Pages:
Author

Topic: [ANN] Indorse - Merkezi Olmayan Profesyonel Ağ - page 10. (Read 9041 times)

sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Her türlü youtuberlara yarayacaktır alacakları ödemeler konusunda. Bu tip projeler arttıgı sürece büyük rekabet ortamı olusacak Youtube gibi firmaların tekeli kırılacaktır gayet faydalı.  Yanlız herkes artist olacak o sıkıntı

Projenin youtube ile alakası yok. Linkedin tarzı bir iş merkezli sosyal medya platformu oluşturuyorlar. Merkezsiz olacak. CV falan değiştirilecek.

Buda youtube gibi yayımcıları ödüllendirecek olan bir platform.  Alakası olacagından degilde youtubedan fazlasını odediginde begeni basına, baya büyük pay kapar gördügü talebe bakılırsa. Marka ismi bakımından youtube un yanında lafı olmaz yoksa. Ama youtubeun odedigi ucretleri gözden gecirmesini saglar her türlü.
full member
Activity: 434
Merit: 101
Blockchain Marketing: tokensuite.io
Her türlü youtuberlara yarayacaktır alacakları ödemeler konusunda. Bu tip projeler arttıgı sürece büyük rekabet ortamı olusacak Youtube gibi firmaların tekeli kırılacaktır gayet faydalı.  Yanlız herkes artist olacak o sıkıntı

Projenin youtube ile alakası yok. Linkedin tarzı bir iş merkezli sosyal medya platformu oluşturuyorlar. Merkezsiz olacak. CV falan değiştirilecek.
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
hero member
Activity: 698
Merit: 506
nedense bu projeye çok güveniyorum youtube gibi platformların ekmeğini elinden alacak gibi gözüküyor. yinede zamana ihtiyacı var tabi whitepaper'i okudum adamlar hemen hemen her şeyi düşünmüş geliştirmeye açık bir platform sunuyorlar yolları açık olsun umarım başarılı olurlar.
sr. member
Activity: 357
Merit: 250
bundan sonra pre ico su iyi gecen projeleri kayıt altına alıp sadece bunlara yatırım portfoyu olusturacagım.preico sunda  fena bi katılımcı sayısına ulaşan her projeye guven artiyor bu da ico ya yansıyor.

30.000 eth cok guzel rakam  bu proje için ico bitene kadarda bu hızla devam ederlerse rivetze  guzel bir rakip olacaklardır diye dusunuyorum.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Cidden cok iyi para toplamislar ve fikirde cok guzel dusunulmus.Paylasim icin para kazanilmasi ciddi buyuk bir dusuncr bakalim hangi firmalari bu ise dahil.edebilecekler.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
ICO Devam ediyor

Toplanan Eth Miktarı : 29,693.006
full member
Activity: 490
Merit: 193
Valla super bır yatırım aldım rivetz ile rekabet edıyorlar gibi,ben bu projenın bu kadar para toplamasına sasırdım açıkcası,demekki guzel düşünülmüş bizim bilgilerimizi kullanan sosyal medyadan bızım para kazanmamızımı saglayacaklar tam anlayamadım açıkcası

rivetz fark atmış olsada şu an beklentimin üstünde yatırım aldı proje ve daha ico nun bitmesine süre var tahminim 40k ya ya ulaşır ya ulaşmaz ama yinede iyi topladılar, fikir olarakta güzel düşünce ama uygulaması nasıl olacak bakalım dedikleri gibi millet paylaşımlardan vs para kazanırsa tutabilir, bedava bile dünya kadar paylaşım yapıyor herkes bide bundan para kazansalar siz düşünün artık gerisini  Smiley
full member
Activity: 266
Merit: 242
Valla super bır yatırım aldım rivetz ile rekabet edıyorlar gibi,ben bu projenın bu kadar para toplamasına sasırdım açıkcası,demekki guzel düşünülmüş bizim bilgilerimizi kullanan sosyal medyadan bızım para kazanmamızımı saglayacaklar tam anlayamadım açıkcası
sr. member
ICO Devam ediyor

Toplanan Eth Miktarı : 28,729.028
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Projeleri çok yaratıcıydı. Ben ilk etapta bu kadar başarı sağlamalarına çok sevindim, bana kalırsa bunu hak ettiler  Wink
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
çok ilğinç hiç bu kadar yatırım alabileceklerini düşünmezdim çok garip şeyler oluyor artık
reivetz bence çok az yatırım aldı patlar gider 2.gun hardcap yapar dıyordum tutmadı
bu proje 1000 ether bile almaz diyordum uçtu gitti
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
bu ve rivetz aynı hızda ilerliyor sanki.ikiside güzel yatırım aldılar ve belki bitquence gibi performans sergiliyebililer diye düşünüyorum, bi ihtimal olabilir neden olmasın
legendary
Activity: 1596
Merit: 1027
ICO devam ediyor şu ana kadar 23,368.673 ETH toplandı

24k yı geçmiş şu an,biz bu işten anlamıyoruz sanki bizim bişey görmediğimiz projede bu yabancılar ne gördü ki bu kadar yatırım yapıyor sessiz sedasız 35k da falan bitirecek sanıyorum ico yu,şu anki durumda çok çok iyi para toplamış olacaklar
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Gayet başarılı gidiyor bu proje. twitterda görmüştüm. 50,000ETH'ye zor ulaşacak gibi ama topladığıda iyi rakam
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
Güzel yatırım almışlar . Son zamanlarda çıkan projelerden sonra insanlar temkinli yaklaşıyor fakat ekip iyi toparlamış . Bakalım ico sonrası diğer coinler gibi düşüş sağlayacak mı ? Dump sonrasında ico fiyatının altına düşerse alınabilir .
newbie
Activity: 14
Merit: 0
çok iyi yatırım toplamış pre-ico'da
to da moon denilebilir Smiley
hero member
Activity: 868
Merit: 1000
Indorse IND token olarak etherdelta da yerini aldı. ICO bittikten bir hafta sonra alım satım yapılabilecek

Buda sessiz ve derinden ilerliyor gibi sinsi sinsi güzel yatırım aldı ico bitene kadar hardcap e yakın bir noktada kapatabilir
sr. member
Indorse IND token olarak etherdelta da yerini aldı. ICO bittikten bir hafta sonra alım satım yapılabilecek
legendary
Activity: 1596
Merit: 1027
bundan sonra forumdakiler ne derse tersini yapmayı düşünüyorum, milletin yaza yaza bitiremediği konular 200 eth toplayamıyor.indorse a çöp demişler 24k ether toplamış adamlar bide çöp olmasa hardcap yapardı heralde
Pages:
Jump to: