Pages:
Author

Topic: [ANN] Indorse - Merkezi Olmayan Profesyonel Ağ - page 8. (Read 9041 times)

sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Valla artık aldığım tokenlera en az 3 ay dokunmak yok Smiley ne alsam ertesi gün dump olacak diye satıyorum yok scam diyorlar sağolsun turkish local deki arkadaşlar güvenemeyip elden çıkartıyoruz, 1 aya 10x 25x yapıyor namıssızlar.
full member
Activity: 490
Merit: 193
ICO bitmek üzere 32,986.133 eth toplamış hiç fena değil bence,icoya girmedim piyasaya çıkınca buda dump yer yüksek ihtimalle ordan alırız biraz.üstelik airdrop olayını biraz daha genişletmişler ,kybernetworke katılanlara da vereceklermiş bu kadar havadan coin alan insanlarda dumplar diye düşünüyorum
full member
Activity: 350
Merit: 110
Bana decent i hatırlattı. Benzeri daha önce yapılmış projelere girmek yerine özgün projeleri yakalamaya çalışıyorum. Daha büyük yankı uyandırıyor özgün projeler. Benzeri olup girdiğim projeler hala yerinde sayıyor
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
güzel para toplamışlar an itibariyle 31,736.213 iconun bitmesine yaklaşık 3 gün var belitrilen 50 k harcap'a ulaşamayacaklar heralde. yine de topladıkları yatırım fena sayılmaz.

ETH böyle düşerse  Indorse Hardcap yapabilir bence  . Düşen ETH kalmaktansa ICO lara girmek daha cazip geliyor.

25,676 yazıyor hocam ana sayfada orada yazan farklı bir şey mi ?
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
Büyük bir toplu alım olmazsa 34000 ETH civarında bitirir. Güzel para şu şartlarda. Hemen borsaya girip dumplanmasa bari.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
Hardcap yapamayacak bu gidişle son 3 günde ne kadar daha toplar tahmin etmek zor ama başarılı bir ICO oldu bence. eth düşükken atılabilir tavsiyenize katılıyorum nakitten eth e geçip atılabilir ,ama elinde zaten eth olanlar için atmak pek doğru tercih olmaz
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
güzel para toplamışlar an itibariyle 31,736.213 iconun bitmesine yaklaşık 3 gün var belitrilen 50 k harcap'a ulaşamayacaklar heralde. yine de topladıkları yatırım fena sayılmaz.

ETH böyle düşerse  Indorse Hardcap yapabilir bence  . Düşen ETH kalmaktansa ICO lara girmek daha cazip geliyor.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
ICO Devam ediyor

Toplanan Eth Miktarı : 31,929.547

https://indorse.io/

ICO bitimine son 3 gün kaldı
full member
Activity: 448
Merit: 100
hero member
Activity: 518
Merit: 500
aslında elimde eth var biraz göndersem mi hardcap yapmaması aslında iyi gibi çok yüksek para toplayanlar genelde borsada işleme başladıklarında bişey olmuyor. ama böyle olanlar vurduryor Smiley tabi uyduruk bir tespit

legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Ico bitti sanırım değil mi arkadaşlar? Monetha yüzünden indorse ile ilgilenemedik. Nasıl gidişat genel bi özet geçmek gerekirse?

ICO bitmedi, 7 Eylül'de bitecek. Monetha yüzünden neden INdorse ile ilgilenemediniz? Aynı anda sadece tek bir ICO'yla mı ilgilenebiliyorsunuz?
ETH 31,468.769 toplandı. 50000 ETH hardcapi var.
Tamamen monethaya yoğunlaşmıştım demek istedim. Indorse'tan emin değilim girilmeli mi girilmemeli mi. Süresi varmış biraz daha araştırıp bakacağım. Cevap için teşekkürler.
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Küsüratı atayım dedim. 0.085yazacağıma 0.85 yazmışım  Grin Borsaya ne zaman düşücek bilgisi olan ?
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
Ico bitti sanırım değil mi arkadaşlar? Monetha yüzünden indorse ile ilgilenemedik. Nasıl gidişat genel bi özet geçmek gerekirse?

ICO bitmedi, 7 Eylül'de bitecek. Monetha yüzünden neden INdorse ile ilgilenemediniz? Aynı anda sadece tek bir ICO'yla mı ilgilenebiliyorsunuz?
ETH 31,468.769 toplandı. 50000 ETH hardcapi var.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
Cuzdanda cdt tutuyordum. Kayıt oldum. Kayıt olanlara 2 katı indorse veriyorlar. Airdroplar genelde husran oluyor ama taş atıp kolumuzu yormadık.

Ben de kayıt oldum. Cüzdanımda atıl duran birkaç tokenden ikisi varmış. Onlardan ufak da olsa bir şey gelir. Bence tanıtmak için güzel bir yöntem seçmişler. Bu tokenleri cüzdanlarında olanlar bir anda Indorse görecekler, şaşıracaklar ve araştıracaklar bu nedir ne değildir diye.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Cuzdanda cdt tutuyordum. Kayıt oldum. Kayıt olanlara 2 katı indorse veriyorlar. Airdroplar genelde husran oluyor ama taş atıp kolumuzu yormadık.
sr. member
Güzel yatırım almış . Fakat niye airdrop yapıyor bu coin ve niye ZRX,TENX ve CNT için yapıyor onları pek anlamadım. Sebebi ne niye bu coinler.

Belki partnerlik oluşturdukları projelerdir. Zaten o token sahiplerine çerez miktarında Indorse gidecek. Biraz da o token sahiplerinin ilgisini çekmek için olabilir diye düşünüyorum.

Evet mantıklı. Zaten ZRX ve tenx ile coğu projenin bağlantısı var. Zaten verecekleride 65 k indorse sanırsam.
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
Güzel yatırım almış . Fakat niye airdrop yapıyor bu coin ve niye ZRX,TENX ve CNT için yapıyor onları pek anlamadım. Sebebi ne niye bu coinler.

Belki partnerlik oluşturdukları projelerdir. Zaten o token sahiplerine çerez miktarında Indorse gidecek. Biraz da o token sahiplerinin ilgisini çekmek için olabilir diye düşünüyorum.
sr. member
sr. member
Merit: 280
ICO Devam ediyor

Toplanan Eth Miktarı : 30,985.179

https://indorse.io/

Ayrıca güzel bir Airdrop olayı var cüzdanında PAY, DGD, CDT, ve ZRX tokenleri tutanlar IND Token sahibi olacaklar bunun için aşağıdaki linkten kaydolmanız ve gelen mail i onaylamanız gerekiyor :

https://indorse.io/air-drop

Daha detaylı bilgi için : https://medium.com/joinindorse/announcing-indorse-airdrop-holders-of-pay-dgd-cdt-and-zrx-to-be-airdropped-ind-tokens-5f09aa7228bf

Pages:
Jump to: