yazdım. Böyle bir olaydan haberim yok, yani tamamen dedikodu da olabilir. Söyleyen arkadaşlar kaynak varsa bunu paylaşsınlar bence, diğer türlü işin ayarı kaçıyor. O yüzden öyle demiştim.

Yarın içinde 50 post a devam edebilirmiyiz imza için? Yani bugun 35-40 yarın yani 31 de tamamlayabilirmiyiz? Monetha nın ICO günü sonuçta sıkıntı olur mu sizce

Bugün 35-40 derken? Bu kadar postu bugün atarsanız spam'dan dolayı bounty alamayacağınızı söyleyebilirim net şekilde. Spam olayına dikkat edilecek. ICO bitene kadar post atmak serbest sayım anlamında. ICO artık açıldığı anda mı biter yoksa 30 gün mü sürer ona göre ek süre de olabilir elbette.

Yarın içinde 50 post a devam edebilirmiyiz imza için? Yani bugun 35-40 yarın yani 31 de tamamlayabilirmiyiz? Monetha nın ICO günü sonuçta sıkıntı olur mu sizce

50 postu tamamlamak için ico'nun bitimine kadar süreniz var yarın Türkiye saatiyle 17.00 da başlıyor monetha icosu.3 Gün sonra hardcap yaparsa 3 gün süreniz daha olacak 1 saat içinde hardcap yaparsa yarın 18.00 e kadar süreniz olacak siz yine de ne olur ne olmaz yarın 17.00 a kadar tamamlamaya özen gösterin  Cheesy

Aynen bu yaklaşım doğrudur.

sr. member
Activity: 546
Merit: 262

50 postu tamamlamak için ico'nun bitimine kadar süreniz var yarın Türkiye saatiyle 17.00 da başlıyor monetha icosu.3 Gün sonra hardcap yaparsa 3 gün süreniz daha olacak 1 saat içinde hardcap yaparsa yarın 18.00 e kadar süreniz olacak siz yine de ne olur ne olmaz yarın 17.00 a kadar tamamlamaya özen gösterin  Cheesy
sr. member
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Ekipten bazı kişilerin ayrılması ya da ekibe yeni yüzler eklenmesi hayatın doğal akışına ters bir durum değil.Bir anlaşmazlık olmuştur yollar ayrılmıştır.Proje hakkında gerçekten herkesin çok büyük beklentileri var,katılmayı düşünmüyordum ama bir miktar yatırım yapmaya karar verdim ben de. Cheesy
Pages:
Jump to: