Pages:
Author

Topic: [ANN] Indorse - Merkezi Olmayan Profesyonel Ağ - page 5. (Read 9041 times)

sr. member
Activity: 476
Merit: 250
Çok fena çakıldılar. Hacim çok az girdikleri borsalar çok dandik. Yobit'e giren ico mu olur arkadaş. Adam akıllı borsalara girerlerse toparlar yoksa zor.
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Proje şuan ico fiyatının %20 altına satılıyor borsalarda. Çok fazla airdrop ve ödül dağıtımı oldu belki düşüşün nedeni budur. Birkaç gün sonra kyber network projesine yatırım yapanlara da indorse airdrop yapacaklar. Çok fazla ödül dağıtırlarsa kyber yatırımcılarına indorse'da daha da fazla bir düşüş olacağı beklenebilir.

Arkadaş enayi parası dağıtıyorlar sanki havadan dağıtıyorlar resmen milleti aptal yerine koyuyorlar. O kadar yatırım yaptık çakıldığı yetmezmiş gibi bir de dağıtıyorlar.

%20 ico altına düşmüş diyorsun dalga mı geçiyorsun? 2.5 ether attım 2500 indorse aldım şuan 0.5 ether ediyor.

%20 fiyatına satılıyor demek istemiş arkadaş sanırım. borsaya girsin ilk fırsatta çıkarıcam.bir daha icomu asla!
sr. member
Activity: 532
Proje şuan ico fiyatının %20 altına satılıyor borsalarda. Çok fazla airdrop ve ödül dağıtımı oldu belki düşüşün nedeni budur. Birkaç gün sonra kyber network projesine yatırım yapanlara da indorse airdrop yapacaklar. Çok fazla ödül dağıtırlarsa kyber yatırımcılarına indorse'da daha da fazla bir düşüş olacağı beklenebilir.

Arkadaş enayi parası dağıtıyorlar sanki havadan dağıtıyorlar resmen milleti aptal yerine koyuyorlar. O kadar yatırım yaptık çakıldığı yetmezmiş gibi bir de dağıtıyorlar.

%20 ico altına düşmüş diyorsun dalga mı geçiyorsun? 2.5 ether attım 2500 indorse aldım şuan 0.5 ether ediyor.
full member
Activity: 350
Merit: 171
hero member
Activity: 980
Merit: 500
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
valla  proje şaka gibi ilerliyor şuanda. sonm'dan sonra heralde bir facia daha olacak gibi ama hayirlisi.  1 ethere 1000 token veriyordu. 3. 8 ether karşiligi o zaman  ki dolar kurundan yani yaklaşik 1100 dolar felan  yatırım yapmişim. cüzdan da gördüğüm şuan için 370 usd felan. yani  etherdeltadan  satmaya kalksam nerden baksan 3'te bir fiyatina gidecek. o yüzden bekliyorum yapacak bişi yok.  roadmap'e uygun olarak ilerleme sağlanirsa ve piyasalarin biraz düzeltilmesi ile birlikte bide arada böyle sağlam bir borsaya giriş yaparsa inşallah bişiler olacaktir. projeyi özellikle de araştirmiştim gerçekten iş yapacak bir proje gibi duruyor en azindan öyle hayvani bir bounty dağitimi yok diye düşündüm sonlara doğru cok iyi balina girişleri gerçekleşti yedirmezler diye düşünüyordum  fakat onlarinda bi işi olabilir bu dumplamalar. hiç belli olmaz yani adamlarda para cok nede olsa koymaz fiyatlari çakip çakip alttan toplama olayida olabilir etherdelta zaten bu tarz olaylar için nimet  nede olsa. çak fiyatlari topla alttan oh mis.
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Gelen giden bir ödül olmamıs bana. Yenimi baslamıs dagıtım acaba ? CDT si olanlarada airdrop seklinde indorse da verilecek denmisti. O sekildede herhangi bir indorse token glemis degil. Sizlere geldimi arkadaslar ?
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Ödüller dağıtılmış sanırım, sürprizle karşılaştım ve ödül alamadım neyseki dağıttığı miktarlar çok düşük seviyelermiş
sr. member
Activity: 364
Merit: 253
token dağıtımı yapılmadı hala. sanki bilerek geciktiriyorlar gibi.

çok pis düştü, ico da çok küçük yatırım yapmıştım, pişmanım ve sabrediyorum. ytd.
sr. member
Daha ödül mahiyetinde herhangi bir dagıtım yapılmadı sanırım. Cdt var indorse gelmedi ama 5 adet Wolk token diye birsey geldi cdt den dolayımı bilemedim. Dagıtımı geciktirdiler bunlarda once fiyatı dusuruyorlar sonra dagıtacaklar sanırım. Bu odul olayınında baya baya suyu cıktı.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
nasıl bu kadar değer kaybetti niye etti . bir sebebi olsa anlarım biz scam projeyiz deseler aq ancak bu kadar düşerdi zaten.
3-4 sağlam proje ile ortaklık için anlaştılar anlaştıkca değer kaybetti. anlama karşılığı coin mi verdi diğer devlere bu piçler onlarda aldığı gibi okuttular sanırım yoksa bu kadar düşemez

en az 2 ico projesiyle partnerlik yapıp bu  projelerin icolarına katılanlara airdrop olarak indorse verildi.bunu neden yaptılar onuda anlamadım.fiyattaki bu aşırı düşüşün en büyük nedenlerinden biri bu sanırım digeride  gene kripto piyasasında oluşan düşüş trendiyle alakalıdır büyük ihtimalle.
CDT si olup cüzdanına indorse düşen varmı? bana birşey gelmedi de hala
hero member
Activity: 896
Merit: 630
nasıl bu kadar değer kaybetti niye etti . bir sebebi olsa anlarım biz scam projeyiz deseler aq ancak bu kadar düşerdi zaten.
3-4 sağlam proje ile ortaklık için anlaştılar anlaştıkca değer kaybetti. anlama karşılığı coin mi verdi diğer devlere bu piçler onlarda aldığı gibi okuttular sanırım yoksa bu kadar düşemez

en az 2 ico projesiyle partnerlik yapıp bu  projelerin icolarına katılanlara airdrop olarak indorse verildi.bunu neden yaptılar onuda anlamadım.fiyattaki bu aşırı düşüşün en büyük nedenlerinden biri bu sanırım digeride  gene kripto piyasasında oluşan düşüş trendiyle alakalıdır büyük ihtimalle.
ikm
sr. member
Activity: 420
sr. member
Activity: 364
Merit: 253
ağustos ayınında ellerinde bazı coin tutanlara IND gönderilecekti, bu konuda herhangi bir gelişme var mı?

şu an yobit üzerinde öyle bir düşüş içindeki ICO dan giren bana güzel bir kazık oldu, bir daha ICO ya tövbeliyim. bakalım şimdilik bekliyoruz. ytd.
full member
Activity: 286
Merit: 100
Sosyal medya bountysine girmiştim. O kadar paylaşım yaptim.twitter, Facebook falan hiç sayılmamış stakler. Bende mi bir sorun var yoksa sitenin stakeleri saymada mi bir sıkıntı var anlayamadım Huh
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Ödül gönderimleri hala yapılmadı irfan_pak10 gerçekten çok berbat bir yönetici, Jamal'ı arıyor gözlerimiz şu anki yöneticiler arasında işini en iyi yapanın Avirunes ve Sylon olduğu görüyorum. Indorse'ye gelecek olursak bu saatten sonra ico fiyatına döndüğü anda satarım tokeni, boşa yatırım yapmışız resmen.
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
2.5 ether atmıştım 1 ether anca ediyor hiç bu kadar ico altına düşen proje görmemiştim bana ders oldu. 10 dakikamı ayırıp bounty katılsam daha fazla alırdım herhalde.

Bende yanlışlıkla 0,85 göndermiştim.Daha 1 hafta önce 1/1 gidiyordu neden böyle çakıldı anlayamadım.Ama toplarlar sanırım yok olup gidecek bir proje gibi durmuyor.
sr. member
Activity: 532
2.5 ether atmıştım 1 ether anca ediyor hiç bu kadar ico altına düşen proje görmemiştim bana ders oldu. 10 dakikamı ayırıp bounty katılsam daha fazla alırdım herhalde.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Blog kampanyası ödülleri de gelmemiş sanırım, ben de cüzdanımda göremiyorum umarım bir sıkıntı yoktur
sr. member
Oduller dediğiniz imza ödüllerimi oluyor hocam ? Sosyal medyalar dagıtılmamıs olmalı hala hesabımda göremiyorum henüz ben. Imza odulleri dagıtıldıysa cok bekletmezler umarım
hero member
Activity: 686
Merit: 501
Blockchain Just Entered The Real World
Ödülleri bugün dağıtmışlar ama fiyat o kadar düşmüş ki hiç para etmiyor bountyler. Yatırım yapanlara bol sabır diliyorum.
Pages:
Jump to: