Soft Cap: 28.000 ETH
Hard Cap: 95.000 ETH
Monetha token'lar katılım yapılan ETH adresine anında gönderilecek ve transfer edilebilir olacak.
Monetha ların anında transfer edilebilir durumda olacak olması, borsaya hızlı bir giriş yapacağına işaret ediyor olabilir.
Direk bir ilişki yok hocam bunlar arasında. Başka projelerden de hatırlıyorum çünkü, anında transfer edilebilmesi biraz da akıllı kontrat ve ekibin kararıyla alakalı. Hemen exchange'lere de girebilir tabi bilemeyiz sahne arkasında ne olduğunu.
Bu işlem sadece görünür olması için yapılıyor ki zaten elimizde contract address, symbol, decimal gibi bilgiler yok henüz. Kafa karıştırmayayım, hiçbir ayar yapmadan ICO'ya katılırsınız ve token'larınız sorunsuca hesabınıza tanımlanır.
Region you are coming from can't participate in the crowdsale
türkiyeyi seçince katılamazsınız dedi , sayfayı yeniledim form gitmiş
There will be a “sign up” button here, once the crowdsale starts
gelmiş
az önce vardı sign up button ; sitede değişiklik yaparlarken mi denk geldim ? türkiyeden katılamayacak mıyız ? başka bir yer mi seçmemiz lazım ?
şaka maka az önce sign up button vardı sitede , bildiğin doldurdum formu transa geçmiş gibi , latince sözleşme atladı önüme kabul ettim falan
Region you are coming from can't participate in the crowdsale
dedi
şimdi bilelim de baştan , katılamıyor muyuz nedir ? ben sitede bi yenileme vs olduğu zamana mı denk geldim ? ico başlayınca gelmesi gereken buton vardı az önce
Panik yapma dostum, test falan yapıyorlardır büyük ihtimalle belki de. Katılmayacak tek ülke ABD ve onun vatandaşları. O da zaten yasal prosedürden dolayı, adam IP'sini iki saniyede başka bir ülkeye çevirse ABD'li bile olsa katılıyor. Görünürde hukuksal problem yaşamamak için bunlar. Sadece ABD IP'si olmadığına dikkat etmelisin ICO zamanı.