Pages:
Author

Topic: [ANN] Indorse - Merkezi Olmayan Profesyonel Ağ - page 4. (Read 9041 times)

sr. member
Activity: 364
Merit: 253
18 ağustosta snapshoot almışlardı, IND token göndereceklerdi, halen gönderilmedi.

merakla bekliyoruz sonucunu, bir daha icoya girmeyeceğim.
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Son zamanlarda zarar ettirmeyi başarak 2 ico var. Birisi bu ve diğeri olmaya asay olanda atlant ve ben bu ikisinede katılma gafletinde bulundum. Dahada icoya vs bulaşmam.
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
Ben bu adamların ödül programlarında şartlara uydum ama Rejected yedim. Allahlarından bulsunlar, beddualarım da tutar bunların geleceği yok haberiniz olsun  Grin

hangi ödül programina girdin de reject yedin ? üstelik sen reject yedin diye binlerce yatirimcinin yatirdigi  para çöp mü olsun ? o nasil  dilekler nasil bencilliktir yahu ben anlamiyorum inanin.  sonra yabancilar şöyle böyle diyince oturur kızarsınız. yahu adam sayfalarca magos'a blog yazmiş imza girmiş  twitter facebook kasmiş uğraşmiş didinmiş mesela ve cikip diyor ki benim bounty cok önemli değil emeğim boşa gitti ama bu kadar insan yatırım yaptı onlara üzülüyorm diyor. sende kalkmiş  burada  reject yedim allahlarından bulsunlar beddualarımda tutar geleceği yok bunlarin diyorsun. valla allah akil  fikir vicdan versin kardeş diyecek kelime bulamiyorum.

Ciddi şekilde böyle bir şey yazdığınıza inanamıyorum. Kullandığınız hesap çalıntı gelmiş burada vicdandan bahsediyorsunuz. Allah akıl fikir versin.
Indorse bu yıl çıkan binlerce scam projeden bir diğeriydi. Para kaptıran varsa geçmiş olsun.
hero member
Activity: 980
Merit: 500
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
Ben bu adamların ödül programlarında şartlara uydum ama Rejected yedim. Allahlarından bulsunlar, beddualarım da tutar bunların geleceği yok haberiniz olsun  Grin

hangi ödül programina girdin de reject yedin ? üstelik sen reject yedin diye binlerce yatirimcinin yatirdigi  para çöp mü olsun ? o nasil  dilekler nasil bencilliktir yahu ben anlamiyorum inanin.  sonra yabancilar şöyle böyle diyince oturur kızarsınız. yahu adam sayfalarca magos'a blog yazmiş imza girmiş  twitter facebook kasmiş uğraşmiş didinmiş mesela ve cikip diyor ki benim bounty cok önemli değil emeğim boşa gitti ama bu kadar insan yatırım yaptı onlara üzülüyorm diyor. sende kalkmiş  burada  reject yedim allahlarından bulsunlar beddualarımda tutar geleceği yok bunlarin diyorsun. valla allah akil  fikir vicdan versin kardeş diyecek kelime bulamiyorum.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
sr. member
yobit üzerine girdiği için elinde sonunda pump yiyecektir ama alış-satış arasındaki makası nasıl ayarlayacaklar, onu merak ediyorum.

şimdilik beklemedeyiz.
ikm
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
ben bunun iş yapacağını düşününen saflardandım. icosuna girdim direk pişman etirdi haa uygulama olarak bence genede uzun vaddede çok kar ettirir bana göre 10 x kesin yapar 1 yıl içinde ama bekleyecek varsa.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Elimdeki tüm indorse tokenları sattım Smiley kesin 1-2 haftaya pump görür dedi dersiniz sonradan bana
hero member
Activity: 560
Merit: 501
bekleyecez artik yapacak bişi yok. indorse mu bana mi girdi ben mi icosuna girdim şuan için belli değil ama inşallah ilerleyen zamanlarda düzelecek. doğru düzgün bir borsa da işlem görmüyor evet daha tutarli ve fiyatini bulabilecegi bir borsaya girse herşey cok farkli olabilir diye düşünüyorum . üstelik daha yeni roadmap bi başlasin da inşallah yükselecektir. sanırım ico bitişi ile borsaların  çöküş tarihi aynı ana felan denk geldi o yüzden biraz dağildik. satmayin ico dan giren arkadaşlar bekleyin. ben araştirdim projeyi  ödül olarak cok bişi dağitmiyor  şu dağitimlar vs bi bitsin de  toparlayacak inşallah.
full member
Activity: 322
Merit: 100
Ya benim elimde hala CDT coini var ve bu projenin bounty programına katılmıştım ama ne ödüller geldi ne de CDT için herhangi bir ödeme geldi. Yani tamamen fos çıktı.

Bounty ödülleri dağıtılmıştı sana gelmediyse rejected olmuş olabilirsin.
Airdrop ile gelecek tokenler daha dağıtılmadı bu ay içinde dağıtılacak.
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Yobit ile anlaşmaları bile vizyonsuz olduklarını gösteriyor ben yobite bu işi öğrenmek için girmiştim zamanında bir günde %9500 lük artışların olduğu hacimsiz bir borsadan başka bir yer değil yobit bence.
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
Ya benim elimde hala CDT coini var ve bu projenin bounty programına katılmıştım ama ne ödüller geldi ne de CDT için herhangi bir ödeme geldi. Yani tamamen fos çıktı.
sr. member
bountyciler az kazandı heralde bir blog yazarı geçerli bir makale için 39-40 $ falan kazandı.  az ama proje tutar umarım.

proje tutar mı bilmem ama ico yatırımcıları şu an ağlıyor, o yüzden çoğu insan vazgeçmek üzere.

sr. member
Activity: 658
Merit: 280
Daha sosyal medyayı dağatamadılar CDT için kim bilir ne zaman verirler. Yöneticinin İrfan olduğu hiç bir imzaya katılmam bundan sonra. Şuan ki imzam Reality Clash'ı da bu arkadaş yönetiyor. 1 aydır spreadsheet güncelleyecek.
full member
Activity: 448
Merit: 100
bountyciler az kazandı heralde bir blog yazarı geçerli bir makale için 39-40 $ falan kazandı.  az ama proje tutar umarım.
sr. member
söz verdikleri ekstra bountyler gelmedi herhalde. 18 ağustosta snapshot almışlardı, CDT, ZRX falan filan sahiplerine IND token verilecekti, yalan oldu.

yobit üzerinde baya ölü bir fiyattan alış işleminde, satış bile alışın iki katı ve ICO fiyatından daha düşük. toparlarlar mı bilemem, beklemedeyiz.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Bountyden geleni sattım gitti. ICO'da giren herkese sabırlar diliyorum.
Oldukça sinir bozucu bir yatırım olmuş, umarım en kısa sürede zararınızı toparlarsınız.
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
Bende CDT için ödül bekliyordum ana yazılanları okuduktan sonra ne geleceği var bu IND nin ne de gelirse bir değeri olacak gibi. 1/5 ico fiyatına düşmüş yazdıklarınızs bakılırsa. Umarım zararınızı çabuk kapatırsınız yatırım yapan arkadaşlar

Ben de CDT için gönderecekleri IND bekliyorum ama gelen giden yok şu anda. İki proje de fiyat açısından baya kötü durumda

18 Ağustos itibariyle benim de elimde olan CDT'ler için IND bekliyorum ama henüz gelen giden birşey yok. Ağustos sonu gibi CDT'leri elimizden çıkardık yok fiyatına. Umarım bu yüzden vermemezlik etmezler.

Tarih olarak 18 Ağustosu baz alacaklardı demelerine göre yanlış hatırlamıyorsam. Eğer gelecek olursa tutabildiğim kadar tutacağım ister çöp olsun ister 3-5 dolarları görsün...
hero member
Activity: 574
Merit: 500
Bende CDT için ödül bekliyordum ana yazılanları okuduktan sonra ne geleceği var bu IND nin ne de gelirse bir değeri olacak gibi. 1/5 ico fiyatına düşmüş yazdıklarınızs bakılırsa. Umarım zararınızı çabuk kapatırsınız yatırım yapan arkadaşlar

Ben de CDT için gönderecekleri IND bekliyorum ama gelen giden yok şu anda. İki proje de fiyat açısından baya kötü durumda
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
Pages:
Jump to: