Pages:
Author

Topic: [ANN] Indorse - Merkezi Olmayan Profesyonel Ağ - page 9. (Read 9041 times)

sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Bunun bounty'si bittimi imzaları kaldırabilirmiyiz?

ICO sonuna kadar kampanya devam ediyor, imzayı kaldırırsanız diskalifiye olursunuz
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
ICO devam ediyor dolayısıyla imza kampanyası devam ediyordur diye düşünüyorum. Ama imza katılımcı listesini de 10 gündür falan güncellememişler enteresan
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Bunun bounty'si bittimi imzaları kaldırabilirmiyiz?
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028

https://medium.com/joinindorse/announcing-indorse-airdrop-holders-of-pay-dgd-cdt-and-zrx-to-be-airdropped-ind-tokens-5f09aa7228bf

ZRX holderlara da bir şeyler olacağa benziyor. ZRX konusunda çevirisini paylaştım. Bu air drop muhabbeti nedir? ZRX sahipleri ne yapmaları gerekiyor? Yukarıda saydıkları tokenlar için IND dağıtımından bahsediliyor ama bunun aşamaları nelerdir?
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
BU airdrop olayı güzel olmuş bountyden gelen CDT vardı cüzdanda kaydolduk bi çerez parası gelir belki, projede güzel yatırım almış bu arada ico bitene kadar 40k falan görebilir
sr. member
Activity: 616
Merit: 251
Blockchain Marketing: tokensuite.io
Bu coinle bir alakam yoktu aslında ama airdrop yaptıkları için yakın zamanda ben de Indorse sahibi olacağım. Biraz inceleyelim bakalım konuyu.
Güzel bir miktar (ETH 30,865) toplanmış. ICO 8 Eylülde bitecekmiş. 50k hardcap koymuşlar ama hardcapi dolduramamış.
Yatırım sayfasına kaydolmaya üşendim. Toplam kaç adet token olacak ve satılmayanlar yakılacak mı?

Adresini siteye kayıt ettirmeyi unutma. İki katı alacaksın. Yoksa anladığım kadarıyla tüm token sahiplerine otomatik dağıtılacakmış, çerez düşebilir.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
Bu coinle bir alakam yoktu aslında ama airdrop yaptıkları için yakın zamanda ben de Indorse sahibi olacağım. Biraz inceleyelim bakalım konuyu.
Güzel bir miktar (ETH 30,865) toplanmış. ICO 8 Eylülde bitecekmiş. 50k hardcap koymuşlar ama hardcapi dolduramamış.
Yatırım sayfasına kaydolmaya üşendim. Toplam kaç adet token olacak ve satılmayanlar yakılacak mı?
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
Her şeyden öte bence şu haber çok enteresan bu projeyle alakalı. Dikkate almaya değer. Rakam abartılı olmasa da ilerideki ortaklıkların habercisi olabilir.

https://twitter.com/joinindorse/status/902504559498502144
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
bi ara rivetzle kafa kafaya gidiyordu sanki sonra bu geride kaldı ama yinede güzel yatırım aldı. takip ediyorum borsaya girdiğinde ICO fiyatı altına düşeceğini düşünüyorum o yüzden beklemedeyim o zaman biraz alabilirim.şu an eth yüksek birazda ters zamana geldi bence daha da fazla toplayabilirdi o zaman
sr. member
ICO Devam ediyor

Toplanan Eth Miktarı : 30,582.35

https://indorse.io/

newbie
Activity: 5
Merit: 0
Bence en iyi projelerden biri. Temel olarak linkedin benzeri bir uygulama olsa da buna ek olarak facebook daki gibi kendi uygulamaları olabiliyor veya 3.parti uygulamalar da entegre olabiliyor..Malum DAO olduğundan gelirlerini token sahipleri ile paylaşıyor olacak. Bu platformun başarısı zincirleme birbirine bağlı faktörlerle ilgili: mesela geliştirecekleri platform/uygulamanın başarısı, kullanıcıları çekecek şekilde user friendly olması vs vs..Ben basit bir hesap yapıyorum: linkedin in hatırladığım son piyasa değeri 30 milyar dolardı...Indorse bunun yüzde 1 i pazar alsa, 300m$ piyasa değeri eder. Presale ve ICO da toplanan para yaklaşık 20m$ olarak hedefleniyor... 300/20= 15...yani 1-2 yıl içinde 1 e 15 kazandırma potansiyeli var. Peki insanlar buna niye üye olsun? 1)Her sosyal platforma üye olan büyük bir kitle var 2) Tekellerden ve merkzi şirketlerden nefret eden büyük bir kitle var 3) Token alan 5000 kişinin kednileri yakınları ve onların aktif pazarlaması Smiley  4) Geliştirilen platformun başarısına bağlı diğer faktörler

Bence proje iyi....
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Ben hala bu kadar yatirimi nasil amdi onu merak ediyorum projede oyle ahim sahim birseyler yok evet okudum projeyi.Bana da biraz bizim tercihlerimizi firmalara satarak reklam gelirlerini paylasacaklarmis gibi geldi.
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Millet kusura bakmayın ben bu youtube muhabbetinde indorse projesini  protostarr projesi ile karıstırmısım.  Blog yazdıgım konulardan biriydi. Ama yaslılık iste sanırım konu baslıklarını karıstırmısım kafamın dalgın oldugu bir ana gelmis. Haftalık stakem coktan dolmustu bu arada. Kisi kendinden bilir isi der iade ederim stake meraklısı  ahbaplara. Aktivite sayısı/mesaj sayısı oranları gayet guzel acıklar stake kasanı bakmasını bilene )
legendary
Activity: 1596
Merit: 1027
Er yada geç başarılı olacağını düşünüyorum bir miktar yatırım yaptım ama endişeliyim ico altına rahat düşecek gibi duruyor.

bende o düşünceyle vazgeçtim yatırım yapmaktan çünkü bounty olayı olan her icoda mutlaka düşüş yaşanıyor en son plr baya bi miktar düştü ama sonra toparladı,buda biraz düşünce 1 veya 2 eth kadar alıp tutmayı düşünüyorum aynı şekilde rivetz i de o şekilde yapacağım borsaya girdikten sonra toplayacağım biraz
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Er yada geç başarılı olacağını düşünüyorum bir miktar yatırım yaptım ama endişeliyim ico altına rahat düşecek gibi duruyor.
full member
Activity: 352
Merit: 100
Abi boş beleş yazmadan önce az açın projeyi okuyun ya. Youtube lafı eksik kalmamış. Youtube ile alakası yok projenin, doğru yorumlayın. İlla bir uygulamaya benzeteceksiniz, Facebook ve Twitter daha alakalı olur.

Sanki LinkedIn'e benziyordu, Youtube lafı kimden çıktı? Yetenekler falan, iş tecrübesi vs yazılıyordu gibi.

Yukarıda omorfi adlı arkadaş haftalık mesaj limitini doldurmak için iki saatlik hesabına girmişti. Onun yaptığı spamlerden biri.

Ve evet, proje en çok Linkedin'e benziyor. Aslında biraz kariyet.net'e de falan da benziyor. Amaç işle alakalı bilgileri merkezsizleştirmek ve bu bilgilere kullanıcının hakim/sahip olması.
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Abi boş beleş yazmadan önce az açın projeyi okuyun ya. Youtube lafı eksik kalmamış. Youtube ile alakası yok projenin, doğru yorumlayın. İlla bir uygulamaya benzeteceksiniz, Facebook ve Twitter daha alakalı olur.

Sanki LinkedIn'e benziyordu, Youtube lafı kimden çıktı? Yetenekler falan, iş tecrübesi vs yazılıyordu gibi.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
full member
Activity: 352
Merit: 100
Açıkçası beklediğimden düşük kaldı yatırım. Güzel yerlerde ismi geçen ve olumlu yorumlar alan, takımının şeffaf çalıştığı bir proje. 2 hafta kadar daha var, tahminen 40k ethereum'a ulaşırlar.
sr. member
ICO Devam ediyor

Toplanan Eth Miktarı : 29,998.834
Pages:
Jump to: