Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 99. (Read 60267 times)

sr. member
Activity: 784
Merit: 425
Ticaretteki güven üzerine kurulu olan bu projeyi beğendim,çeviri için teşekkür ederim proje ekibi acaba ne değiştide Türkçe çeviri yapmaya karar verdi bilmiyorum.Ben etherin yükselmesiyle orantılı olarak 5.adımdaki hedeflerine ulaşacaklarını düşünüyorum.

ico dan sonra ki yükselişi sayarlarsa ozman ama bazen adamlar o yol haritası icodan toplnan için diyip sallaya bilirler. bir tek EDG yaptı diye biliyorum bu durumu . 400 dolar olduğunda yol haritasında kilometre taşını bir kademe üstten devam etmeye karar vermişlerdi.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Ticaretteki güven üzerine kurulu olan bu projeyi beğendim,çeviri için teşekkür ederim proje ekibi acaba ne değiştide Türkçe çeviri yapmaya karar verdi bilmiyorum.Ben etherin yükselmesiyle orantılı olarak 5.adımdaki hedeflerine ulaşacaklarını düşünüyorum.
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
ICO tarihi net olarak belli değil dimi? Sadece ağustos ayı içinde yazmışlar.
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
İmza kampanyasına katıldım. umarım iyi bir şeyler çıkar.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
sonunda beklediğim konu geldi bir süredir takipteydim imzasına girdim 10 gün önce falan ümitliyim bu projeden beklediği yatırımı alacağını düşünüyorum
sr. member
Activity: 322
neden bu kadar sert şekilde reddettiniz siz bu projeyi üstad? sizi takip ediyorum forumda, biraz daha detaylı açıklama yapabilirseniz sevinirim. mevcut kampanyam sonlanıyor, ben de girmeyi düşünüyordum. o sebeple soruyorum, zahmet olmazsa...
Yok yanlış anlaşılma olmuş sanırım ben scam gibisinden konuşmuyorum,blocklancer içinde tutmayacagını düşündüğümü hali hazırda çalışan aktif sistemlerin iş yapmadıgını onunda yapmayacagını düşündügümü belirtmiştim,ico iptal oldu.Bununda iş yapmayacagını düşünüyorum ana sebepleri hali hazırda opensearch olarak geliştirilen bitcoin ödemesini kullanan OpenBazaar gibi bir platform var.Burda ürün almak ve satmak zaten ücretsiz ken neden böyle bir projede aktif kullanıcılar para ödesin.Nxt market de aşagı yukarı aynı işi yapıyor,etheriya da geliyor.Daha bir ton proje gelecektir aynı konuda,bithalo,blackhalo gibi pazarlarda mevcut.OpenBazaar ne kadar kullanılıyor ki bu projeler daha aktif kullanılsın.Benim buradaki arkadaşlara katılmamamdaki sebep beklenildiği kadar büyük bir ilği görmeyecegi yönündedir yoksa ekip veya proje ile alakalı olumsuz bir yorumum yok.

legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
Bir yanlış anlaşılma var sanırım. Düzeltmek isterim.

Ekip alacağı yatırıma göre bounty dağıtacağını yazmış. Her kilometre taşına bir yatırım hedefi koymuş. Örneğin 4. kilometre taşı için 5.5M Euro.

Şimdi bounty dağıtımı için yazılan satırlara bakın.

Milestone 1 reached - 20% of the bounty is paid instantly following ICO, 80% paid together with an official launch of Milestone number 1
Milestone 2 reached - 30% bounty is paid instantly following ICO, 70% paid together with an official launch of Milestone number 1
Milestone 3 reached - 40% bounty is paid instantly following ICO, 60% paid together with an official launch of Milestone number 1
Milestone 4 reached - 60% bounty is paid instantly following ICO, 40% paid together with an official launch of Milestone number 1
Milestone 5 reached - 100% bounty is paid instantly following ICO

Şimdi eğer proje 5.5M Euro' ya eşit yada daha fazla yatırım alırsa Millestone 4 aşılmış oluyor ve biz bounty ödüllerinin %60' ını ico sonunda hemen alıyoruz. Kalan %40' ı, Kilometre taşı 1' de. (2018 başında)

Ne kadar çok yatırım alırsa o kadar çok bounty alıyoruz. Tokenin değerini düşürmemek için yaptıkları bir hareket olduğunu açıklamışlar.

Bu arada kilometre taşı 5 için 7M Euro yatırım almamız gerekir diyorlar. Bu şu anki pariteyle 8.218.597 USD yapıyor.

Bana göre Monetha' nın bu yatırımı alması muhtemel ve bizler de tüm bounty ödüllerini ico sonunda alırız.

websitesinde milestone #5 icin Retail (EUR 7M/Mid-Late 2019) diyor,
bounty dagitiminin tamaminin yapilmasi icin on kosul 7m eur projenin gerceklesme suresi mid-late 2019 mu denmek istenmis? mid-late 2019 deyince milestone #5 in gerceklesme sureci olarak yorumladim ben
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
bende imzasına katıldım bakalım düzgün bir proje bulunmuyor bakalım bunda düzgün bir yatırım alırsa kazançlı bir imza çıksın artık Cheesy
hero member
Activity: 981
Merit: 500
DIV - Your "Virtual Life" Secured and Decentralize
Daha önceki başlıklarda tekrar tekrar yazmanız beni ilğilendirmiyor ben projenin abartıldığını bunun gibi başka projelerde olduğunu söylüyorum
ICO sonunda görecegiz neticeyi,birde çeviri yapıyorsunuz diye projenin sahibi gibi davranmanın luzumu yok

neden bu kadar sert şekilde reddettiniz siz bu projeyi üstad? sizi takip ediyorum forumda, biraz daha detaylı açıklama yapabilirseniz sevinirim. mevcut kampanyam sonlanıyor, ben de girmeyi düşünüyordum. o sebeple soruyorum, zahmet olmazsa...
sr. member
Activity: 322

Hemen hemen herkes olumlu yorum yazmış monetha ile alakalı ama ben olumsuz yorum yazacagım
açın bakın etheriya ile ne kadar farkı var inceleyin
buda kopya edilmiş bir proje hangisi orjinal bilmiyorum ama bunun gibi çok proje var bir yenilik getirmiyor gördügüm kadarıyla

Şahsi fikriniz tabi de bir projenin başarılı olması için illa benzersiz bir fikirle gelmesi gerekmiyor. Bunu önceki başlıklarda da tekrar tekrar yazdık. TokenCard çıktı diye TenX, MonacoCard çıkmasın mı yani? Bir fikri bulan kişinin tekel olacak hali yok herhalde.

Daha önceki başlıklarda tekrar tekrar yazmanız beni ilğilendirmiyor ben projenin abartıldığını bunun gibi başka projelerde olduğunu söylüyorum
ICO sonunda görecegiz neticeyi,birde çeviri yapıyorsunuz diye projenin sahibi gibi davranmanın luzumu yok
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Bir yanlış anlaşılma var sanırım. Düzeltmek isterim.

Ekip alacağı yatırıma göre bounty dağıtacağını yazmış. Her kilometre taşına bir yatırım hedefi koymuş. Örneğin 4. kilometre taşı için 5.5M Euro.

Şimdi bounty dağıtımı için yazılan satırlara bakın.

Milestone 1 reached - 20% of the bounty is paid instantly following ICO, 80% paid together with an official launch of Milestone number 1
Milestone 2 reached - 30% bounty is paid instantly following ICO, 70% paid together with an official launch of Milestone number 1
Milestone 3 reached - 40% bounty is paid instantly following ICO, 60% paid together with an official launch of Milestone number 1
Milestone 4 reached - 60% bounty is paid instantly following ICO, 40% paid together with an official launch of Milestone number 1
Milestone 5 reached - 100% bounty is paid instantly following ICO

Şimdi eğer proje 5.5M Euro' ya eşit yada daha fazla yatırım alırsa Millestone 4 aşılmış oluyor ve biz bounty ödüllerinin %60' ını ico sonunda hemen alıyoruz. Kalan %40' ı, Kilometre taşı 1' de. (2018 başında)

Ne kadar çok yatırım alırsa o kadar çok bounty alıyoruz. Tokenin değerini düşürmemek için yaptıkları bir hareket olduğunu açıklamışlar.

Bu arada kilometre taşı 5 için 7M Euro yatırım almamız gerekir diyorlar. Bu şu anki pariteyle 8.218.597 USD yapıyor.

Bana göre Monetha' nın bu yatırımı alması muhtemel ve bizler de tüm bounty ödüllerini ico sonunda alırız.
sr. member
Activity: 448
Sağlam bir proje gibi duruyor takipteyim.
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
Proje iyi sağlamda neden 2020 ye kadar dağıtacaklarmış.Çok uzun zaman bence 2020 kısmı saçmalık

Milestone 1 olarak ilan edilmişti, o da 2018'e denk geliyordu. Yani 2020 lafını arkadaş biraz da mübalağa olarak yazdı anladığım kadarıyla.

Bu ay katılmayı düşündüğüm 2. ICO umarım o tarihe kadar DGB toplar da elden çıkarır buna yatırıırm bi miktar.

İlk mesajı buraya atmışsınız, bodoslama girmeyin bence araştırın para yatıracağınız projeler nedir değildir diye.

Forumu takip ediyorum ama üyelik, aktif olarak kullanmıyordum. Tavsiye için teşekkürler. 3 yıldır e-ticaret sektöründe olan biri olarak proje bana çok dolu geldi. Tabi önemli olan ekip vaad ettiklerinin yüzde kaçını yapabilecek.

Anlıyorum zaten Monetha için yazmadım bunu. Monetha'dan genel olarak beklentimiz iyi. Ben diğerleriyle alakalı demiştim dikkat etmeniz için.

bountysine neden az kişi katılmış bunun? sağlam bi projeye benziyor daha fazla kişinin katılmasını bekliyordum.

Bounty'lerin belli yüzdesinin önümüzdeki yıllarda dağıtılacak olmasından dolayı olabilir. Onun dışında az derken zaten 70 üstü kişi var şu anda ve ICO başlamasına daha 1 ay var nerdeyse. Üstüne 1 ay da ICO sürse bitimine 2 ay bulunuyor. Mevcut 70 üstü kişi hiç de az sayılmaz yani.
sr. member
Activity: 294
bountysine neden az kişi katılmış bunun? sağlam bi projeye benziyor daha fazla kişinin katılmasını bekliyordum.

Bir önceki sayfada konuşulan 2020'de ödenecek muhabbetleri doğruysa normal bounty dediğimiz şeyi insanlar kampanya bitince hemen almak istiyor ayrıca 72 kişi çokta az sayılmaz.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
full member
Activity: 146
Merit: 100
Bu ay katılmayı düşündüğüm 2. ICO umarım o tarihe kadar DGB toplar da elden çıkarır buna yatırıırm bi miktar.

İlk mesajı buraya atmışsınız, bodoslama girmeyin bence araştırın para yatıracağınız projeler nedir değildir diye.

Forumu takip ediyorum ama üyelik, aktif olarak kullanmıyordum. Tavsiye için teşekkürler. 3 yıldır e-ticaret sektöründe olan biri olarak proje bana çok dolu geldi. Tabi önemli olan ekip vaad ettiklerinin yüzde kaçını yapabilecek.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Proje iyi sağlamda neden 2020 ye kadar dağıtacaklarmış.Çok uzun zaman bence 2020 kısmı saçmalık
sr. member
Activity: 644
Merit: 271

Ethereum da yükseliş çoğu ICO nun yatırımını düşürecektir fakat monetha yı çok etkilemeyecektir. İyi proje.

Bazı projelerde ethereum yükselişi dahi yatırımı engellemiyor. Genelde dışardan fiat para ile ether satın almayla değil de ellerindeki ethereum ile yatırım yapıyor insanlar diye düşünüyorum. Çünkü 400$'a tırmandığı sıra bile takip ettiğim projelerde yavaşlama olmamıştı.

Proje küresel forumda dikkatimi çekmişti ve telegram grubuna dahil olmuştum. Aktif bir topluluğa sahip değiller mi ya da telegram kanalı neden yorumlara kapalı anlayamadım sanırım sadece duyuru yapmak için kullanıyorlar ve sık sık duyuru yapıyorlar da haklarını yememek lazım. İngilizce başlıkta gayet ilgi çekmiş burada da başlığı görünce yatırım yapma niyetiyle incelemek istedim fakat whitepaper linkine erişemedim: https://www.monetha.io/static/media/Monetha_White_Paper.ff3299c8.pdf

Şimdilik gözlemlediğim kadarıyla diğer projelere nazaran daha uzun soluklu ve sabırla aşamaların gerçekleşmesinin beklenmesi gereken bir proje. Whitepaper incelemesinden sonra daha sağlıklı yorum yapabiliriz.

Çeviri için teşekkürler. Bu tarz sağlam projelerin çoğalması ümidiyle

Merhaba, rica ederim. Sitesine girip sağ üstte white paper yazan yere tıklarsanız white paper açılıyor.

https://www.monetha.io/static/media/Monetha_White_Paper.8141b945.pdf

moneta bounty e baktim biraz ama bunlarin odul dagitma sistemleri cok zahmetli yau.
anladigim kadari ile odulun tamami 2019 sonuna dogru (milestone#5 ulasildiginda) dagitilmis olacak sanki Cheesy

2020 ye kim olee kim kalaa

Evet maalesef bounty öyle tamamı hemen ödenen tarzda bir bounty olarak tasarlanmamış. Biraz daha yıllara yayılan şekilde planlanmış.

imzamizi yeniledik, hemen dogru yerde kontrol edeyim...
woocommerce icin ödeme eklentileri var, onu test etmek ve kullanmak icin basvurdum: bakalim nasil birsey cikacak ortaya, onaylarlarsa e-ticaret sitemi tabii...

Anladım enteresan bir tecrübe olur MVP tabiki de.  Smiley
full member
Activity: 490
Merit: 193
Beklenti çok yüksek bende güveniyorum projeye ama blocklancer gibi olmaz inşallah. Teşekkürler çeviri için
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
imzamizi yeniledik, hemen dogru yerde kontrol edeyim...
woocommerce icin ödeme eklentileri var, onu test etmek ve kullanmak icin basvurdum: bakalim nasil birsey cikacak ortaya, onaylarlarsa e-ticaret sitemi tabii...
Pages:
Jump to: