Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 82. (Read 60267 times)

sr. member
Activity: 644
Merit: 271

toplam verilcek coin sayısı nedir ? ve ico ne kadar sürecek ?

sitesinde yazana göre toplam coin miktarı  402,400,000  (dörtyüziki milyon, dörtyüz bin ) adet olacakmış.

https://blog.monetha.io/monetha-announces-hard-cap-total-token-supply/

ico başladıktan sonra limit dolana kadar devam edecekmiş, 95000 ETH limiti koymuşlar. limit dolunca gönderilen ETH'ler iptal edilip, gönderilen adrese geri gönderilecekmiş.

O döküman hazırlandığında Ethereum fiyatları sanırım 200$ civarındaydı. Bu yüzden şu anda hard cap ETH bazında çok daha azdır diye düşünüyorum. Nedeni de ekibin hard cap'i 23 milyon euro olarak duyurması. Yani 25 milyon dolara denk gelen ethereum miktarı gibi düşünebiliriz. Belki yeni bir açıklamayla son güncel halini de söylerler.

Herkes çok olumlu bakıyor projeye açıkçası içime sinmemişti pek ama burada herkes iyi konuşmaya devam ettikçe ufak bir mebla ile gireyim bari diyorum şimdi sizce mutlaka girilmesi gereken bir projemi kısa vadede borsaya girecekmi
borsalara ne zaman giriş yapıcak ve hangi borsalarda olucak bilgisi olan varmı ?

Daha ICO'ya bile başlanmadı bu yüzden gireceği exchange'leri asla bilemeyiz. ICO sonrasındaki süreçte çalışılacaktır bunun üzerinde.

Arkadaşlar ico bilgileri ne zaman açıklanacak? Nereye göndereceğimiz bugün mü açıklanıyordu? 31 ağustos akşam 17:00'da başlıyor sanırım değil mi ico tam olarak?

Bununla ilgili bilgi gelince paylaşacağız buradan. Henüz özel bir açıklama yok gibi.

50 mesaj olayı genel olarak attığımız mesaj toplamı mı yoksa monetha konusuna mı 50 mesaj yazmak gerek?

Monetha konusuna 50 mesaj atılmaz ki zaten, genel olarak yazmanız isteniyor. Monetha konusuna 1-2 mesaj yazsanız da olur yazmasanız da olur.

Max token sayısı 402 milyon ama bu bütün token'ları kapsıyor, satışta bundan azı yer alacak. ICO 1 ay sürecek.

sr. member
Activity: 364
Merit: 253

sitesinde yazana göre toplam coin miktarı  402,400,000  (dörtyüziki milyon, dörtyüz bin ) adet olacakmış.

https://blog.monetha.io/monetha-announces-hard-cap-total-token-supply/

ico başladıktan sonra limit dolana kadar devam edecekmiş, 95000 ETH limiti koymuşlar. limit dolunca gönderilen ETH'ler iptal edilip, gönderilen adrese geri gönderilecekmiş.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Monetha iyi proje ancak piyasa koşullarıda fiyatlamada etkili, btc hareketleride göz önünde bulundurulmalı. BTC Şuan sakin olduğuna göre sağlam ICO iyi gelir sağlar manasına varıyorum ben. Monetha da iyi bir sağlaycak bence
full member
Activity: 279
Merit: 100
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
İcoya girmenin ana amacı kar yapmak değilmi zaten kar yapılmıyacak olsa niye riske girsin millet tabiki herkes en kısa zamanda en yüksek karı ister bunu başaran ico arıyor doğal olarak

her hangı bır ıcoya kaar yapmak ıcın degıl proje basarılı olsun dıye gırılır. kaar ıkıncı plandadır. proje basarılı olursa kaar zaten gelır. onun dısında ıcoya gıreyım 2x alıp cıkayım demek dolandırıcılıktan baska bırsey degıldır. 10m coın olan bır ıcoya gırıp 5 m coın alan bırısı ıco sonunda borsada 2x kaarla sıze kaktırsa o coınlerı anlarsınız ne demek ıstedıgımı. bu yapılmıyor mu yapılıyor. ama bırseyın yapılıyor olması onun dogru oldugunu gostermez. ve bu tarz dusunceler ve davrnıslar krıpto dunyasına her zaman zarar verecektır. bu dusunce yapısı yuzunden zaten bız turklerden dogru durust bırsey çıkmıyor.

nacızane dusuncemdır yatırım tavsıyesı degıldır Smiley
sr. member
Gerçekten x2 yapınca çıkacak mısınız? Zaten icodan bonusla fazladan token verilecek maksat kârsa fazladan tokenleri satıp sermaye yaparsınız, ben uzun vadade x2 den çok daha fazla kâr bırakacağı düşüncesindeyim. Zaten bırakmazsa da yarıya düşsün param Tezos'tan da Monetha'dan da x2 yapıp çıkacaksak bu icoların shitcoinlerinden ne farkı var? X2 yapıp çıkacaksınız. Bittrex'te ki herhangi bir coinin x2 yapma potansiyeli zaten var icoya girmeniz risk değil mi?

her coini bitcoin ile karşılaştırmak olmaz tabi, 2013 yılındaki tutarla 2017 yılındaki tutar arasındaki fark uçurum. bunun belli başlı sebepleri var bunda hem fikiriz. yapılacak icolarda başarılı olarak devam etmesi hem ekibe, hem de şansa dayalı. siz çok iyi proje yapmışsınızdır ama hacklenme gibi bir olay olur, puff gitti.

kafanızda bir limitiniz olsun, x2 yaparsa bir miktarı , x5 olursa  bir miktarı gibi sistematik bir bozdurma yapın. anaparayı kurtardıktan sonrası tamamen kardır. projeyi twitter, facebook ve slack kanalları üzerinden takip edin, canınızı sıkacak bir durum olursa anaparayı kurtardıktan sonra çıkarsınız olur biter. ytd.
sr. member
Arkadaşlar ico bilgileri ne zaman açıklanacak? Nereye göndereceğimiz bugün mü açıklanıyordu? 31 ağustos akşam 17:00'da başlıyor sanırım değil mi ico tam olarak?

ico 31 ağustosta açılacak. aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz, aynı zamanda burada da konu hakkında açıklama yapılır.

https://www.monetha.io/en/bounty
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
Gerçekten x2 yapınca çıkacak mısınız? Zaten icodan bonusla fazladan token verilecek maksat kârsa fazladan tokenleri satıp sermaye yaparsınız, ben uzun vadade x2 den çok daha fazla kâr bırakacağı düşüncesindeyim. Zaten bırakmazsa da yarıya düşsün param Tezos'tan da Monetha'dan da x2 yapıp çıkacaksak bu icoların shitcoinlerinden ne farkı var? X2 yapıp çıkacaksınız. Bittrex'te ki herhangi bir coinin x2 yapma potansiyeli zaten var icoya girmeniz risk değil mi?
sr. member
Activity: 476
İcoya girmenin ana amacı kar yapmak değilmi zaten kar yapılmıyacak olsa niye riske girsin millet tabiki herkes en kısa zamanda en yüksek karı ister bunu başaran ico arıyor doğal olarak

Yapmış olduğunuz hangi işlemin garantisi var acaba ? Herkes dediğiniz gib kazanmak istiyor, parasını katlamak istiyor. Halka arz ın amacı şirkete yada projeye yatırım yapmaktır. Hiç bir proje yada şirket vaad süresinde yatırımcısına parasını kolay kolay katlamasını sağlayamaz. Yatırım dışında yeni insanlar daha sonra ilgi göstererek eskilere para kazandırır. Vaad edilen proje ne kadar gerçekci, yenilikci de olsa siz zaten kontrolü yapılamayan bir vaad üzerine yatırım yapıyorsunuz. Zaten riski en başında alıyorsunuz. Tezos vaadlerde bulundu 242 milyon dolar para topladı. Çalışma yapmayıp kaçıp gitseler kim ne diyebilecek ?
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
sr. member
Proje daha tanıtılmadan reklam aşamasında devam ederken herkes borsayı soruyor. ICO önce yapılsın tamamlansın bitsinde  ondan sonra borsayı düşünün bence Smiley Belki başlangıçta ufak bir borsa ile başlayıp sonra sağlam bir borsaya girecektir. İnsanımız içinde uzun vade düşünen çok az anlaşılan. Herkes ICO ya katılıp hemen 2 kat yapıp çıkmayı düşünüyor. Bunu herkes düşünüyor ama birazda şans lazım bunun için Smiley

2018 ortalarında ve hatta 2019  yılında tam işleve geçecek bir proje olacağı yazıyor kendi sitesinde. 2017 sonlarındaki fiyatları ile pik noktadaki fiyatlar aynı olmaz tabi.

ico'ya girildiğinde sabırla beklenilmesi gerektiğini düşünüyorum ama istisnalar kaideyi bozmaz. icodan adet başına aldığın coin 0,14 dolar dan 10 dolara çıkarsa düşünülebilir.
sr. member
Proje daha tanıtılmadan reklam aşamasında devam ederken herkes borsayı soruyor. ICO önce yapılsın tamamlansın bitsinde  ondan sonra borsayı düşünün bence Smiley Belki başlangıçta ufak bir borsa ile başlayıp sonra sağlam bir borsaya girecektir. İnsanımız içinde uzun vade düşünen çok az anlaşılan. Herkes ICO ya katılıp hemen 2 kat yapıp çıkmayı düşünüyor. Bunu herkes düşünüyor ama birazda şans lazım bunun için Smiley
sr. member
Activity: 392
Herkes çok olumlu bakıyor projeye açıkçası içime sinmemişti pek ama burada herkes iyi konuşmaya devam ettikçe ufak bir mebla ile gireyim bari diyorum şimdi sizce mutlaka girilmesi gereken bir projemi kısa vadede borsaya girecekmi
borsalara ne zaman giriş yapıcak ve hangi borsalarda olucak bilgisi olan varmı ?
ben imzasına katıldığım için icosuna girmyeceğim zaten elimde şu an sermaye yok. birikim yapıp önümüzdeki icolarda  illaki güzel projeler olacaktır onlara yapacağım. çoğu kişide monethanın imzası var. güzel proje ki giyiyorlar. umarım başarılı olurlar.

coininiz bol olsun. Smiley
full member
Activity: 279
Merit: 100
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Şaka gibi bayram arifesine denk geldi ico. Bayrama Ethereum transaction'larıyla girmemiz güzel olmayacak. Bayram tatilinde paraya ihtiyaç varken Ethereum'ları ico'ya sallamak koyacak ama gireceğim ben.
sr. member
50 mesaj olayı genel olarak attığımız mesaj toplamı mı yoksa monetha konusuna mı 50 mesaj yazmak gerek?

Bu konu ile ilgili herhangi bir kısıtlama yoktur. 75 karakteri geçecek ve atacağınız mesajlar yapıcı olacak. Bunları istiyorlar.
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Üç dört misli kazanç için açıkçası ben bu proeje girmem en az 10x kazandıracağını tahmin ediyorum ama kesinlikle yatırım tavsiyesi veremem. Sonuç olarak projenin ilerleyişine bağlı olarak kademe kademe fiyat artışı gerçekleşecek. Nakitte hiç param kalmadı ama hiç yoksa 1500 tl kadar başka coin'den çıkış yapıpı monetha'ya katılmayı hedefliyorum. Bir iki ay benim için yani hedeflediğim rakam için az olacaktır 30x hedefliyorum. Altıma bir bmw çekerim herhalde.  Cheesy
AĞzınız bal yesin Cheesy

Her ne kadar ilgi toplayan ilginç projelerden biri olsa da 10x bence yakın zamanda pek mümkün değil. Böyle mesajları uygun bulmuyorum. Burayı okuyan acemi arkadaşlar siz her ne kadar yatırım tavsiyesi değildir yazsanız da gaza geliyorlar.
"Acemi" olduğumu newbie olduğumdan çıkarsadınız sanırım, sorun yok Smiley
Ben 2 ay içinde 10a katlasın istemiyorum. 1 belki 2 yıl bekleyecek uzun dönemli alıcıyım. Gaza gelerek girdiğim bir ico değil Smiley

bitpazarı'na yönelik yazmıştım, nasıl üzerinize alındınız anlamadım açıkçası.
Benden alıntı yaptığınız için olabilir mi? Smiley

Neyse önemli değil. Bir yanlış anlaşılma oldu sanırım.
İyi günler dilerim.
Pages:
Jump to: