Pages:
Author

Topic: [ANN] Indorse - Merkezi Olmayan Profesyonel Ağ - page 6. (Read 9041 times)

hero member
Activity: 658
Merit: 500
anlamadım bende aslında oldukça yüksek beklentim vardı. sistemleri çok geçerliydi niye düştü bukadar ilginç
ama artık icolara girmenin hiç bir anlamı olmadığını bir kere daha anlmış bulmaktayım salaklığımıza doymayalım alayı ico fiyatının altına düşerken düşeceğinide bilebile giryoruz ya.
iyi siktiriyoruz kendimizi. ama zaten artık ico bunun acısını çekmeye başlıcak
full member
Activity: 490
Merit: 193
etherdeltada ico fiyatının 3te 1 i fiyatına alınabiliyor. nasıl bu kadar ucuz veriyorlar hayret ödüller dağıtılmadı daha bide bountyciler dumplarsa dahada düşer
full member
Activity: 322
Merit: 112
icoya girenler yarıdan %50 den fazla zararda , ICO falan hikaye girmiyeceğim artık. zaten ödülüde dağıtmadılar paneli sıkıntılıydı.belkide hiç dağıtmayacaklar
sr. member
Activity: 910
Merit: 255
ICO fiyatı 1 ETH = 1000 IND'di. Hacim çok olmasa bile ico fiyatının yarısından işlem görmüş gözüküyor. Umarım fiyatı toparlar. Çok yatırım yapan vardı bu projeye.
sr. member
Activity: 364
Merit: 253
coinmarketcap üzerinden listelenmeye başlamış.

https://coinmarketcap.com/assets/indorse-token/#markets

ben de ico yatırımcısıyım, şu  an ico fiyatının altında gördüğüm kadarıyla. bakalım bekliyoruz hele bir de şu bounty tokenları bir gönderseler içimiz rahatlayacak.
sr. member
kesinlikle bende katılıyorum, sözünde durmayan ICO'lar diğer konularda da suistimal edebiliyorlar. zaten düşeceği kadar düştü yobit üzerinde.
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Son zamanlarda da bu bounty ödüllerini dağıtmamak ve bekletmek moda oldu. Sanki çok inanılmaz zor bir şey gibi göstermeleri de cabası. Bıktık artık.
full member
Activity: 322
Merit: 112
ödül dağıtımı hakkında herhangi bir bilgi varmı? twittera girmiştim ödğlğn dağıtılacağını söyemişlerdi dün ama gelen giden bişey yok
hero member
Activity: 518
Merit: 500
bancor sanırım bir müddet ico fiyatının altına düşmemesi için alım garantisi gibi bir yol izlemişti.

evet sonra öyle bir erittilerki ico fiyatı falan kalmadı !
kesinlikle bir düzenleme gelmesi gerek ama anonim olan bir durumdan düzenleme beklemek zor.
ayrıca icolarda verilen yüzdeleri alıp kaçka kar belliyeceğiz artık
full member
Activity: 163
Merit: 100
yine büyük beklentilerin olduğu bir proje ve fiyatı ico fiyatının altında yine. son günlerde neredeyse yapılan bütün icolarda fiyat ico fiyatının altına düşüyor. yani artık icolara katılmak anlamsız olmuş ve bu konuda yeni bir yöntem geliştirmeleri gerekiyor bence. bancor sanırım bir müddet ico fiyatının altına düşmemesi için alım garantisi gibi bir yol izlemişti.
full member
Activity: 154
evet ico sonrasida yatirim icin alinilacak bir proje. ico fiyatinin altinda zaten suan almak daha mantikli ama ne zaman artar yada artar mi onu kestirmek lazim yoksa para uzun sure yatabiliyor bazen
newbie
Activity: 5
Merit: 0
Bu rpoje oldukça iyi bir proje.. Indorse= Linkedin+FBnin bazı özellikler+3.parti uygulamalar platformu...Ve DAO gelir paylaşım modeli... Fiyat neden sürünüyor derseniz görüşüm: Henüz daha platformun alfa versiyonu bile çıkmadan borsalarda işlem görmeye başlatılması bunun nedeni..AMa bu projeye inananlar için bence fırsat..Gatecoin de 0.00069 ETH den işlem görüyor. ICO fiyatının %40 altı gibi...Elbette her ICO gibi projeyi başaramama riski var. Ancak platform anons edildiği an ciddi pump yapacağını düşündüğüm koinlerden..En dandik koinler bile ticari tarafı çok dolu olmayan bir platform release i yayınlayınca yükseliyor..Indorse un ticari tarafı ise bence çok dolu...Platform güzel olursa ve profosyonel network üye kayıtları başlarsa bence çok çok hızlı yükselir...O yüzden geberik mevcut fiyatlardan da az az alıyorum ben
full member
Activity: 490
Merit: 193
Dağıtım yapılmadı 2 gün daha ertelendi. 17'sinde vereceklerini söylemişlerdi, 17'si gelince 2 gün erteledik diye açıklama yaptılar. Diğer bountylere göre çok kârlı olmamış.

Bounty ödül miktarları şaka gibi. Dişin kavuğu bile dolmaz. Bir ara düşünmüştüm imzasına girmeyi de iyi ki bulaşmamışım. ICO yatırımcıları da zararda.

yaptıkları airdroplar yüzünden sanırım ödül paylaşımları düştü.

Airdropla alakası yok hocam adamlar başından beri düşük belirlemişler zaten ödül miktarını, imzaya bounty ye girenler biraz araştırsaymış keşke.bende twitter a girdim.bakalım bize ne kadar düşecek.birçok proje azalttı artık miktarları eski seviyelerde ödül dağıtılmıyor
hero member
Activity: 896
Merit: 630
Dağıtım yapılmadı 2 gün daha ertelendi. 17'sinde vereceklerini söylemişlerdi, 17'si gelince 2 gün erteledik diye açıklama yaptılar. Diğer bountylere göre çok kârlı olmamış.

Bounty ödül miktarları şaka gibi. Dişin kavuğu bile dolmaz. Bir ara düşünmüştüm imzasına girmeyi de iyi ki bulaşmamışım. ICO yatırımcıları da zararda.

yaptıkları airdroplar yüzünden sanırım ödül paylaşımları düştü.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
valla ben bu projenin uzun vadede başarılı olacağını düşünüyorum ama tabi benimki öngörü biraz tutmayada bilir yapmak istedikleri güzel bountycileri kazıklamışlar biraz buna rağmen fiyat kaybı olmasıda kötü heleki haftasonu yükselişine rağmen
full member
Activity: 210
ico fiyatinin altina dusmeyen sac ico var zaten suan piyasada. 0X disinca etherdeltaya dusen buyuk propeller bile sun ico fiyatinin altinda islem goruyor.
full member
Activity: 190
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!

sr. member
yobit üzerinde alma-satma işlemleri başlamış fakat satış ile alış arasında inanılmaz bir fark mevcut şu an.

satış = alış + 3784 satoshi

en azından diğer borsalara giriş yaparsa, bir miktar düzeleceğini umuyorum. ytd.
hero member
Activity: 686
Merit: 501
Blockchain Just Entered The Real World
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
elinde belirledikleri 3-4 farklı token bulunduranlara ek indorse göndereceklerdi. Bunula ilgili bir gelişme var mı ?
bunu nasıl belırleyecekler acaba cuzdanlarda saklama şartı varmı bılıyormusunuz,bu konu hakkında bılgısı olan varmı acaba arkadaşlar

https://medium.com/joinindorse/announcing-indorse-airdrop-holders-of-pay-dgd-cdt-and-zrx-to-be-airdropped-ind-tokens-5f09aa7228bf

Burda anlatmış,dağıtım yapılmış olmalı yazdıkları takvime uydularsa,
Pages:
Jump to: